blue avalanche написа:THE G.A.M.E написа:В последните 5-6 години трудно можем да се сетим за момент, в който сме отговаряли на индивидуалната класа на Лудогорец.
Можеби единствено при Роси имахме нЕкои по добри играчи по постове.
Но пък за сметка на това е имало моменти, когато сме отговаряли отборно на тях, тоест, с колектив и тактика, сме постигали положителни резултати.
Можеби всички си мислим, че Бат' Петьо ще подходи дефанзивно, но нека се сетим за мачовете с шведи и холандци, когато беше национален селекционер ?![]()
И тогава от ролята на тотален аутсайдер излязохме и се надигравахме успешно ...
Така че, аз очаквам агресивна игра - преса и опити да държим топката по продължително време.
Дали ще ни се получи, е съвсем друг въпрос.
Не бива да забравяме и това, с което започнах, индивидуалната класа отново е в наш ущърб.
Аз, лично, не смятам, че Миятович е по-слаб от Ренан,
че Паулиньо е по-слаб от Лукоки,
че Холмар и Каргас са по-слаби от Фрейзър и Григоре,
че Горанов е по-слаб от Недялков,
че Нашименто е по-слаб от Марселиньо...
Превъзходство виждам само при Кешеру-Робърта, Анисе-Райнов, Сисиньо- Миланов и Вандерсон-Ст.Иванов...
Марселиньо дори и в тази си форма е по-добър от Нашименто. Лукоки е класа над Паулиньо, колко европейски мача им реши само. Горанов е жалкар, Недялков е най-добрия ляв бек в момента в България. За другите съм съгласен, вратаря ни е класа за първенството ни, а централните защитници на Лудогорец ми се виждат слабички, тоест на нивото на нашите.