Голямо БРАВО на момчетата в синьо.На треньорите също.
Забравих и "собственика".
Левски (София) - Локомотив (Пловдив) |1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) |26.11.2016| 15:15ч
Последна промяна от Мистри на 26 ное 2016 17:07, променено общо 1 път.

ЕМИЛ написа:Днес се изпариха илюзорните ни шансове за титла .
Е аз незнам, кой си е правил сметки, че ще сме шампиони. Истината е, че всеки мач трябва да го играем на макс, защото класа нямаме, а днес нещо много си повярваха въздухарите. И после къде е публиката, ма на театър е , по-вълнуващо е и изпълнителите са по-отдадени.
Последна промяна от SANSIRO7 на 26 ное 2016 17:09, променено общо 1 път.
- Долно уйно
- Контакти:
Спокойно може да се каже, че сезона за сините приключи.
От преди няколко дни мнението ми.
Яд ме е, че докато се наканих да заложа двойка на живо 12.00 коефициент и свириха дузпата
С Топузаков толкова.
От преди няколко дни мнението ми.
Долно уйно написа:THE G.A.M.E написа:Инак, сезонът не е отишъл. Не виждам защо да е заминал ?
Към момента не, но само след една седмица е много вероятно.
Предстоят ви два много тежки мача, които, като нищо може да загубитге и двата.
Яд ме е, че докато се наканих да заложа двойка на живо 12.00 коефициент и свириха дузпата
С Топузаков толкова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Без треньор - толкова....
Левски шампион але але 

Браво. Плодовете от прекрасната работа на "треньора" Топчо вече дават своите резултати. Ужасяващ Левски, като трудно може някой да бъде отличен като безлично представяне.
Иначе предлагам НФК и всички останали "фенски" организации да проведат нова среща в понеделник с пишман-собственика чичо Спаско и да обсъдят субсидиите им, както и да пуснат още някоя глупава декларация.
Странно защо на тези срещи не се поставя въпроса кога отбора ще има треньор?
Ама иначе що е празен стадиона. Не е празен, прекалено е пълен. След следващия кръг и разликата от 9 точки с Лудогорец хептен ще се изпразни.
Иначе предлагам НФК и всички останали "фенски" организации да проведат нова среща в понеделник с пишман-собственика чичо Спаско и да обсъдят субсидиите им, както и да пуснат още някоя глупава декларация.
Странно защо на тези срещи не се поставя въпроса кога отбора ще има треньор?
Ама иначе що е празен стадиона. Не е празен, прекалено е пълен. След следващия кръг и разликата от 9 точки с Лудогорец хептен ще се изпразни.
Последна промяна от alexdb на 26 ное 2016 17:11, променено общо 1 път.
- Долно уйно
- Контакти:
Долно уйно написа:Левски може и да са по-добри, но според мен Ераносян ще надиграе Топузаков тактически.
А за днешния мач толкова
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
SANSIRO7 написа:PSvilenov написа:Кво се оказа ? Нар бил зле , Краев бил зле , Аниете бил зле , Тунде бил зле , защита била от идиоти , Прохазка нищо не правел ? Ами да , така е .
"ЛЮПКО К*РВО"? ????
Аре стига рива с тоя Лупко, няма го, свикни. И при него не играехме кой знае какво.
Не играехме - верно, защото футболистите ни толко си могат, но печелехме - защото имахме треньор!!!
Да разбирам, че си доволен от резултата а?!?!?
Левски това е България
- soulfly1948
по релси лази и двата Софийски "гранда" сгази-що е то?????? 

"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Единственото позитивно от мача е Публиката - с нейните постоянни скандирания и песни.