Спас Русев си тръгва от Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Спас Русев напуска Левски до часове

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 10:50

Klaus_GT написа:Пичове, с тоя и без тоя измекяр Спаско положението си е същото като преди 6 месеца-година-2. Лично за мен поводи за кой знае каква драма в сравнение с лятото на 2016 няма, просто защото няма абсолютно никаква промяна от тогава до днес.
Със сигурност всички тези сътресения, скандали, лъжи и схеми влияят на публика и играчи. Но нашето задължение като Левскари е да отидем на стадиона и ясно да заявим, че Левски не е на един или друг далавераджия и ние тирета не слагаме и други отбори не припознаваме. :geek:
Останалото - каквото сабя покаже.

САМО ЛЕВСКИ!

Абсолютно!
Предлагам Лафчис за президент и да ги почваме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 фев 2017 10:50

Боримиров и той си бие шута :lol:
Положението в БГ футбола е грамофон свири, майка плаче. Нито упраниците са управници, нито феновете са фенове.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:51

Klaus_GT написа:Пичове, с тоя и без тоя измекяр Спаско положението си е същото като преди 6 месеца-година-2. Лично за мен поводи за кой знае каква драма в сравнение с лятото на 2016 няма, просто защото няма абсолютно никаква промяна от тогава до днес.
Със сигурност всички тези сътресения, скандали, лъжи и схеми влияят на публика и играчи. Но нашето задължение като Левскари е да отидем на стадиона и ясно да заявим, че Левски не е на един или друг далавераджия и ние тирета не слагаме и други отбори не припознаваме. :geek:
Останалото - каквото сабя покаже.

САМО ЛЕВСКИ!

++++++++++++++
Само ако се върнем на Герена можем да спасим отбора си.
Сега, като го няма лошия, е време да покажем колко е велик нашия отбор.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:53

Masaba написа:Боримиров и той си бие шута :lol:
Положението в БГ футбола е грамофон свири, майка плаче. Нито упраниците са управници, нито феновете са фенове.

Сега да видим Сираков колко голям левскар е.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 фев 2017 10:57

Варианта на чисто от А окръжна ако ви устройва,но и тогава пак не е на чисто.Дори и от окръжните групи да тръгнете трябва да е с нов отбор този си отива.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 фев 2017 10:57

Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:Значи официално оставам без БГ отбор...
Поне аз не мисля да припознавам който и да е друг тим за моя "Левски"

Чакай бре, къде си тръгнал? :)
Ти фен на Спас Русев ли си, че да оставаш без отбор?
Какво му е на твоя Левски?

Не съм привърженик на Русев, Батков, Гугутката или Шматката, ама като гледам и ние тръгнахме по пътя на червените! Непрокопсаник след непрокопсаник начело на отбора, все по-слаби резултати, загиващ отбор и никаква визия как да се оправят нещата!

Ами чакай да умрем като червените, и тогава остани без отбор. Още не сме умрели, а и не се умира толкова бързо. Ти така си го написал, едва ли не, че вече си без отбор.
Споко.

Спокоен съм, просто си казвам какво мисля.
А и не умираме никак бързо - агонията ни продължава вече няколко години :(

Още не си останал без БГ отбор и това, което можем да направим е да сме на Герена в събота.

Оооооо, аз със сигурност съм там, ако позволява времето и децата ще са с мен
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 фев 2017 10:58

Ако Рейнджерс минаха през фалит,ние защо да не минен....САМО ЛЕВСКИ, без тирета,моля.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 фев 2017 11:00

1palq4o1 написа:Оооооо, аз със сигурност съм там, ако позволява времето и децата ще са с мен

Дават го дъждовно :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 22 фев 2017 11:02

Такава добра новина отдавна не бях чувал.Благодаря ви.Вие ми оправихте настроението.Наистина по-добре така,отколкото да гледам синия Лупи всеки ден.Наистина се радвам,че напусна този човек.Поне няма да имаме очаквания.
Господин Спаско не е дал нито стотинка за този клуб.Всичко се случва благодарение на спонсорските договори с разни фирми.По-добре нямаше и как да стане.Сега е хубаво да се направи един одит на дружеството и да се види,наистина колко е задлъжняло и да се извадят истинските цифри.
Левски няма да фалира спокойно.Има спонсорски договори,които могат да крепът отбора поне година,две.Ще се разпуснат чужденците,които взимат голями заплати и това е .Продължаваме с юноши.Елин ако и Борчо ако харесват и нали казаха,че наистина обичат много клуба,сега си намалят заплатите и ще взимат по 1500 лв,колкото и футболистите и всичко е точно,който иска и който неиска.
Червените ще трябва да се потрудите за да фалираме,трябва ви поне още година...
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 фев 2017 11:04

sslevski написа:Такава добра новина отдавна не бях чувал.Благодаря ви.Вие ми оправихте настроението.Наистина по-добре така,отколкото да гледам синия Лупи всеки ден.Наистина се радвам,че напусна този човек.Поне няма да имаме очаквания.
Господин Спаско не е дал нито стотинка за този клуб.Всичко се случва благодарение на спонсорските договори с разни фирми.По-добре нямаше и как да стане.Сега е хубаво да се направи един одит на дружеството и да се види,наистина колко е задлъжняло и да се извадят истинските цифри.
Левски няма да фалира спокойно.Има спонсорски договори,които могат да крепът отбора поне година,две.Ще се разпуснат чужденците,които взимат голями заплати и това е .Продължаваме с юноши.Елин ако и Борчо ако харесват и нали казаха,че наистина обичат много клуба,сега си намалят заплатите и ще взимат по 1500 лв,колкото и футболистите и всичко е точно,който иска и който неиска.
Червените ще трябва да се потрудите за да фалираме,трябва ви поне още година...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”