modor написа:Роси да даде шанс и на Бабатундето
Може и Божинов да пусне и той ритал топката около Герена !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Роси да даде шанс и на Бабатундето
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
trex написа:Нещо не следя Монтана затова питам защо всички са сигурни в победата? Аз от всички мачове с тях не помня нито 1 лек. Гълъбите щяхме да размазваме, а Монтата с юноши ли ще играе с нас, че се смята за протоколен мач
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
modor написа:Утре го дават да превалва по време на мача. #спасекъдеекозирката?
modor написа:Утре го дават да превалва по време на мача. #спасекъдеекозирката?
Обръщаме внимание, че вратите на стадиона ще бъдат отворени за публика от 16:30 часа. Поради очакваното лошо време, информираме нашите привърженици, че на трибуните няма да бъдат допускани хора с чадъри, а единствено с дъждобрани, които ще бъдат раздавани на точките за продажба на третия етаж в сектор А, както и в сектор В. Също така на тези места привържениците ще получават и топла напитка.
TristaNNN написа:modor написа:Утре го дават да превалва по време на мача. #спасекъдеекозирката?
Kозирка няма, но виж хората какво ще ни подсигурят в замяна.
Обръщаме внимание, че вратите на стадиона ще бъдат отворени за публика от 16:30 часа. Поради очакваното лошо време, информираме нашите привърженици, че на трибуните няма да бъдат допускани хора с чадъри, а единствено с дъждобрани, които ще бъдат раздавани на точките за продажба на третия етаж в сектор А, както и в сектор В. Също така на тези места привържениците ще получават и топла напитка.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 15 госта