Радник (Сурдулица) - Левски (София)|03.07.2016| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Радник (Сурдулица) - Левски (София)|03.07.2016| 0:0 FT

Мнениеот The deacon » 04 юли 2016 09:18

eelche написа:
korteneca написа:То е ясно, че едва ли има човек, който да хареса как играхме, но поне аз няма да прибързвам с реването. Нека да видим как ще играят когато не влизат по 10 човека от скамейката и когато не се правят експерименти със състава и тактиката. Мача с Марибор ще покаже как е нивото. Днес им гледах контролата и не мога да кажа, че ме впечатлиха с нещо кой знае какво. 8-)

+1914

За критикарите на играта: До сега играехме като Реал Мадрид и газехме с 4-5 гола още на полувремето,А група беше само за спорт в събота и неделя,а финала за Купата беше просто резервиран за нас...

За феновете на треньорът без тестиси,но с вечните п*****и оправдания и усмивка 24 карата: Аз никога не си позволих да обидя по какъвто и да е начин Стоев докато беше треньор и водеше отбора.Не ми харесваше нито футбола ни, нито визията му за играта. В първенство без Локомотив София (традиционно труден отбор за нас в последните 10 години) и Вечният враг - автентичният ЦСКА, а дефакто от вторият полусезон и без Литекс, завършихме втори без НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ! Аз тотално загубих доверието в т.нар. "треньор" след мача Литекс - Левски за Купата в който Люпко ни направи смешни с 9 човека на 2 контри.Друг е въпроса,че той трябваше да си ходи още юни месец 2015-та година след загубеният спечелен финал срещу Черно море.

Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато изгониха Мъри като чужд и крадец? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато Наско си тръгна като предател след събличането на Петев? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато инж.Рензо направи така,че Херо да не поеме Левски? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато начело на Левски бяха недоразуменията Пепе Мурсия, Виторио Павлов, Кратко Останич,Ясен Петров и оня баламурник дето сега е треньор на Ботев? Къде бяхте ВИЕ, фенове на Стоев, когато МНОГО по-достойният,завършен левскар и наш герой от дербито с ЦСКА Илиан Илиев си тръгна като бандит през 2013-та? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,КЪДЕ?

За играта на отбора и бъдещето: Аз не очаквам нищо, защото съм РЕАЛИСТ!Не очаквам нищо,защото знам,че ще трябва много време,когато на едни играчи им е казвано,че е по-добре да не допускат голове,отколкото да мислят как да вкарат.По-страхлив и смотан футбол от този на Стоев беше само този когато бяхме 0-6 срещу ЦСКА в директните дербита с ментетата на ИНЖиНЕРА...Това е и причината да играят все едно имат олово в краката - вижте и Деса и Аниете и Христов...естествено,че ще имат нужда от повече време! Има информация от поне две места,че Мапуку е готов да играе за нас на доста по-изгодни условия за клуба ни,отколкото когато беше играч на Берое...трябва обаче да се разкара Менголо.С Жуниор напред ще изглеждаме ДРУГ отбор - представете си по-добра версия от ЛЕВСКИ 2010/11 година!

Моето лично мнение:Наслаждавам се на всеки един миг от мачовете на Левски и съм доволен от старанието,което нашите млади играчи дават.Не съм чул господин Петрович да каже:"Млади са,нямат опит,прегоряха или ще им съсипем кариерите"! Знам и съм сигурен,че ако се превъзмогне емоционалната част и футболистите бъдат себе си и играят с кеф и удоволствие успехите ни няма да закъснеят.Когато виждаш,че един отбор се труди,пък дори и да губи,Съдбата няма вечно да обръща гръб.Имаме проблеми в защита най-вече заради десният бек и ЛУКИН,който играе с травма?! Виждам слабост в АТАКА и невъзможност да се реализират създадените положения.В другите линии отбора е КОМПЛЕКТОВАН - нито повече,нито по-малко.За съжаление на ключови позиции като АТАКА и ЗАЩИТА липсват достойни заместници - нещо за което Петрович НЯМА НИКАКВА ВИНА!

Аз съм реалист и гледам по-спокойно на бъдещето,не очаквам титли и купи,а добра игра.Добрата игра ни ВРЪЩА обратно у дома,а именно на светинята "Георги Аспарухов".Каквото е писано ще стане,а ние отново ще бъдем на върха.Мишките обаче само чакат първата стъпка накриво, за да излезнат от дупките си и да почнат на църкат:"Аз казах ли ви?"

НАПУК НА ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ,АЗ ВЯРВАМ В МОЯ ОТБОР И СЪС СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ДОКРАЙ!

САМО ЛЕВСКИ - СЕГА И ЗАВИНАГИ!

Поздравления - за така добре изказанити истини и безграничния оптимизъм, който демонстрираш! Би било чудесно повече левскари да проумеят, какво точно се случваше последните години и станат малко по-обективни в коментарите и очакванията....... Само Левски!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 юли 2016 09:55

Между другото почвам да си мисля, че ако загърбим тази 4-2-3-1 може и да имаме някакъв шанс за по-бърза и резултатна игра. От години се мъчим така, при СС беше наблегнато изключително много на използването на фланговете и играене по ширина. Очевидно не ни се получава. Крилата ни не са в състояние да надиграват противниците. Отделно, че в А група по-слабите отбори си играят на "пакетно предвижване" и няма място за дрибъл.
Може би с една схема 4-3-3, където в халфовата линия ще са Роман, Мечката и Де Нойер, а напред Венци, Аниете и някой измежду Нар и Краев (Менголо би свършил добра работа също). Като спокойно поне Аниете и Венци могат да си сменят местата.

Иначе това момче Пиргов изнася наистина добре топката. За централен защитник добре я обработва с крака и не се панира, когато му я подадат, като Ал.Ал. А между впрочем той защо не играе? Контузен ли е? Карнер освободиха ли го вече и него?

И още нещо, което ми направи впечатление - Люпко често сменя местата на атакуващите футболисти. Което е похвално. Би следвало да обърква чуждата защита, докато се нагодят. Работата е там, обаче, че в Левски има един титуляр, който играе с ляв крак - Минев, а той е далеч от противниковото поле, но не е там въпроса. Видяхме в контролите, че колкото и да ги върти, противниците не се шашкат. Демек еднакво слабо/силно си играят нападателите ни, където и да ги премести.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 юли 2016 10:10

Още има мазохисти които продължават да се тормозят от липсата на тандема страхлив треньор- тъп директор. Още по времето на Ясен Петров в този форум написах, че онова столипиновско недоразумение ще нанесе такива щети на Левски, че добър треньор с талантливи футболисти трябва три години с много къртовски труд да достигнат предишното ниво. Никой не обърна внимание. Сами виждате на какъв хал сме сега. Вместо да изреже циреят до край, "машиниста" възползвайки се от неограничната си власт в клуба взе поредното грешно решение- върна т.н. Гонзо в отбора. И то след като той сам отиде край морето. Вярно, трябваше му бушон, т.е. неособено интелигентен първосигнален тип, който да се харесва на нискоинтелигентния сегмент от публиката. Успя, но за сметка на Левски. Крушката винаги има опашка. Въпросният директор след като смени няколко треньора си доведе послушко, който не се различаваше по интелект от него. Разликата беше във външния им вид- единия винаги намръщен, другия винаги усмихнат. Резултат: цитирам колегата "... ще трябва много време,когато на едни играчи им е казвано,че е по-добре да не допускат голове,отколкото да мислят как да вкарат.По-страхлив и смотан футбол от този на Стоев беше само този когато бяхме 0-6 срещу ЦСКА в директните дербита с ментетата на ИНЖиНЕРА..."Унищожи се левскарският дух в играчите, стремежа към победа, манталитета на шампион. На момчетата беше втълпено, че са втора категория играчи, да не се мерят със "зелените човечета" защото онези са по- богати, по- класни, по- организирани...Те са шампионите, а за нас- каквото остане. Спечелена титла им дадохме (Жадното, Гладното), спечелена купа им дадохме (Страхлив и усмихнат). Защо забравяте, че след неудачните експерименти на Стоев настана спад в кариерите на Краев, Орачев, близнаците, Карнер, Алвеша, двете вратарчета. Прохазка забит на десния бек беше на 30 % КПД. На доволните от второто място ще припомня в коя шестица бяхме когато групата беше пълна. Някъде във форума един се изцепил, че така се играе в контролите, лежерно и без напрежение, а не като червените- на макс. И им се смее, че се скъсали от тичане срещу поляците. Не, драги! Така се играе винаги, на макс. Само така се изгражда шампионски манталитет. Винаги трябва да търсиш победата. За това шест пъти ни направиха за смях. Те може и да играят група Ер голям, но запазиха в себе си желанието за игра, непримиримия дух и стремеж за победа. Това го усети и публиката и стадиона им се пълнеше. Сигурен съм, че не е само заради цената на билетите. Защото виждат себераздаване, игра на върха на възможностите им независимо кой е противника, гонене на безнадеждни топки. И голове. Нашите госпожички ако не получат топката на крак просто я изглеждат как минава покрай тях, после фаулират противника, че е по- лесно. Толкова им е безразлично, че дори не се сърдят и не си правят забележки един на друг. А неточни пасове в настоящите футболисти на Левски бол. Дълбоко в себе си вярвам, че Ники, Жужо, Пелето, Топчо, Буки и Борето ще успеят да върнат левскарските ценности на Герена. Като се почне от малките мушмороци та се стигне го чуждестранните звезди в представителния отбор. Които според мен не бива да се повече от 3- 4. Много от вас, влюбени в Гонзо и Стоев, не са гледали футбол когато Герена беше непревземаема крепост, когато Левски обръщаше мачове от 0 : 2, когато Левски играеше само за победа. Тогава цареше прословутия левскарски дух, непримиримост, хъс за игра и воля за победа. Тогава футболистите се забавляваха, публиката се радваше, пееха се песни, палеха се вестници. Средната посещаемост беше в пъти повече въпреки стария сектор. Но с козирка. Тази година ни чака сглобяване и обиграване на състава. Успехите по- късно. Ако изиграем повече от два мача в ЛЕ ще е равносилно на геройство. Но защо да не бъдат герои момчетата? Предишните играчи как бяха? Ние сме Левски!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 04 юли 2016 10:28

Какво сглобяване и обиграване тази година? Люпко на представянето си обеща - шампиони и купа!!! Засега сме тотал щета, но има време. Дай боже да успее.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 04 юли 2016 10:51

Само на мен ли ми направи впечътление че не се лутаме толкова в атака.Не е да си подаваме безцелно топката пред наказателното поле на противника.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 юли 2016 11:39

Киро Пора написа:Какво сглобяване и обиграване тази година? Люпко на представянето си обеща - шампиони и купа!!! Засега сме тотал щета, но има време. Дай боже да успее.

Люпко може много неща да обещае, но всикчи знаем, че вероятността да си тръгне преди началото на първенството (ако участваме) е много голяма. На няколко пъти забелязвам в контролите, че се държи за главата от начина на игра. Същото го имаше и при Стоев. Не знам футболистите ли не спазват каквото им се каже да правят или просто толкова си могат. И двамата (Люпко и Стоев) се хвалеха, че на тренировките играчите се стараят и показват добри неща, но като дойде мачове - бетон.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2016 13:00

Каква поредна футболна драма! Уеуе, уеуе, и това след една контрола. Нема ви се верва. Иначе много съм се отдалечил явно от нещата. Аз не съм ги чувал, па те чемпиони били. Не гледах мача. Ще гледам разширения репортаж. И все пак, да всеки резултат е важен. Независимо, дали е в контрола или не, но трябва да играем с отбори, които да ни натискат. Както казах този мач не го гледах. На живо гледах само с Дунав и ми направи впечатление, че русенци не се бяха окопали...

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 04 юли 2016 13:49

Първо - левскар съм :)

Второ - гледах всички мачове на Левски и Лудогорец до момента. Лиска не ги гледах, нЕАм нерви за тях.
Лудогорец играят футбол от друга планета, за нашите стандарти де.
Ние сме бавни, бъркаме, без поглед върху играта. Ужасно малко голови ситуации се създават, а като се създадат се пропускат с лека ръка - снощи Деса как с десния крак прати топката в космоса не знам ...
С отборите, с които играем сравнено с Лудогорец и чорбата, не виждам как може да се борим за титла.
Реално е 2-3 място.
Центъра на защитата е зле, ако някой се контузи трайно. Иванов тепърва ще влиза в ритъм.
Трябва ни още един читав нападател да се конкурира с Венци, зад тях Аниете.
Бабатунде все ми се струва, че няма да успее да се наложи по никакъв начин.

Интересно ми е - как виждате перфектния отбор с това, което имаме до момента.
Без Менголо и Цоневи, разбира се. Не бих включил и Лукин заради чуденето за операцията.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 юли 2016 19:39

Абе тоя син треньор от колко години е в България.Как не можа да научи поне малко Български.Имам чувството че нарочно не говори на наш език.Явно се смятат нещо повече от нас тъпите сърби...Тъи ли пък един не го попита защо не говори език толкова близо до техният.....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2016 20:00

Четейки мненията, и аз не съм оптимист.
Не гледах мача, та за т'ва си казах, да прегледам обстойно темата.

Все пак има още малко време.
Състава долу-горе е ясен, едвали някой си мисли, че срещу словенците ще играем както в контролите.
Мисля си, че срещу тях ще сме по навитак и съсредоточени, та нещата ще се решат до голяма степен от индивидуалните грешки.

Отново го пиша ...
Ако има някой, който може да излъже отбор от бивша Югославия, то това е Петрович.
Не, не съм му станал фен, но това мое твърдение е логично.
Но дори и да ги отстраним, ако няма някво подобрение в стила и качеството на продукцията ни, в Първенството сме обречени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”