75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 3:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
175
66%
Равен
13
5%
Победа за Ботев
76
29%

Общо гласове: 264

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /

Мнениеот metodito » 02 май 2018 20:39

Май тогава, като гледам детето.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 02 май 2018 21:35

Kris_men2000 написа:Пичове моля ви укротете малко топката.гледам ви е налегнал огромен интусеазъм. Много хубаво не е за добре.Не играем толкова велико колкото си мислите.Мача с Берое и резултата лъжат много.Не знам какъв мач сте гледали но гледах повторно мача с Берое никаква игра.Тотално катеначо 60% брак на пасовете и първите три гола влезнаха на късмет.Единствено четвъртия гол го направиха футболно и майсторски.Та малко по леко ,че да не ревем на финала. Славия няма да се открият а ще се барикадират и ще чакат на гюме.А ние срещу такива сме пълна нула защото мача завършва 0:0.Нека плюенето по мен започне сега но да не излезна прав ,че тогава не ми се мисли.

А какво е интусеазъм - нещо като ентусиазъм ли :mrgreen: . За плюенето си прав - повечето мислим, че в този мач играхме добре и сме оптимисти за финала.
Само Левски!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 май 2018 21:51

Plamen_i00 написа:
Kris_men2000 написа:Пичове моля ви укротете малко топката.гледам ви е налегнал огромен интусеазъм. Много хубаво не е за добре.Не играем толкова велико колкото си мислите.Мача с Берое и резултата лъжат много.Не знам какъв мач сте гледали но гледах повторно мача с Берое никаква игра.Тотално катеначо 60% брак на пасовете и първите три гола влезнаха на късмет.Единствено четвъртия гол го направиха футболно и майсторски.Та малко по леко ,че да не ревем на финала. Славия няма да се открият а ще се барикадират и ще чакат на гюме.А ние срещу такива сме пълна нула защото мача завършва 0:0.Нека плюенето по мен започне сега но да не излезна прав ,че тогава не ми се мисли.

А какво е интусеазъм - нещо като ентусиазъм ли :mrgreen: . За плюенето си прав - повечето мислим, че в този мач играхме добре и сме оптимисти за финала.
Само Левски!

Нещо такова.Мислете каквото си искате.Никой на този свят не може да ви спре или промени мнението.Но погледнете реално на нещата и гледай със ума си и знанието а не със сърцето.Любовта винаги подвежда и изкривява реалността.Еуфорията е голяма но реалността и истината е съвсем друга.Ако не вярваш на мен за справка Наско Сираков.Повярвай ми той тази материя я знае много повече от някои набедени специалисти.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 02 май 2018 22:05

Kris_men2000 написа:
Plamen_i00 написа:

Само Левски!

Нещо такова.Мислете каквото си искате.Никой на този свят не може да ви спре или промени мнението.Но погледнете реално на нещата и гледай със ума си и знанието а не със сърцето.Любовта винаги подвежда и изкривява реалността.Еуфорията е голяма но реалността и истината е съвсем друга.Ако не вярваш на мен за справка Наско Сираков.Повярвай ми той тази материя я знае много повече от някои набедени специалисти.

Всички си знаем дереджето, но малко оптимизъм никога не е излишен ;) , включително и на играчите.
И само Левски оле

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 май 2018 22:57

Прав си затова два дни след мача не можех да отрезнея.Беше голям кеф и еуфория.А бе направо оргазъм и то срещу слугите на оранжевите.Но като се замислих и наново гледах трезвен и спокойно мача положението е съвсем друго.
Но да нека да дадем подкрепата на играчите.Искам в петък пак оргазъм и веселби до финала.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2018 00:30

Мнозина сме със свити сърца, а не екзалтирани. Могат много неща да се объркат. Чичо Венци, Дельо да пусне титулярите с "Ботев" и да ни нашарят с картони. Съдиите. Много неща. Но във футбола за разлика от реалността има надежда, поривът дава резултат, а не както в живота - колкото и да се стараеш, все тая. Нормално е да има екзалтация. Но да, прав си, прекаления оптимизъм и това как купата ни е в кърпа вързана е порочен и нездравословен. И все пак, да си там на стадиона, да викаш и да плачеш, ако ще и да отпаднем с дузпи ("примерно", както казва Гонзича), това пак топли. Помни се. Аз не знам какво ще стане. Плашат ме чичо Венци и Загорич. Не го подценявайте последния. С някакви лапета стигна финал за Купата (някой ще каже и съдията, ама Белия къде ми излиза с тая тактика в полуфинал, дева? Излизаш, за да мачкаш!). Определено срещу "Ботев" щеше да ми е по-тегаво. Каквото и да стане, "Левски" ще покаже каква любов генерира! Когато тези ритнисмешковци видят 30 000 да реват в едно "Левски", "Левски", ще осъзнаят къде са попаднали, а за съжаление много от настоящите футболисти на "Левски" не знаят!

Хоуг!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 03 май 2018 00:42

Аз мисля,че Делио е прекалено опитен треньор и няма да допусне подценяване/отпускане.Самите изказвания и на треньора,и на футболистите говори точно за това.Пълна концентрация и мобилизация до последния съдийски сигнал!Аз не виждам и един чисто футболен аргумент,с който Славия могат да ни се противопоставят.За другите фактори не искам да мисля,макар че точно те държат в напрежение... :roll: Бе...ще видим.Както казва Жадното - футбол е,топка е.Всичко се случва....

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 03 май 2018 11:38

Който може - на мача!
Първо да почетем Гунди.
После тенекето!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2018 16:57

Прекеасен ден и час за мач и още по-прекрасен юбилей! Очаквам и нови прекрасни артикули и най-вече четива за Гунди, а май наистина се очаква да има нова книга и албуми. Старата книжка "Незабравимият Гунди" също не е лоша и препоръчвам на всеки син събрат да я прочете, но ми се иска да си закупя и ново издание за живота и спортното майсторство на нашата икона, в което да се докосна до още по-вълнуващи разкази и истории.
Колкото до мача - очаквам победа с 2-0, голмайстори Костов и Нашиментов.
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 май 2018 17:52

Гунди, голямото завръщане
Година :1990

Няколко съвета от Гунди

-Никога и за нищо не упреквай публиката , тя има право дори когато греши !
-Пази се от самочувствието ,което идва с голямата победа !
-Избери си от големите играчи един , на когото да подражаваш , без обаче да губиш своя собствен почерк и да се превръщаш в копие !
-Ако не си голям футболист като Котков , поне бъди спортсмен като него !
-Във футбола всеки може да покаже , че тази най обичана от всички игра е изкуство .Стига да можеш!
-Коректността на Пенев и Шаламанов е по силно оръжие от щипването и спъването , с което някой други се опитват да ме възспират!
-Не оправдавай загубите с лошия шанс ! Това е равносилно да кажеш , че победите са ти случайност !

п.п.
Настръхвам докато цитирам от книгата за пореден път !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”