1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45
За никъде не сме, ако ще се плашим от Вадуц, честно казано. Още повече, че първия мач сме гости.
- south_division
- Контакти:
Вадуц не ме плаши братко, плаши ме нашия отбор. Дано италианците добре са пресметнали нещата, дано вчера помощника на Роси е видял каквото трябва от мача им с Цюрих. Далеч съм от мисълта, че трябва още от сряда да летим и да показваме чудеса на терена, но предвид горчивия ни опит от не един и два "анонимника" , трябва концентрацията на отбора и мисълта на треньора да са на висота, защото такива мачове много лесно стават от леки, в такива които ни скъсяват живота на всички, които лягаме и ставаме с Левски. Принципно тези мачове трябва дори да се явяват част от подготовката, но за нас наистина е само принципно.
Serafim написа:За никъде не сме, ако ще се плашим от Вадуц, честно казано. Още повече, че първия мач сме гости.
Ами ние от 2010 насам какво сме показали, за да претендираме, че сме занякъде? Освен слабия отбор на Сутиеска никого не сме елиминирали... годината е 2018 и много неща не са такива , каквито бяха и ни се иска да бъдат и днес.
Само Левски!
- popokutepetel
- Контакти:
siniq_fen написа:Serafim написа:За никъде не сме, ако ще се плашим от Вадуц, честно казано. Още повече, че първия мач сме гости.
Ами ние от 2010 насам какво сме показали, за да претендираме, че сме занякъде? Освен слабия отбор на Сутиеска никого не сме елиминирали... годината е 2018 и много неща не са такива , каквито бяха и ни се иска да бъдат и днес.
Не сме показали кой знае какво. По отношение на Сутиеска може доста да се поспори колко са слаби. Все пак са шампиони за този сезон и ще играят в квалификациите за ШЛ. Относно Вадуц гледам им статистиката за последната петилетка в ЛЕ. За тази петилетка имат една единствена загуба на свой терен миналата година от някакви норвежци със скромното 0:1. В повечето от случаите срещу по-сериозни отбори (доколкото на този етап може да се говори изобщо за такива) се добират до равен на свой терен. Хубавата новина е, че до сега не им се е случвало да преодолеят отбор от нашата черга. Но във всички случаи нашите ще трябва доста да се поизпотят ако не ни върже късмета в първия мач.
- blue avalanche
- Контакти:
Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи.
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи.

Логично обяснение за липсата на Деян Иванов. Дали е вярно? На жуналята отдавна не вярвам.
http://www.bgdnes.bg/Article/6948319
"Син" защитник на линия за "Вадуц"
"Тpеньоpът на "Левски" Делио Роcи ще може да pазчита на защитникa Деян Иванов за пъpвия мач в евpотypниpите c "Вадyц" в cpяда. Центpалният бpанител изненадващо пpопycна поcледната контpола на "cините" cpещy "Oлекcандpия" (1:0). Това пpитеcни феновете, защото отбоpът е и без Холмаp Ейолфcон за двyбоите c тима от Лиxтенщайн. "Бългаpия Днеc" наyчи, че Иванов не е контyзен. Oт шеcт меcеце бpанителят, който имаше поcледователно две тежки тpавми, е бил на cпециални инжекции, за да cе заздpави коляното мy. След тяx той тpябва да почива няколко дни. Oт днеc Иванов ще поднови тpениpовки наpавно cъc cъотбоpниците cи."
Сещам се, че до скоро играеше редовно във Враца. Там не е ли лекуван?
http://www.bgdnes.bg/Article/6948319
"Син" защитник на линия за "Вадуц"
"Тpеньоpът на "Левски" Делио Роcи ще може да pазчита на защитникa Деян Иванов за пъpвия мач в евpотypниpите c "Вадyц" в cpяда. Центpалният бpанител изненадващо пpопycна поcледната контpола на "cините" cpещy "Oлекcандpия" (1:0). Това пpитеcни феновете, защото отбоpът е и без Холмаp Ейолфcон за двyбоите c тима от Лиxтенщайн. "Бългаpия Днеc" наyчи, че Иванов не е контyзен. Oт шеcт меcеце бpанителят, който имаше поcледователно две тежки тpавми, е бил на cпециални инжекции, за да cе заздpави коляното мy. След тяx той тpябва да почива няколко дни. Oт днеc Иванов ще поднови тpениpовки наpавно cъc cъотбоpниците cи."
Сещам се, че до скоро играеше редовно във Враца. Там не е ли лекуван?
Мъничко билети са ни отпуснали-1200.
Левски завинаги в моето сърце![
Смешно ми става като прочета - "какво се плашите от тези, едно време"...
Точно така! Едно време.... То едно време сме били велика държава, но сега сме посмешище.
И "Южна дивизия" много правилно го каза.
И мен не ме плаши Вадуц, плаши ме Левски.
Особено след всички "велики" мачове като гост.
Невъзможно е да сравняваш два мача и то първите за отбора, с цяло първенство. Съвсем различно е. В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...
Точно така! Едно време.... То едно време сме били велика държава, но сега сме посмешище.
И "Южна дивизия" много правилно го каза.
И мен не ме плаши Вадуц, плаши ме Левски.
Особено след всички "велики" мачове като гост.
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Невъзможно е да сравняваш два мача и то първите за отбора, с цяло първенство. Съвсем различно е. В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Естествено, че трябва да сме концентрирани, а не да подхождаме с пренебрежение към отбора на Вадуц. Футболът отдавна не е това, което беше. СП е най-яркия пример. Кел файда, че бразилците имат нападатели за по 150-200 милиона, като първото полувреме вчера си помислиха, че белгийците сами ще се бият.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- popokutepetel
- Контакти:
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.