ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00
Реално това сега ще е поредният сериозен тест за Славиша - дали ще съумее да вдигне веднага отбора след неочакваната загуба и доста по-неочакваната слаба игра и също така дали ще направи правилните промени в състава... Ще видим. Аз му имам доверие, че знае точно кой трябва да играе и кой - не и вярвам, че ще успее.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Мммм ясво новите попълнения дойдоха късно. ако до ноември няма да играят какъв е смисъла??? След това ще започне да се говори за нови "нови" през зимната пауза. ДА не се окаже, че просто няма да се ползват всички футбалери взети лятото. Срещу Витоша е мач в който могат да се пробват
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Мммм ясво новите попълнения дойдоха късно. ако до ноември няма да играят какъв е смисъла??? След това ще започне да се говори за нови "нови" през зимната пауза. ДА не се окаже, че просто няма да се ползват всички футбалери взети лятото. Срещу Витоша е мач в който могат да се пробват
Което говори, че онова "мрънкане за нови" добавено в заглавието на темата за трансферите е било на място, въпреки, че някои ни виждаха с окомплектован състав още през юни.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Warped написа:Мммм ясво новите попълнения дойдоха късно. ако до ноември няма да играят какъв е смисъла??? След това ще започне да се говори за нови "нови" през зимната пауза. ДА не се окаже, че просто няма да се ползват всички футбалери взети лятото. Срещу Витоша е мач в който могат да се пробват
Разбира се, прекрасна идея - що па направо да не пробваме всички нови до един, барабар с юношите и Митрев. После мачът срещу Бистрица се закучва за 0-0, почват освиркванията, валят критиките как така се рискува с новите в такъв момент, какви ментета сме взели за пореден път и накрая завършваме с еманацията на форумното мрънкане: "van srabskoto mente!"
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Демек новите да не играят понеже може да загубим мач..???? Тогава за кво са тук, какво прави ВИана тука щом неиграе, Реиш и французина са играли доскоро, небитрябвало да са в лоша физическа форма. Ако започнат да играят от ноември и тогава покажат лоши игри, зимата ще искат нови отново
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Новият португалец е добър трябва да играе още срещу Бистрица на мястото на Тиам.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Warped написа:Демек новите да не играят понеже може да загубим мач..???? Тогава за кво са тук, какво прави ВИана тука щом неиграе, Реиш и французина са играли доскоро, небитрябвало да са в лоша физическа форма. Ако започнат да играят от ноември и тогава покажат лоши игри, зимата ще искат нови отново
Не може новите да играят 'щото тоя или оня във форума смята така и са решили да разместят състава, понеже нали са се събрали треньор-стратег-скаут-селеционер-треньор-стратег-скаут-селеционер-треньор-стратег-скаут-селеционер пред компютрите. Има си треньор да преценява кой в каква форма е, доколко се е адаптирал, как се влага в тренировъчния процес, разбира ли се с останалите съотборници на този етап, природно тъп ли е или просто отказва да спазва тактическите планове за игра, колко пие и има ли торбички под очите сутрин, дали са му посинели пръстите от много щракане по чалготеките, дали сутрин идва с един мазен тутманик и боза с аспартам за закуска баш преди някоя тежка тренировка и прочее "дреболии".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
Има една поговорка - Много баби, хилаво дете!
В нашия случай - Много трансфери, поредна нулева година! Все трябва да ги чакаме да се адаптират, аклиматизират и незнам си още кво, докато ги разберем, че за нищо не стават!
В нашия случай - Много трансфери, поредна нулева година! Все трябва да ги чакаме да се адаптират, аклиматизират и незнам си още кво, докато ги разберем, че за нищо не стават!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Има една поговорка - Много баби, хилаво дете!
Така поне голяма част от народа ще спре да мрънка, че нямало нови.

[offtopic]
[/offtopic]

- blue avalanche
- Контакти:
Тиам е наказан. Ако Стоянович е ПРОЗРЯЛ, че Белмонт, в момента, е слаб, значи средна линия измежду Мариани, Нашименто, Васчук и Нуньо. Други няма.
Ако пак ще ми пуска Белмонт - да си ходи!
Отпред Паулиньо, Обертан и Кабрал. Макар, че Обертан напоследък е слаб.
Срещу сгъстена защита трябват хора, които могат да дриблират и финтират. А не такива като Буш, дето топката отлита на 2м от тях. И все ще се намери кой да му я ритне.
И такива, дето в наказателното поле стрелят без да им мигне окото. А не такива като Буш и Костов, които се спъват в топката.
Костов може и да е вкарал 4 гола, ама срещу Локото го извеждат в коридор на 3м от вратата и от целия стадион само той не разбра!
Ако пак ще ми пуска Белмонт - да си ходи!
Отпред Паулиньо, Обертан и Кабрал. Макар, че Обертан напоследък е слаб.
Срещу сгъстена защита трябват хора, които могат да дриблират и финтират. А не такива като Буш, дето топката отлита на 2м от тях. И все ще се намери кой да му я ритне.
И такива, дето в наказателното поле стрелят без да им мигне окото. А не такива като Буш и Костов, които се спъват в топката.
Костов може и да е вкарал 4 гола, ама срещу Локото го извеждат в коридор на 3м от вратата и от целия стадион само той не разбра!