efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя

Мнениеот ChelseaFUN » 15 сеп 2019 21:01

gzagorov написа:
ChelseaFUN написа:Ми при първия нарушение, при втория засада. Много ясно, че няма да им ги зачитат...

Нарушение или не, факт е, че съдийският сигнал се чу доста преди вкарването на топката във вратата.
За втория отменен гол, чиста засада, макар че според мен има такава още при изпълнението на прекия свободен удар, освен при отклоняването на топката след това (при което също има засада, разбира се).

Това са новите правила. Изчаква се преди да се отсъди.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2019 21:04

Абсолютно прегазване на съперника през първото полувреме. Да вкарат още 2 и да почиват. След спуканата топка в Коматево, някой от другия форум ме беше питал, дали този мач ще е по-различен. Мисля, че вече може да си отговори сам.
Последна промяна от W84me на 15 сеп 2019 21:04, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 15 сеп 2019 21:04

Абе оправдват се с всичко, а не се видят как играят. В защита са под всякаква критика и съдиите им виновни. Божичко...
Иначе страхотно първо полувреме за нас. Не го очаквах.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 сеп 2019 21:05

ChelseaFUN написа:Абе оправдват се с всичко, а не се видят как играят. В защита са под всякаква критика и съдиите им виновни. Божичко...

Ние пък в защита сме цъфнали и вързали

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 сеп 2019 21:05

bilyaletdinov написа:Чиста засада при отменения гол на Морето.

Е да, ама коментаторчето не можело да бъде сигурно :lol:, нищо, че засадата се вижда на абсолютно всяко повторение. Виж за отсрещната страна си скъса устата да се дзвери как всичко е точно така, както съдията отсъди.

Иначе - опитваме се да разиграваме бързо, ама сякаш настъпва някаква паника и има доста брак на моменти.
Стаската да си пуска гола на Робърта и да гледа как се бие оттам.
Аз лично искам още голове, че на Илиан винаги са му малко ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 15 сеп 2019 21:06

AzSumRazbirach написа:
ChelseaFUN написа:Абе оправдват се с всичко, а не се видят как играят. В защита са под всякаква критика и съдиите им виновни. Божичко...

Ние пък в защита сме цъфнали и вързали

Да, ама като гледам сме по-добре от тях :roll:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 сеп 2019 21:07

Прави ми впечатление, че ако морето играят във вода до глезените се представят по-добре и ритането повече им спори :lol: .
Не знам дали нашите ще се напънат и второто, че да им отвинтят на тия една петица каквото заслужават или ще го изиграят лежерно без напрягане.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 сеп 2019 21:07

ChelseaFUN написа:
gzagorov написа:
ChelseaFUN написа:Ми при първия нарушение, при втория засада. Много ясно, че няма да им ги зачитат...

Нарушение или не, факт е, че съдийският сигнал се чу доста преди вкарването на топката във вратата.
За втория отменен гол, чиста засада, макар че според мен има такава още при изпълнението на прекия свободен удар, освен при отклоняването на топката след това (при което също има засада, разбира се).

По правилата няма засада, защото топката отива в друга зона, но за мен логиката сочи, че топката все отива към малкото наказателно поле и в момента на подаването/центрирането защитниците няма как да знаят точно в коя зона е насочена, съответно играчът в другия край на вратарското поле влияе на преценката им, за разлика от такъв при ъгловото флагче, и би трябвало да се счита за засада. Но това е мое мнение и никой, особено от FIFA, не го интересува, така че по правилата отклоняването е същинската засада, обаче важното е, че такава има.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2019 21:07

Прекалено много "вересии" пускаме отзад!!!
Отпред - добре!
Паулиньо играе с настроение, Робърта е попадение, Ст.Иванов - хъс!
Тиам и Миланов са много рискови. Всяко единоборство е за картон.
Но се радвам, че размазваме "зелените фанатичета"!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 сеп 2019 21:07

ChelseaFUN написа:
gzagorov написа:

Не се ли изчаква само , ако има ВАР и решението на съдията може да се корегира при евентуален гол. Засада имаше още при центрирането от фала, не виждам смисъл да се чака след като няма ВАР.
Последна промяна от veni__85 на 15 сеп 2019 21:10, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”