Стоянович си водеше записки по време на мача с ЧМ, дано му свършат някаква работа. Невярвам да направи промени в стартовия състав, защото все още не познава добре футболистите, но очаквам, че ще направи и трите смени. Мен ме притеснява това, което се случва отзад. Ако може на Белаид да му се дръпнат малко юздите - няма работа като атакуващ халф, да си гледа защитата, защото точно той е виновен за втория гол във вратата ни.
Прогноза за мача - 1:2.
3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) /0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) / 05.08 / 18:30
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
- metodito
- Контакти:
Elliah написа:[Предпочитам него на върха на нападението пред Буш. Навит съм и на Илия, разбира се. Само да не го емнеме след 3 мача без гол, щот обикновено това става.
И аз предпочитам Костов пред Буш. Румънецът... не знам какъв му е проблема. Мисля, че има излишни килца, момчето. Не е лош футболист, но сякаш макар и все още млад, не е това, което беше при първия си престой в България. А за Илийката съм много обнадежден и му стискам палци. Иначе, за форума не знам, но смятам, че на стадиона хората ще му прощават грешките. Така мисля.
5 Авг 2018 г. Неделя 18:30 ч.
ПОФК Ботев Враца - ПФК Левски
ГС: Стефан Апостолов Апостолов АС1: Драгомир Руменов Милев АС2: Андрей Венков Николов
4-ТИ: Волен Валентинов Чинков
СН: Йордан Костадинов Иванов
ПОФК Ботев Враца - ПФК Левски
ГС: Стефан Апостолов Апостолов АС1: Драгомир Руменов Милев АС2: Андрей Венков Николов
4-ТИ: Волен Валентинов Чинков
СН: Йордан Костадинов Иванов
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Този форум е пълен с комплексари. Бъдете успешни в собствения си живот. На стадиона се ходи за празника и подкрепата на любимия отбор. Ако падне пиеш една ракия повече и продължаваш до следващата събота. То са мнения, то са клетви, то търсене на сметка от собственици и директори. Ми купете акциите давайте пари и управлявайте клуба бе разбирачи. Имам чувството че всичките ни легенди пишат в този форум. Гонзо и той, що правел Русев селекцията? Кой ви каза че Русев я прави, кога той е казал такова нещо. Делчо се избъзика, че Русев му казал къде да играе Обертан и тъпите журналисти не спряха да го повтарят. Цялото ниво в БГ е щета и това е основна политика. Самообразовайте се, търсете алтернативни източници на информация и не гледайте много новини
Ако имаме претенции за нещо този сезон, то би трябвало да бием Ботев Враца дори и без треньор. Тревожа се обаче, че играчите ни окапват един по един и ако тази тенденция продължи, то не ми се мисли как ще я караме в близките месец-два, в които е жизнено необходимо да не губим точки, или поне да намалим загубите до минимум, докато новият треньор понавлезе и започне да развива идеите си. Иначе, кел файда от всичко, ако до зимната пауза изоставаме с много от конкуренцията.
2-0 за нас, с голмайстори Обертанов и Марианин. Рук за всичко, само Левски!

2-0 за нас, с голмайстори Обертанов и Марианин. Рук за всичко, само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Kris_men2000
filcolins написа:Спокойно си гледай шампионска лига. Всяка година си от победителя. Голям кеф ти си със силните на дена, ти си силен, ти си велик.
Или ходиш на опера само Миланската скала, защото имаш супер ниво . Всяка година си шампион, пиеш си кафето с Роналдо и изтънчените ти сетива не понасят друго. Да си футболен фен е философия, не комплексарщина
Нещо много си се объркал мой човек.Пък и като гледам си се взел за велик фен.Без теб клуба не може да отлепи от дъното.Със синя кръв съм от както гледам футбол и по точно от 1979г.А съм фен на Манчестър Юнайтед от 1991г.И да си фен на даден отбор е религия.Както вярвам в Господ така и вярвам в Левски.Това не ми пречи да го критикувам от време на време.
А за операта нищо ли не разбра с поканата.Но какво ли ти обяснявам няма смисъл.Просто загуба на време.Интелекта или го имаш или си безвъзвратно загубен за него.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
filcolins написа:Спокойно си гледай шампионска лига. Всяка година си от победителя. Голям кеф ти си със силните на дена, ти си силен, ти си велик.
Или ходиш на опера само Миланската скала, защото имаш супер ниво . Всяка година си шампион, пиеш си кафето с Роналдо и изтънчените ти сетива не понасят друго. Да си футболен фен е философия, не комплексарщина
Къде видя да ти пиша за опера.Нещо с четенето си скаран.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
В неделя ще има голово шоу. Мача е 2:4.Два гола на Тиам и два на Яблонски.
Kris_men2000 написа:В неделя ще има голово шоу. Мача е 2:4.Два гола на Тиам и два на Яблонски.
викаш като Морето направиха 4 атаки и вкараха 2 гола
Отзад сме дантела и сигурно ще ни вкарат един гол дано поне вкараме 2.
Мисля си че този мач може да има и от онова неписано правило за новия тренер.
LEVSKI_FOREVER
По-добре Цветкович да играе ляв бек от колкото Белаид,а Найденов да играе десен 

България има природни богатства,