А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 13:17

Изображение
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2016 13:43

Като гледам местата в тикетпро всичко върви перфектно, днес с приятеля ми ще си вземем билети, за да не увиснем :)
19:30 трябва да сме вътре, спазвайте входовете, за да няма струпване, нека си го направим по- лесно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 апр 2016 11:53

Аз за съжаление съм на работа и ще пропусна ходенето на стадиона. Ше мятам по едно на предаването през телефона.

Притеснявам се, че рефера може да изтърве мача в опит да ги респектира с един-два ЖК в началото, а после да реши да пусне "по-свободна игра". Едно е на мач със Славия, където има 180 домакински фенове, други е 15 хил. , примерно.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 19 апр 2016 12:37

И само Левски, оле, и само Левски, оле, и само Левски обичаме те!
Не ми дреме колко ще свърши мача, на трибуните ние ще бием с категоричното много на малко!
Гарантирам поне съотношение 100 към 1 в най-лошия случай, в най-добрия 500 към 1.
Това е победата, за който разбира, защото тя е залог за бъдещето!
Това означава, че след 25 години пак ще има левскари, а за лудо...ци - не знам.
Аз съм трето поколение левскар и подготвям четвърто - няколко бройки при това.
Като тоя мач не го вземем ще вземем следващия, годините напред са наши, защото ние винаги ще бъдем левскари и това винаги ще е нашият отбор -отборът на народа!!!
САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 апр 2016 14:50

Teo написа:
Ники.Габрово написа:
sin4ec написа:
Teo написа:0:3

Тази прогноза си я запиши за мача ви с Берое. След днешния им мач аз лично бих бил доста притеснен на ваше място!

Те и от Берое си мислеха за 0 : 3 през есента . После паднаха 5 : 0 ! Единствения класен отбор в момента в България е ЛУДОГОРЕЦ !

Единствения класен отбор :lol: ? Това е най-съдийския отбор в България... водят доста убедително на първото място.
Как станаха за първи и втори път шампиони? Как стават шампиони в момента? Дузпички, ЧК... а Милсами Орхей ги чака :idea:
Тая години ги направиха шампиони в канцеларията... докато Фармацевта е в Разград тия от първото място няма да слязат. Ужасно много пари се хвърлят там. Това е все едно лада да се надпреварва с ламборджини :idea: Който не знае... най-ниската заплата в Лудогорец е 30 000 хиляди евро. Само е така да ви осведомя. Тука тръгнали да се надпреварват с тия... оня като му бутне 5 бона на съдията преди мача и мача е решен още преди да е почнал, пък ти ходи го търси да доказваш, че не е корумпиран :lol:

Тео ти си патологичен случай :lol: Винаги съм се чудил какво има в главата ти? Мозък или някаква пихтия? Няма по злобно, комплексиращо и конспиративно човече от теб! Дерзай!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 апр 2016 14:58

fen-fen написа:
Teo написа:
Ники.Габрово написа:
sin4ec написа:
Teo написа:0:3

Тази прогноза си я запиши за мача ви с Берое. След днешния им мач аз лично бих бил доста притеснен на ваше място!

Те и от Берое си мислеха за 0 : 3 през есента . После паднаха 5 : 0 ! Единствения класен отбор в момента в България е ЛУДОГОРЕЦ !

Единствения класен отбор :lol: ? Това е най-съдийския отбор в България... водят доста убедително на първото място.
Как станаха за първи и втори път шампиони? Как стават шампиони в момента? Дузпички, ЧК... а Милсами Орхей ги чака :idea:
Тая години ги направиха шампиони в канцеларията... докато Фармацевта е в Разград тия от първото място няма да слязат. Ужасно много пари се хвърлят там. Това е все едно лада да се надпреварва с ламборджини :idea: Който не знае... най-ниската заплата в Лудогорец е 30 000 хиляди евро. Само е така да ви осведомя. Тука тръгнали да се надпреварват с тия... оня като му бутне 5 бона на съдията преди мача и мача е решен още преди да е почнал, пък ти ходи го търси да доказваш, че не е корумпиран :lol:

Тео ти си патологичен случай :lol: Винаги съм се чудил какво има в главата ти? Мозък или някаква пихтия? Няма по злобно, комплексиращо и конспиративно човече от теб! Дерзай!

Дааам..човека и договори подписвал..ето знае по колко евро !
Както казват - по омразата, ще ги познаете - и сини, и червени бълват жлъч...Ако полагаха толкова усилия и в работата си, колкото тук в тоя "форум" , България нямаше да е на това дередже ;)
Зелен терор и т'вай !
Само Лудогорец !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 апр 2016 15:00

Serafim написа:Аз за съжаление съм на работа и ще пропусна ходенето на стадиона. Ше мятам по едно на предаването през телефона.

Притеснявам се, че рефера може да изтърве мача в опит да ги респектира с един-два ЖК в началото, а после да реши да пусне "по-свободна игра". Едно е на мач със Славия, където има 180 домакински фенове, други е 15 хил. , примерно.

Прав си. Аз също смятам, че рефера може да изпусне мача точно заради самата еуфория и заряда, който ще бъде на стадиона. В по вечето такива случаи съдиите допускат груби грешки и после в целта си да се реваншират изпускат края.....Най лошото е, че накрая разочарованите фенове набеждават отбора, който печели 3-те точки в купуване на съдии. А това е толкова изтъркано....Може да има договорки между два отбора за резултата, но да се твърди, че някой плаща на съдии е несериозно.

Прогноза: 0:1 или Х....Лудогорец няма какво да губи.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 апр 2016 16:49

fen-fen написа:
Serafim написа:Аз за съжаление съм на работа и ще пропусна ходенето на стадиона. Ше мятам по едно на предаването през телефона.

Прав си. Аз също смятам, че рефера може да изпусне мача точно заради самата еуфория и заряда, който ще бъде на стадиона. В по вечето такива случаи съдиите допускат груби грешки и после в целта си да се реваншират изпускат края.....Най лошото е, че накрая разочарованите фенове набеждават отбора, който печели 3-те точки в купуване на съдии. А това е толкова изтъркано....Може да има договорки между два отбора за резултата, но да се твърди, че някой плаща на съдии е несериозно.

Прогноза: 0:1 или Х....Лудогорец няма какво да губи.

Би ли ни обяснил как така случайно на мачовете на Лудогорец изведнъж съдиите забравят правилника или зрението си и не "виждат" елементарни ситуации или пък "виждат" нещо ,което не може да се види и след 100 повторения. Напълно нормално е да има съдийски грешки и в двете посоки. Но проблема на мачовете на Лудогорец е че съдийските грешки ,които влият на резултата са практически винаги в полза на Лудогорец.
За да не бъда голословен:
Как би обяснил факта,че Лудогорец е българския отбор изиграл най-много поредни мачове без да има свирена дузпа срещу него?
Защо на мачовете на Лудогорец в ЕКТ се свирят дузпи около 20 ПЪТИ по-често отколкото в България?
Колко пъти Лудогорец остава с намален състав в България и колко пъти в ЕКТ и обратно колко пъти съперника на Лудогорец е оставал с намален състав у нас и в ЕКТ?
Как би обяснил факта ,че втория отбор в тази класация с най-много поредни мача без свирена дузпа (Левски) през периода ,когато нямаше дузпа срещу него в България, също нямаше свирена дузпа и в ЕКТ, като през същия период Левски изигра повече мачове и срещу по-силни противници ,отколкото Лудогорец.

Едва ли има някой ,който би отрекъл,че отбора на Лудогорец играе най-хубавия футбол у нас и че напълно заслужено е на път да стане за пети пореден път шампион. Но е и факт,че съдийските грешки в полза на Лудогорец не са никак малко.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2016 17:02

Уважаеми, фенове във връзка със засиления интерес около двубоя между Левски и Лудогорец и откриването на Сектор "А" в събота, 23.04, искаме да ви уведомим, че все още има билети за новата трибуна.
Бройката е около 1 500 талона, които са в свободна продажба в мрежата на Ticketpro и на стадион "Георги Аспарухов".
За сектор "Б" са закупени около 3 000 билета, а за Сектор В над 1000.
Продажбата на пропуските продължава.
Подробна информация за продажбата на билети може да видите тук: http://www.levski.bg/news_id.php?news=175556
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Lud_ins
Контакти:

Мнениеот Lud_ins » 19 апр 2016 17:07

А ти Би ли ни обяснил как така случайно на мачовете на Левски изведнъж съдиите забравят правилника или зрението си и не "виждат" елементарни ситуации или пък "виждат" нещо ,което не може да се види и след 100 повторения. Напълно нормално е да има съдийски грешки и в двете посоки. Но проблема на мачовете на Левски е че съдийските грешки ,които влият на резултата са практически винаги в полза на Левски. А?

Върни се в “Левски”