Абе ей, "Майстор" Люпко ни е тренер бре !
Стоев не използва добре иначе страхотният потенциал на момчетата, с тези страхливи тактики.

Сега, бай Петро к'ът ги нареди 5 човека отпред, ум ще им зайде на съперниците ни.
Направо ще сме на полуфиналите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Колеги, к'ъв е тоя песимизъм ??![]()
Абе ей, "Майстор" Люпко ни е тренер бре !
Стоев не използва добре иначе страхотният потенциал на момчетата, с тези страхливи тактики.![]()
![]()
Сега, бай Петро к'ът ги нареди 5 човека отпред, ум ще им зайде на съперниците ни.
Направо ще сме на полуфиналите.![]()
metodito написа:
Разбери, човек, че Люпко не е изместил Стоев! Петрович не се е назначил сам. Насочи хейтаси, към когото трябва!
metodito написа:
Между другото, нито ти, нито който и да е от хейтърите и на Гонзо, не признавате заслугата му. че остави Стоев да работи спокойно, независимо от недобрите резултати.
metodito написа:Няма се пУашите, копУета. Квото дойде. Люпко с лаjna рисува дъга. С това е известен човекът. Много ми е смешно, като кажат, разбираш ли как Цървена с какъв отбор били Люпко като спечели КЕШ. Станаха след това. За съжаление във футбола снобизма играе голяма роля! Ако не беше така Валери никога нямаше да играе в Ювентус, Балотели в Милан, оня куция украинец в Севиля и тъ нъ... Само да кажа, че клаузата за откупуване на Масчерано е 100 милиона... Няма проблем...
Лошото е, че Люпко не е от треньорите де отиват за три-четири години някъде. Той идва прави отбора шампоан, печели купа, ала-бала, свършва си работата и кой откъде е..Той е хитмен за титли, а не за дългогодишни проекти... Шросто знае някакварецепта, де другите тренери не я знаят. Панатинайкос-Манайтинайкос. С Люпко знам, че най-малкото ще им се озъбим, така, както на оня Галатасарай, де би ингилизите, ний им бяхме по-трудни...
g3_ev2 написа:Някой може ли да ми дефинира понятието "Труден противник на Левски"?
futbolqga написа:metodito написа:Няма се пУашите, копУета. Квото дойде. Люпко с лаjna рисува дъга. С това е известен човекът. Много ми е смешно, като кажат, разбираш ли как Цървена с какъв отбор били Люпко като спечели КЕШ. Станаха след това. За съжаление във футбола снобизма играе голяма роля! Ако не беше така Валери никога нямаше да играе в Ювентус, Балотели в Милан, оня куция украинец в Севиля и тъ нъ... Само да кажа, че клаузата за откупуване на Масчерано е 100 милиона... Няма проблем...
Лошото е, че Люпко не е от треньорите де отиват за три-четири години някъде. Той идва прави отбора шампоан, печели купа, ала-бала, свършва си работата и кой откъде е..Той е хитмен за титли, а не за дългогодишни проекти... Шросто знае някакварецепта, де другите тренери не я знаят. Панатинайкос-Манайтинайкос. С Люпко знам, че най-малкото ще им се озъбим, така, както на оня Галатасарай, де би ингилизите, ний им бяхме по-трудни...
Прав си, колега - шампОАни може да ни направи. Но виж, шампиони... само когато се е събудил сутрин, с пълен памперс. Иначе - няма как. А и не се тревожи, че Люпко няма да остане 3-4 години. Той ако остане толкова, Левски ще поритва някъде из А окръжна.
Sinite ot Sofia написа:Защо да не може да ни направи шампиони? Именно Люпко може да направи Левски шампион ( другият можещ - големия левскар Мъри, на този етап, няма как да дойде)! Усети ли ирония в написаното за Мъри.. защо ли? Не, че не сме го канили, когато не се знаеше какво ще се случи с клуба. Ама скръсти ръце и отказа, за да продължи ( по това време) да се занимава с Коматево. Твърде много условия има този човек, за да поеме Левски.
На мен едно ми е ясно. С Люпко Левски ще играе за победа във всеки мач, с мисъл и манталитет. Няма да излизаме " със свалени гащи" пред грандиозния, недостижимия лудогорец ( пардон, Реал Мадрид на Балканите) и ще сме в борбата за титлата. Ако някой може да направи Левски шампион в тази ситуация, то това наистина е Люпко. Недейте да съдите по последните кръгове в елита. Знаем ширещата се теория за заснемането на поредица от филми за възрастни ( дано един ден разберем кой е виновен за това). Нека видим какво ще стане юли месец в Европа.. аз мисля, че е напълно възможно отново да палим вестници в четвъртък вечер на Герена!
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00, TristaNNN и 26 госта