Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
-
PFK_Levski
- Контакти:
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 17:00
Стига сте плюли по Божинов ......
Интересно ми е като започне да вкарва дали ще си върнете думите назад.
Костов това, че е вкарал много голове, не означава , че е в същата форма .... може пък за това да е резерва.
Много навътре сте в нещата и от всичко разбирате, а сигурно един пас на 5 метра не можете да дадете.
Костов това, че е вкарал много голове, не означава , че е в същата форма .... може пък за това да е резерва.
Много навътре сте в нещата и от всичко разбирате, а сигурно един пас на 5 метра не можете да дадете.
PFK_Levski написа:Стига сте плюли по Божинов ......
Никой не плюе по Божинов, а се чудим на Дерменджиев за избора да предпочете прясно дошъл футболист, пък бил той и Божинов пред голмайстора ни от първия полусезон. И то, голмайстор не с 5-6 гола, а с доста повече. Костов в каква форма е няма как да се разбере, докато седи на скамейката. Всъщност това му действа по два начина: 1) пада му формата, дори и да е в идеална такава; 2) действа му доста на психиката, че винаги ще го играе втора цигулка, ако не е сам нападател в отбора или конкуренцията му е такъв дърводелец като Буш.
П. С.: Мога да дам пас и на повече от 5 метра, ако има значение това за адекватността на коментара ми.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Кога ще вкарва бе, Генчо, като стане на 40 години ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Божинов си го знаем.Не трябва да се пипа човек които поне от 3-4 метра вкарва за разлика от новопристигналият.Ето Лудогорец пак се осират.....ако бяхме взели мача къде щяха да са точките сега.И твърдя че със Костов титуляр мача бе наш....
vvessel написа:t0bl3ro_bg написа:0-2
Кабралата и яблонски вън !![]()
![]()
И на тяхно място кой?
При гола на Локомотив Рейш не застана добре и има най-голяма вина. Яблонски не си спомням да е направил грешка в мача.
А през Кабрал направихме повечето положения за гол. Дори паса от дълбочина за гола беше негов.
Но така или иначе и двамата са вън след 3 месеца.
Ти ме уби направо. Голът на буферите е на 90% по вина на Яблонеца който и той не знаеше къде е и не си покри човека. Рейш се подхлъзна, но беше наваксал.
Витоша са зле, ама като знам ние какви титани сме .... Като пуснат пак Николет на върха на атаката може мача да се закучи на 0:0 докато го сменят.
Иначе това първенство почва все по-тотаджийско да ми изглежда.
- t0bl3ro_bg
Разликата между вб86 и костов е във вкараните голове, чукнатите жени, мисловния процес и обраните клубове. Другото е идентично 
С две думи - стават НЕ
С две думи - стават НЕ
alexdb написа:vvessel написа:t0bl3ro_bg написа:0-2
Кабралата и яблонски вън !![]()
![]()
И на тяхно място кой?
При гола на Локомотив Рейш не застана добре и има най-голяма вина. Яблонски не си спомням да е направил грешка в мача.
А през Кабрал направихме повечето положения за гол. Дори паса от дълбочина за гола беше негов.
Но така или иначе и двамата са вън след 3 месеца.
Ти ме уби направо. Голът на буферите е на 90% по вина на Яблонеца който и той не знаеше къде е и не си покри човека. Рейш се подхлъзна, но беше наваксал.![]()
Витоша са зле, ама като знам ние какви титани сме .... Като пуснат пак Николет на върха на атаката може мача да се закучи на 0:0 докато го сменят.
Иначе това първенство почва все по-тотаджийско да ми изглежда.
То този човек май беше на Цветкович, който не успя да се върне и на Яблонски му се наложи да е между трима.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Миланов днес на паметника бе с цивилни дрехи май и утре няма да играе 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,