eelche написа:korteneca написа:То е ясно, че едва ли има човек, който да хареса как играхме, но поне аз няма да прибързвам с реването. Нека да видим как ще играят когато не влизат по 10 човека от скамейката и когато не се правят експерименти със състава и тактиката. Мача с Марибор ще покаже как е нивото. Днес им гледах контролата и не мога да кажа, че ме впечатлиха с нещо кой знае какво.
+1914
За критикарите на играта: До сега играехме като Реал Мадрид и газехме с 4-5 гола още на полувремето,А група беше само за спорт в събота и неделя,а финала за Купата беше просто резервиран за нас...
За феновете на треньорът без тестиси,но с вечните п*****и оправдания и усмивка 24 карата: Аз никога не си позволих да обидя по какъвто и да е начин Стоев докато беше треньор и водеше отбора.Не ми харесваше нито футбола ни, нито визията му за играта. В първенство без Локомотив София (традиционно труден отбор за нас в последните 10 години) и Вечният враг - автентичният ЦСКА, а дефакто от вторият полусезон и без Литекс, завършихме втори без НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ! Аз тотално загубих доверието в т.нар. "треньор" след мача Литекс - Левски за Купата в който Люпко ни направи смешни с 9 човека на 2 контри.Друг е въпроса,че той трябваше да си ходи още юни месец 2015-та година след загубеният спечелен финал срещу Черно море.
Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато изгониха Мъри като чужд и крадец? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато Наско си тръгна като предател след събличането на Петев? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато инж.Рензо направи така,че Херо да не поеме Левски? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,когато начело на Левски бяха недоразуменията Пепе Мурсия, Виторио Павлов, Кратко Останич,Ясен Петров и оня баламурник дето сега е треньор на Ботев? Къде бяхте ВИЕ, фенове на Стоев, когато МНОГО по-достойният,завършен левскар и наш герой от дербито с ЦСКА Илиан Илиев си тръгна като бандит през 2013-та? Къде бяхте ВИЕ,фенове на Стоев,КЪДЕ?
За играта на отбора и бъдещето: Аз не очаквам нищо, защото съм РЕАЛИСТ!Не очаквам нищо,защото знам,че ще трябва много време,когато на едни играчи им е казвано,че е по-добре да не допускат голове,отколкото да мислят как да вкарат.По-страхлив и смотан футбол от този на Стоев беше само този когато бяхме 0-6 срещу ЦСКА в директните дербита с ментетата на ИНЖиНЕРА...Това е и причината да играят все едно имат олово в краката - вижте и Деса и Аниете и Христов...естествено,че ще имат нужда от повече време! Има информация от поне две места,че Мапуку е готов да играе за нас на доста по-изгодни условия за клуба ни,отколкото когато беше играч на Берое...трябва обаче да се разкара Менголо.С Жуниор напред ще изглеждаме ДРУГ отбор - представете си по-добра версия от ЛЕВСКИ 2010/11 година!
Моето лично мнение:Наслаждавам се на всеки един миг от мачовете на Левски и съм доволен от старанието,което нашите млади играчи дават.Не съм чул господин Петрович да каже:"Млади са,нямат опит,прегоряха или ще им съсипем кариерите"! Знам и съм сигурен,че ако се превъзмогне емоционалната част и футболистите бъдат себе си и играят с кеф и удоволствие успехите ни няма да закъснеят.Когато виждаш,че един отбор се труди,пък дори и да губи,Съдбата няма вечно да обръща гръб.Имаме проблеми в защита най-вече заради десният бек и ЛУКИН,който играе с травма?! Виждам слабост в АТАКА и невъзможност да се реализират създадените положения.В другите линии отбора е КОМПЛЕКТОВАН - нито повече,нито по-малко.За съжаление на ключови позиции като АТАКА и ЗАЩИТА липсват достойни заместници - нещо за което Петрович НЯМА НИКАКВА ВИНА!
Аз съм реалист и гледам по-спокойно на бъдещето,не очаквам титли и купи,а добра игра.Добрата игра ни ВРЪЩА обратно у дома,а именно на светинята "Георги Аспарухов".Каквото е писано ще стане,а ние отново ще бъдем на върха.Мишките обаче само чакат първата стъпка накриво, за да излезнат от дупките си и да почнат на църкат:"Аз казах ли ви?"
НАПУК НА ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ,АЗ ВЯРВАМ В МОЯ ОТБОР И СЪС СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ДОКРАЙ!
САМО ЛЕВСКИ - СЕГА И ЗАВИНАГИ!
Поздравления - за така добре изказанити истини и безграничния оптимизъм, който демонстрираш! Би било чудесно повече левскари да проумеят, какво точно се случваше последните години и станат малко по-обективни в коментарите и очакванията....... Само Левски!