Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
Еми сега ще се дават дузпи и на ЦСКА и на Левски

Нали Антибиотика е ощетен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
goro_man написа:Малко ялова ми изглежда тая работа с двама мързеливи халфа...жалко зя Панайотов тъкмо взе да ми харесва
popokutepetel написа:Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!
За инженер не знам, но че си глупак е очевидно![]()
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.
olimpi написа:Дузпа по-скоро няма. Нарушение има, но топката е далеч от Холмар, даже не му е в зоната.
А коментаторчето е и...т., как им личи от къде са им кинтите., смси засади и т.н.
Интерсено защо не се коментира удара в лицето на Мапуку.
Teo написа:popokutepetel написа:Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!
За инженер не знам, но че си глупак е очевидно![]()
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.
Според футболния правилник борбата във въздуха, няма как да се свири нарушение за който и да било.
@ Виж, че има посягане и на играча на Левски? Как Съдията реши, че има нарушение за вас?
Хаха![]()
![]()
![]()
![]()
HardWork написа:Това би трябвало да е най - скандално измислената дупза в историята на футбола! ....
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, noo и 59 госта