Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!(vol 2)

Мнениеот Син до гроб_ » 12 сеп 2016 17:20

iliev72 написа:
eelche написа:Закриха ги на 09.09.16...

Ебати ташака...Нема припознаване от истинските фенове на ДОСТОЙНИЯТ ВЕЧЕН ПРОТИВНИК...

Това е обединен отбор на Етрополе-Ловеч!

Хем ми е кеф, хем ми е мъчно за Вечното дерби с което съм отраснал и за моите приятели фенове на чорбата...

За разлика от вас които ще припознавате нов отбор за мразене : Както припознахте и Левски на Батков , а не на Петров ;)

Какъв Левски на Петров бе, милиционерче? Говорим за панахидата на Цска, а ти по стар чорбарски обичай повече те влече да говориш за Левски. Сега темата е за вече покойното бледо копие на Цска Москва.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2016 17:25

ilmo написа:господин капитан (с цялото ми уважение към Вас - по-възрастния от мен човек) - благодаря за ограмотяването, отдавна не бях разгръщал вестник Вечерни новини от 1958 година, някое по-ново инфо няма ли, ако няма - приемам и започвам да пиша подуЯнци - от село (сега квартал) Подуяне

Господин ilmo (с цялото ми уважение към Вас - привърженик на вековния столичен съперник на "Левски"), ако си бяхте направили труда да прочетете целия текст от страницата, щяхте да видите най-долу една малка, но много съществена забележка: "Това е подобрен вариант на официалната версия на Речника на българския език" . Спирам дотук, за да не обидя Вашата интелигентност. Надявам се, че като по-млад (младите хора трябва да се учите на труд) ще потърсите и (сигурен съм) ще намерите и по-пресни примери. Вината за примера, цитиран в електронния речник, не е моя. А това, че речникът е електронен, също би трябвало да Ви подсказва нещо. ;)

https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%9F%D0% ... 0%9A%D0%98

П.П. Разбира се, ние живеем в демократична страна и Вие спокойно можете да използвате правоговора на дядо Матейко от село ПодуЕне (справка: Елин Пелин - "На оня свят")... 8-) Хубав ден. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 сеп 2016 17:32, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2016 17:30

Бог да прости ЦСКА!

Илиев 72, ти и в този тъжен ден не спираш да ръсиш неумности, визирам изказването ти, че понеже нямало синдик (а то си има, ама ти не чуваш петела) съдът не можел да обяви ПФК ЦСКА АД в несъстоятелност. При положение, че няма приет ОП какво може да реши съдът..да чака да се избере нов синдик ли?! И каква ще е неговата роля при така стеклите се обстоятелства около ПФК ЦСКА АД?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 сеп 2016 17:32

Син до гроб_ написа:Я Синчеца да каже, понеже е малко по-набожен от останалите, не е ли анти-християнско и анти-библейско да говорим и пишем за мъртвец? :) :?

Защо? Този мъртъв вече клуб , колкото и да е парадоксално, ще продължи да живее в нашите песни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 сеп 2016 17:33

Skywalker написа:Това АД си беше за там още от миналата година. Нямаше как да му се помогне. Благодарение на Ганчев има ЦСКА ! Миналата година кой издържаше до последно АД-то ? Дали не беше пак Ганчев ? Удължи живота на АД-то с още една година и впоследствие направи така, че все още има ЦСКА, с подновени бази и идеи за бъдещето ! Така че, ЦСКА няма да умре НИКОГА !

Завалията... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2016 17:35

Специално за Илиев 72, който не прави разлика между временен и постоянен синдик и техните правомощия!

http://bnr.bg/post/100626523

Решението на съда:

Определение от 13.11.2015 НАЗНАЧАВА за Синдик в производството по несъстоятелност на ПФК "ЦСКА" ЕАД /в н./, ЕИК 130212106, Дора Златева Милева-Иванова от гр.Кърджали 6600, ул. "Хан Аспарух" ном.5, вх.А, ап.12. ОПРЕДЕЛЯ на Синдика месечно възнаграждение в размер на 1 500 лв. ОПРЕДЕЛЯ за дата на встъпване на Синдика в длъжност 19.11.2015 г. Да се уведоми синдика да депозира съгласие да бъде синдик в това производство и декларация, че отговаря на условия на чл.655, ал.1, т. 1-6 от ТЗ. Определението подлежи на незабавно изпълнение, като се впише в съдебния регистър, съобщи се на Синдика и се впише в ТР, на осн.чл.623, ал.2 от ТЗ. Определението не подлежи на обжалване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 сеп 2016 17:40

Ще го метна и това тук за припознавачите!!!

Мина време .. кръвта се изля.
Наръган от свои на родна земя.
Некрологът жълтее, гърлата ехтят.
Върху гроба пресен кючеци въртят.

Историята помни, няма да забрави.
Лъжата голяма вечно ще остави.
За истинските верни остава честта.
Да преодолеят днес тежестта.

Помнете во веки чак след смъртта,
продажници слепи и малки деца –
История не се купува с грош или два!
На високия Монблан разбраха това - уродът нов не е ЦСКА!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 сеп 2016 17:41

iliev72 написа:
Син до гроб_ написа:
iliev72 написа:
eelche написа:Закриха ги на 09.09.16...

Ебати ташака...Нема припознаване от истинските фенове на ДОСТОЙНИЯТ ВЕЧЕН ПРОТИВНИК...

Това е обединен отбор на Етрополе-Ловеч!

Хем ми е кеф, хем ми е мъчно за Вечното дерби с което съм отраснал и за моите приятели фенове на чорбата...

За разлика от вас които ще припознавате нов отбор за мразене : Както припознахте и Левски на Батков , а не на Петров ;)

Какъв Левски на Петров бе, милиционерче? Говорим за панахидата на Цска, а ти по стар чорбарски обичай повече те влече да говориш за Левски. Сега темата е за вече покойното бледо копие на Цска Москва.

Вземи си прочети историята на любимият ти клуб и после като от кой точно си - Левски , Левски - Спартак , Левски с лопата и другият Левски ;)
И щом смяташ , че става въпрос за ЦСКА тази чий го дири тук , умнико ?!

Разликата е несъпоставима, тъй като по думите на шефа на БФС:-"Стана така, че един клуб просто си смени името, което не е забранено от закона", така, че смяната на името не е проблем, проблемът е, че отборът който си е сменил името е Литекс и ако Левски, Левски-Спартак, Витоша и т.н. са правоприемник на отбора- Левски, тук ЦСКА-София е правоприемник на Литекс, наследява този отбор и няма как да има нещо общо с ЦСКА, който също е променял името си през годините, но си е оставал същият отбор с ново име. В момента това е Литекс с ново име, неприпознат от феновете си, както беше при другите промени на името тъй като отборът се премеси в София, а припознат от други, които до този момент не са имали нищо общо с него.

ilmo
Контакти:

Мнениеот ilmo » 12 сеп 2016 17:49

в насоченото към мен ограмотяване е посочен като източник на електронния речник вестник Вечерни новини от 1958 година - прочетете това, което поствате

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 12 сеп 2016 17:50

Алелуя , алелуя

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2c6XDzXgcgo[/youtube]
Последна промяна от saffron на 12 сеп 2016 17:54, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”