ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 21:15 / събо

Мнениеот Sstefanov » 10 авг 2016 13:19

fen-fen написа:
ЕМИЛ написа:
filcolins написа:Много интересно беше срещу Цървена Звезда домакинството. Второто полувреме се влачеха като мърди. След седмица в Белград 120 мин. тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Антибиотик Разград .... :?

Глупости невежа? Антибиотик Разград не е на Кирчо.Ама ей така да си плещите глупости много ви бива. Биовет Разград е на Кирчо. Там се произвеждат субстанции за ветеринарната медицина. Работи се с мицел, ацетон и доста тежки химикали....така, че преди да ръсиш простотии вземи се ограмоти малко.

Тука подкрепям, въпреки че ви ненавиждам. Домуса никога не е бил собственик на Актавис/Балканфарма. 2-те предприятия поделят бившия завод Антибиотик. В 2-та завода се правят различни лекарства.

ПС. За мача - ясно тъп мач - едните ще играят предпазливо за да не се контузят - Нашите няма да имат идея какво да правят и за това казвам Х - 1:1. До като в Левски не се почне да се гради няма да стане нашета работа. А не можем да градим със 70 годишен Миле китич.

2016

Мнениеот 2016 » 10 авг 2016 14:05

Sstefanov написа:
fen-fen написа:
ЕМИЛ написа:
filcolins написа:.... тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Глупости невежа? Антибиотик Разград не е на Кирчо.Ама ей така да си плещите глупости много ви бива. Биовет Разград е на Кирчо. Там се произвеждат субстанции за ветеринарната медицина. Работи се с мицел, ацетон и доста тежки химикали....така, че преди да ръсиш простотии вземи се ограмоти малко.

Тука подкрепям, въпреки че ви ненавиждам. Домуса никога не е бил собственик на Актавис/Балканфарма. 2-те предприятия поделят бившия завод Антибиотик. В 2-та завода се правят различни лекарства.

ПС. За мача - ясно тъп мач - едните ще играят предпазливо за да не се контузят - Нашите няма да имат идея какво да правят и за това казвам Х - 1:1. До като в Левски не се почне да се гради няма да стане нашета работа. А не можем да градим със 70 годишен Миле китич.

Човека за антилопи ви пише.Демек, ветеринарна медицина.Ама резанчо нали не му е майчин език българския и веднага да опонира.Че и Стефанов го подкрепя.Стефанов, най-добрия вариант е платените да смените отбора.Където Стоев-там и вие с гонзо начело.Понеже при усмихнатия градяхме.Къде е купата,Стефанов?За мача-един гол в повече за Левски.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 авг 2016 17:22

fen-fen написа:
ЕМИЛ написа:
filcolins написа:Много интересно беше срещу Цървена Звезда домакинството. Второто полувреме се влачеха като мърди. След седмица в Белград 120 мин. тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Ха-ха, много ветеринарни лекарства произвежда щом му се наложи да приватизира БМФ и летището в ГО, за да ги изнася ;)
БелиОт бизнесмен. Продал една ваксинка, с парите произвел две, после продал двете ... после станал милиардер за нула време ... а бе ветеринарния бизнес е истината. Мани ги тия софтуерни компанийки...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 10 авг 2016 20:02

Мисля, че геренци ще победят. Прогноза 2:0.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 авг 2016 20:44

svetli-lz написа:
PSvilenov написа:
sin4ec написа:
PSvilenov написа:Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Ма ти сериозно ли? :shock:

Хах , викаш друго си е кат миналата година отбор с 12-13 футболиста общо сутрин обед и вечер , доведеният син на Стоев Крайчо титуляр доживот и с боц напред изчиствания 90 минути нали ? :lol: Къде му е беше играта на Стоев като не играе във втората половина и ги няма Абди и Аниете ? :lol:

Доста по-добре е да играеш срещу Монтана на Герена и да ги чакаш зад центъра белким сбъркат, не е много адекватно да плюеш Стоев, че е налагал играч от школата при положение, че в момента не играе нито един!!!! При Стоев топката се изнасяше на крак включително и вратаря търсеше пас, отиграваха се заучени положения при дедо нищо, а за игра в защита....?

Точно срещу Монтана ми кажи кога последно видя организирани атаки по тоя начин който бяха извеждани Адениджи и Аниете , че и Нар веднъж ? Обясни ми кога при Стоев, Гонзо , Мурсия , Костов и още не знам си колко треньора който сменихме видя такъв футбол да бъде изведен някой 1 на 1 на чиста позиция с 3 докосвания в наказателното ? В защита без Живко Миланов се видя колко струва отбора на Стоев . Е това е разликата в момента - Стоев вкарва всичко назад и чака отпред каквото стане , докато Люпко се старае да ги научи на футбол . Сашо Циганина даже разбра какво се иска от него под ръководството на Петрович .

Относно юношите - аз съм на малко по различно мнение от Станислав Ангелов и като цяло мнозинството фенове. Вече стигнахме такъв период и такива времена дето реално не ме вълнува кой дава сърце и душа за отбора и кой колко милее , а ме интересува да се доведат качествени чужденци дето да играят и върнат класата на Левски София . Негри , испанци , бразилци , все ми е тая , искам Левски отново да печели и да е клубът дето беше преди 10 години . В момента сме средняци тип Славия - непостоянни . Все ми е тая дали Станислав Иванов ще играе надъхан и мотивиран за отбора щом от половин метър от вратата праща топката в небето . Все ми е тая Божидар Краев , че бил нахъсан и лидер на отбора да става щом на нито един от двата фланга не може да мине 1 на 1 никой . Искам футболисти като Тони Калво , Гари Родригес , Дембеле, Тасевски , Нуно Пинто , Грийн и Мюлдер ( ако не броим последният им сезон за Левски :lol: ) . Да , естествено приятно щеше да е всичките ти играчи да са като Йоргачевич , милеещи за клуба и можещи , но такива футболисти са рядкост и именно затова е любимец на феновете .

И малко по задълбочено - колкото и да са ми неприятни Лудогорец мога да твърдя , че само там се работи правилно . Ако Левски и ЦСКА работеха по същият начин щеше да има едни конкурентни български отбори в Европа . Идват преди 5 години , взимат на безплатен трансфер подбрани футболисти , печелят титлата, идват парите от там , същите пари се инвестират за уплътняване на отбора. Още един сезон по късно се взимат качествени чужденци и НЕ СЕ ПРОДАВАТ . От тогава си държат гръбнака и се купуват отделни единици футболисти дето да се конкурират с останалите . А ние какво правим ? Продаваме 13 и купуваме нови 7-8 всеки сезон и после очакваме някакви титли и купи .

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 авг 2016 10:11

В какъвто и състав да излезе Лудогорец за този двубой, ще бъде с класи над сините за всеки един от пистовете /изключвам Саша/. Левски ще имат своите шансове и ако съумеят да ги използуват ВСИЧКИТЕ ще се докопат до точка. Лудогорец във всички случаи ще пуснат титулярите за да не губят игровият ритъм, но ако сините не им създадат настроение за реваншизъм, ще проведат мача в темпо за поддържане на формата. Ако Левски не използуват всичките си шансове, това ще е достатъчно за победа на Лудогорец. Има там един Марселуньо, който е скромен като характер, но е талантлив сценарист и режисьор - Съотборниците му знаят сценария и ако се придържат към него, представлението ще е сгарантиран успех!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2016 15:41

volf написа:В какъвто и състав да излезе Лудогорец за този двубой, ще бъде с класи над сините за всеки един от пистовете /изключвам Саша/. Левски ще имат своите шансове и ако съумеят да ги използуват ВСИЧКИТЕ ще се докопат до точка. Лудогорец във всички случаи ще пуснат титулярите за да не губят игровият ритъм, но ако сините не им създадат настроение за реваншизъм, ще проведат мача в темпо за поддържане на формата. Ако Левски не използуват всичките си шансове, това ще е достатъчно за победа на Лудогорец. Има там един Марселуньо, който е скромен като характер, но е талантлив сценарист и режисьор - Съотборниците му знаят сценария и ако се придържат към него, представлението ще е сгарантиран успех!

Съмнявам се, че ще пусне титулярите ви - всичките. Най-малккото ще запази Кафу и Лукоки за сметка на "100 кила" Кешеру и Мисиджан. Ако не го направи, значи е глупак.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 11 авг 2016 15:43

ЕМИЛ написа:

Добавките във футбола ( и то качествените ) са вече много важна част от играта. И изобщо не става въпрос за забранени в-ва. В Лудогорец се работи професионално и на европейско ниво- никой няма да си позволи да мръдне от пътя.
Клубовете имат добрия пример, но той не се следва- жалко за което.
Очевидно е, че Левски има вътрешни проблеми и доста честите декларации и "престрелки" целят да отклонят вниманието. Вижда се, че успяват до голяма степен. На Левски му трябва един- единствен собственик със силна ръка, който да си назначи доверени хора- без намесата на феновете в управлението. Още една голяма грешка според мен- назначенията на "левскари" на различните постове. Тези хора, особено в тези условия не са подходящи- те не са кой знае какви професионалисти, нямат все още необходимия бекграунд, опит, умения. Робувате на тази клубна принадлежност и това е грешка. Просто ви трябва собственик, който е и добър мениджър.

Антибиотик Разград няма нищо общо с К. Домусчиев ( проверете си информацията ). Фармацевтичния бизнес на Домусчиев е свързан с ветеринарно медицински препарати.
Нивото тук е доста ниско ( за съжаление ), което отказва много хора да пишат. А със сигурност има какво да се научи от тях. Все пак благодаря на малцината останали, че все още си правят труда!
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 авг 2016 16:31

metodito написа:
volf написа:В какъвто и състав да излезе Лудогорец за този двубой, ще бъде с класи над сините за всеки един от пистовете /изключвам Саша/. Левски ще имат своите шансове и ако съумеят да ги използуват ВСИЧКИТЕ ще се докопат до точка. Лудогорец във всички случаи ще пуснат титулярите за да не губят игровият ритъм, но ако сините не им създадат настроение за реваншизъм, ще проведат мача в темпо за поддържане на формата. Ако Левски не използуват всичките си шансове, това ще е достатъчно за победа на Лудогорец. Има там един Марселуньо, който е скромен като характер, но е талантлив сценарист и режисьор - Съотборниците му знаят сценария и ако се придържат към него, представлението ще е сгарантиран успех!

Съмнявам се, че ще пусне титулярите ви - всичките. Най-малккото ще запази Кафу и Лукоки за сметка на "100 кила" Кешеру и Мисиджан. Ако не го направи, значи е глупак.

Лукоки тиитуляр ли е?!
Не знам кога един треньор се превръщз в "глупак", ако до този момент не се е изявявал в оодобна светлина.
Знам че за да се запази формата на един спортист, той не трябва да губи игрови ритъм и съм повече от убеден че Дерменджиев е наясно с тази зависимост. Да, футболистите се нуждаят от време за възстановяване, но те вече го получиха - дойде време да " загреят" за важните неща.

Върни се в “Левски”