ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Мнениеот trokadero_ » 02 дек 2017 18:24

Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!

Еми сега ще се дават дузпи и на ЦСКА и на Левски :mrgreen:
Нали Антибиотика е ощетен :lol: :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 дек 2017 18:24

Къф е тоя малоумен коментатор който вместо да коментира срещата плещи глупости и не знае правилата на играта?

Правило 12 Пряк свободен удар
Ако някой извърши някое от следните нарушения:
т. 8 Задържа противников състезател

Правило 14 Наказателен удар дузпа
Дузпа се отсъжда за някое от десетте нарушения за които се отсъжда пряк свободен удар.

Толкова. Разни глупости къде бил играча, можел ли не можел ли да играе с топката са абсолютни глупости, които нямат общо с играта. Показват пристрастност и изнервят и настройват зрителите.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 дек 2017 18:24

Дузпа по-скоро няма. Нарушение има, но топката е далеч от Холмар, даже не му е в зоната.

А коментаторчето е и...т., как им личи от къде са им кинтите., смси засади и т.н.

Интерсено защо не се коментира удара в лицето на Мапуку.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

a4ama4ko

Мнениеот a4ama4ko » 02 дек 2017 18:25

goro_man написа:Малко ялова ми изглежда тая работа с двама мързеливи халфа...жалко зя Панайотов тъкмо взе да ми харесва

За Панайотов съм напълно съгласен. Направи добър мач в Русе и хайде на пейката.

Но от друга страна, прави впечатление, че съдийството търпи рязко подобряване в последните седмици ;)

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 02 дек 2017 18:26

Според мен си беше дуспа, друг е въпроса ако беше в нашето наказателно поле дали щеше да се свири.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2017 18:27

popokutepetel написа:
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!

За инженер не знам, но че си глупак е очевидно :lol:
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.

Според футболния правилник борбата във въздуха, няма как да се свири нарушение за който и да било.
@ Виж, че има посягане и на играча на Левски? Как Съдията реши, че има нарушение за вас?
Хаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2017 18:27

Как си ги подбират обаче коментаторите в диема, голям майтап. От 10 кладенеца вода ще донесе, но ще обясни, че не е дузпа.
Задържането било минимално, играча на Левски и той натиснал защитника на Пирин. И като заключение, не е хубаво да се допускат такива грешки , които влияят на резултата :lol: :lol:
И кой е тоя дето са го поканили, не знам, за пръв път го чувам, но като коментира положение на Пирин, каза ,че за съжаление не могли да реализират.
Повече няма какво да се добави :mrgreen:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 дек 2017 18:27

olimpi написа:Дузпа по-скоро няма. Нарушение има, но топката е далеч от Холмар, даже не му е в зоната.

А коментаторчето е и...т., как им личи от къде са им кинтите., смси засади и т.н.

Интерсено защо не се коментира удара в лицето на Мапуку.

Цитирах ти правилата - нарушение има следователно ....
Няма изискване топката да е близо или далече от играча който е фаулиран.
Между другото прост пример от мача Левски - Ловеч и отсъдената дузпа за удар в лицето на противник където топката между другото беше нейде в центъра ;)

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 дек 2017 18:28

Teo написа:
popokutepetel написа:
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!

За инженер не знам, но че си глупак е очевидно :lol:
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.

Според футболния правилник борбата във въздуха, няма как да се свири нарушение за който и да било.
@ Виж, че има посягане и на играча на Левски? Как Съдията реши, че има нарушение за вас?
Хаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ясно ти цитирах какво пише в правилника. Покажи ми къде и кой е написал твоите интерпретации на правилника или просто си плещиш да не заспиш? :mrgreen:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 дек 2017 18:29

HardWork написа:Това би трябвало да е най - скандално измислената дупза в историята на футбола! ....

Не, най-скандалното е припознаването на урода и участието му в ПФЛ.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”