Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот james » 09 юли 2016 11:44

Отдавна спрях да приемам международните резултати на Левски и ЦСКА за Български постижения , при тях всичко работи срещу България просто късно го осъзнах, едва на 14 , сега на 44 мога да кажа , не ми пука за тъпите комунистически гранд дами :!:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 09 юли 2016 11:46

ЕМИЛ написа:Падаме си кат' пичове с 3:0 и те така .

Айде стига ,бе!Не вервам на очите си! Къде ти е вечната прогноза 1:1? Нещо много си се отчаял от дедо Любко?

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 09 юли 2016 13:14

тия ни млатят с 4-0

и всички боклуци да си събрат багажа и да се махат

- Пеефски , Николай Илиев , Константин Баждеков , Пилето , дедо Петкович , Елин Топузаков , Валентин Захариев , Ясен Екимов , Мариян Христов

- Лукин , Пиргов , Орачев , Минев , Сашко Алвеш-ъ , Карнер , де Ноойер , Бедоя , Бурабия , Нар , Бабатумбе , Манголо , Венцислав Христов
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 09 юли 2016 13:59

Очаквам да ни бият с 2:1 или 3:1.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 юли 2016 14:31

futbolqga написа:
metodito написа:
eelche написа:Реален изход от мача е победа за Марибор.

Оптимистичен вариант е минимална загуба за Левски и чудеса от храброст на реванша.Равенство е малко вероятно.

Честно казано за първи път от десетилетие резултат от ЕКТ не ме вълнува.За мен е по-важно отбора да се обиграе,за да е готов за важните битки от първенството.Титлата е по-важна.Аз вярвам в младите ни момчета и независимо от резултата аз ще остана верен на този отбор и треньор,на цялостната концепция и философия на господин Петрович,господин Желязков и господин Николай Илиев.

Само Левски напук на омразата!

Не знам, дали имаме шанс да отстраним Марибор. Гледал съм им мач, ама преди две години ли, не знам. Но реално, ако ги отстраним, това ще е изключително важно от психологическа гледна точка за отбора като тим, да си повярват като колектив. Знай, че ако отпаднем, медиите на жужето и Шиши ще ги сравнят със земята. Освен това, ако отпаднем и сменят тренера или въобще погледнат грандомански (е, ние тея, ако не отстраним...) направо целия отбор си заминава, а публиката ще е още по-разединена. От друга страна, ако ги отстраним, публиката ще се върне - за всеки мач!

Имаме няколко страхотни играча като Аниете, Веско, Роман, Костадинов, Венци, Йорга и донякъде Бурабия (на него не краката, а главата му е проблем) и Де Ноойер (ако е на кеф и му се играе). Пиргов показва добър потенциал също. Разбие ли се това звено, тръгне ли си един от тези - край.

Абсолютно съм съгласен! Победата в този двубой ни е жизненоважна.

Преди много години мислех,че всичко в живота трябва да бъде на всяка цена...За съжаление Света около нас не функционира така!Пак ще го кажа и повторя, на изхода от двата мача с Марибор трябва да се гледа като на част от подготовката и затова аз няма да правя драми,няма да се тръшкам и изпадам в депресии ако по-добре подготвения отбор на Марибор с по-голяма класа и авторитет ни отстрани.Да,няма да ми е приятно,но така е във футбола - ние пропиляхме златни шансове и разбихме страхотен отбор заради ЕГОТО на собственик,на спортен директор и треньор...Съжалявам,но това е ИСТИНАТА!

Преди 10 години такива мачове се взимаха само заради ИМЕТО на ПФК ЛЕВСКИ.

Преди 5 години бяха в графата задължителни.

На днешното ни положение трябва да погледнем като просто част от подготовката.

Футболната логика е такава,в мачове под напрежение играчите не могат да счупят гипса.Не очаквам нищо и Левски НЕ е фаворит в този мач.Нека да бъдем по-умерени в изказванията си и да гледаме реално на нещата.

Поздрави!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 09 юли 2016 14:49

И за какво ще се подготвяте толкова.Малко несериозно ми се струва мачовете от ЕКТ да се използват за подготовка на ''мега-смешното'' ни първенство.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 09 юли 2016 14:57

Важно е Левски да вкара. Реално загуба с 2:1 е по-добра от 0:0

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 юли 2016 15:13

Прогноза няма да давам, от суеверие. Важно е да видим желание за игра във футболистите, трябва да изровят терена, да изпотят тези фланелки, просто да дадат 100% от себе си. Дори да загубят, ако видим , че са се раздали на 100 % никой няма да ги съди. Пиша това , защото в последно време се нагледах на достатъчно мачове на националите и на Левски, в които се излиза да се играе даден мач, просто,защото трябва да се играе по програма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2016 15:16

eelche написа:Преди много години мислех,че всичко в живота трябва да бъде на всяка цена...За съжаление Света около нас не функционира така!Пак ще го кажа и повторя, на изхода от двата мача с Марибор трябва да се гледа като на част от подготовката и затова аз няма да правя драми,няма да се тръшкам и изпадам в депресии ако по-добре подготвения отбор на Марибор с по-голяма класа и авторитет ни отстрани.Да,няма да ми е приятно,но така е във футбола - ние пропиляхме златни шансове и разбихме страхотен отбор заради ЕГОТО на собственик,на спортен директор и треньор...Съжалявам,но това е ИСТИНАТА!

Преди 10 години такива мачове се взимаха само заради ИМЕТО на ПФК ЛЕВСКИ.

Преди 5 години бяха в графата задължителни.

На днешното ни положение трябва да погледнем като просто част от подготовката.

Футболната логика е такава,в мачове под напрежение играчите не могат да счупят гипса.Не очаквам нищо и Левски НЕ е фаворит в този мач.Нека да бъдем по-умерени в изказванията си и да гледаме реално на нещата.

Поздрави!

Да, знам. Както Мъри казва: "Фатални неща във футбола няма". Просто мисля, че едно отстраняване може да разбие целия сезон. Иначе не знам за бг отбор, но ние в Словения нямаме и от три срещи със словенски отбори, само веднъж сме продължавали - с Публикум... Хубаво е, че не отиваме с голямата кошница. Още по-добре е присъствието на "благожелатели". Това им остава. Дребни душички, дето ще им бръкнем много надълбоко, ако излъжем Марибор.

Това е балканско дерби. Всичко може да стане. Включително и да бие там. Макар и статистиката да говори друго. Във футбола отдавна няма константи. Къде са днес Милан и Аякс на евросцената? За Аякс да не говорим, отткога не са постигали нещо значимо в ШЛ. Виж какво е на Балканите днес. Марибор показа добро израстване последните години. Допреди 20 години, присъстващи почти постоянно в турнирите Партизан и Цървена звезда ги няма никакви, както и "Левски", Динамо (Букурещ), Панатинайкос, за българския ЦСКА да не говорим. Ще е хубаво лека-полека да се връщаме в Европа. Защо да не ги отстраним. Имаме една хитра лисица за тренер, гореща публика, зажадняла за Европа и нелош състав.

Поздрави!
Прогноза... нямам си понятие. Тоя мач е троен за мен отвсякъде, тъй като не съм ги гледал Марибор...

Върни се в “Левски”