Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 12 мар 2017 16:34

Победа за Берое
19
28%
Равен
6
9%
Победа за Левски
44
64%

Общо гласове: 69

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 12.03.2017 |

Мнениеот Groucho » 07 мар 2017 21:39

PFC Litex написа:Споделих го и в другата тема, Берое приключиха битката и мотивацията ще им е никаква.

Теоретично, при по-нормално първенство и футболисти може да се случи и обратното. Осъзнаване, че излизаш за последен път срещу някой от големите отбори и скоро може да няма друга среща, в която да покажеш способности и да те гледат много хора в цялата страна :arrow: повече мотивация.

Без значение е резултатът в този мач за мен. Левски трудно ще мръдне нагоре в класирането или ще излезе извън зоната на евротурнирите ... Шефове и треньори трябва да направят някакъв план за международните срещи лятото, че проблемите на отбора в градивен план и нападение са ужасяващи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2017 00:30

wilge написа:Трудно ще е. Тези зеленясалите правят два мача в годината- тези срещу Левски. Ще играят "на кило кръв и метър кожа". Ние не сме червено- оранжева трупа да ни посрещнат със свалени гащи и хванати за палците на краката си. Само дано не контузят някого!

+
И Ботев и Берое кръв пикаят да ни бият, но според мен ще ги бием и то с разлика.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 08 мар 2017 18:42

Бихме един мач и пак се върнаха наивните прогнози . Защо очаквате повечето победа ? Наистина ли смятате , че Митов от петък за събота е успял да си въведе инструкциите, схемата и тактиката за мача с ЦСКА ? То така става ,да , все едно цъкаш футбол мениджър ... Митов е посредствен слаб временен вариант колкото да има там някакъв треньор

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 мар 2017 18:56

Само посредствени фенове обиждат Митов.Той и Славиша беше слабак, нали разбирачи ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 08 мар 2017 19:04

PSvilenov написа:Бихме един мач и пак се върнаха наивните прогнози . Защо очаквате повечето победа ? Наистина ли смятате , че Митов от петък за събота е успял да си въведе инструкциите, схемата и тактиката за мача с ЦСКА ? То така става ,да , все едно цъкаш футбол мениджър ... Митов е посредствен слаб временен вариант колкото да има там някакъв треньор

Митов за мен е треньор точно колкото тоя на аватара ти. Не е тактик и т.н. но може да надъха и да мотивира на максимум доста посредствени футболисти, които да му донесат доста победи. С много сложни тактически схеми или с дух и сърце, извоюваната победа си е победа. Аз предпочитам победите от втория тип. На този етап аз не виждам по-подходящ избор за треньор на Левски.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 08 мар 2017 20:27

Highlander написа:
PSvilenov написа:Бихме един мач и пак се върнаха наивните прогнози . Защо очаквате повечето победа ? Наистина ли смятате , че Митов от петък за събота е успял да си въведе инструкциите, схемата и тактиката за мача с ЦСКА ? То така става ,да , все едно цъкаш футбол мениджър ... Митов е посредствен слаб временен вариант колкото да има там някакъв треньор

Митов за мен е треньор точно колкото тоя на аватара ти. Не е тактик и т.н. но може да надъха и да мотивира на максимум доста посредствени футболисти, които да му донесат доста победи. С много сложни тактически схеми или с дух и сърце, извоюваната победа си е победа. Аз предпочитам победите от втория тип. На този етап аз не виждам по-подходящ избор за треньор на Левски.

Това съм го признал , не си кривя душата. Всичките късни победи дето имахме при първият му период не ги отдавам просто на късмет , а на Митов като треньор . За всичко друго обаче е пълен минус .

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 мар 2017 15:19

Берое били слаби ,Берое били трагедия.Не виждате ли ,че Берое е отписала всичко и само чака мача с ЛЕВСКИ? Цял месец тренират само за да бият ЛЕВСКИ и нищо друго не ги интересува.Трябва да се изпълни заповедта и волята на богопомазаният домус.

Та за мача.Берое ще ни бият като маче у довар та стой та гледай.Само ме е страх да не идем на резултат от рода на 1:4 или 1:5 , че тогава розово-оранжевите гноми ще ни спукат от всякъде.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 09 мар 2017 21:07

Абе ти като толкова мислиш,че ще ни бият,защо не идеш в тяхната агитка.Стига с това мислене.Да,не цъфтим с игра последните мачове,но ние сме ЛЕВСКИ София и трябва да вярваме в нашите момчета,трябва да сме до тях и това е!Играем ли със състава от 2-рото полувреме от мача с хибрида,очаквам победа и гол на Сукуна!!!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 мар 2017 10:46

Билети за нас къде ще се продават ?
Само на място от стадиона ли ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2017 12:04

Няма лесен мач. Никакво подценяване не трябва да има, заради някои наказани футболисти или временно класиране. Ако някои си мисли, че Берое сами ще си вкарат голове и ще се предадат -греши.

Върни се в “Левски”