Ozzimozzi написа:Player написа:Предвид факта, че Черно море отпадна от аматьори за купата, които бяха разкостени от същия уж лежерен Лудогорец напоследък, срещу които Левски направи равен, то трябва да ги бием без проблем. А това дали Гонзо си пази хората в един мач заради друг си е негово право, ако изобщо е имало такова нещо. Ако иска да играе с юноши. Въпреки че знаем как още се споменават едни юноши на Миньор, без които Миньор е мега отбора който щеше да бие Лудогорец... Оправдания на лузъри са всякакви подобни приказки. Ако си по-добър излизаш, показваш го и биеш. Няма значение кой почивал, кой не играл, какъв е терена, колко градуса е , какво е атмосферното налягане и тн.
Левски не отпаднаха ли от същите тези Черно Море, които после отпаднаха от аматьори? Странна логика се опитваш да вадиш, а фактите говорят, че почти всички отбори от ППЛ са еднакво слаби и повечето мачове са тройни (зависи как ще тръгне мача и на кой ще му "върже"). Та в този ред на мисли - троен мач.
Мач преди 7-8 месеца, не е същото като мач преди около месец. А и онова отпадане се дължеше на "уменията" на Топузаков. Ако малко още беше останал Петрович, съм убеден че нямаше как да стане същото. Но минало- заминало.
Мнението ми за този мач, че трябва да го вземем, изцяло е базирано на спада на играта ви в последно време, а не че напите са нещо опасно. Като отпадането ви от аматьорите е черешката. Иначе имаш право да е троен мача, защото не знам нашите как ще изглеждат, след трагикомедията която бяха миналата седмица, защото са и с почти нов състав и защото нямат победа през пролетта като гост.