БероецЪ написа:Отписал съм го тоя мач. Най-много равен, дори нищо чудно да паднем. Трябва да пазим силите за далеч по-важния сблъсък с ЦСКА.
От друга страна какво по-добре в единия мач да треснеш Левски,а в другия ЦСКА.И то еднин след друг!
цЪ...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БероецЪ написа:Отписал съм го тоя мач. Най-много равен, дори нищо чудно да паднем. Трябва да пазим силите за далеч по-важния сблъсък с ЦСКА.
От друга страна какво по-добре в единия мач да треснеш Левски,а в другия ЦСКА.И то еднин след друг!

1914.1902 написа:Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев определи група от 18 футболисти за предстоящото в събота, 02.04, домакинство на Берое. Двубоят е от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“ и поради наказание ще се играе без публика.
Ето и цялата група на „сините“:
Боян Йоргачевич, Димитър Шейтанов, Сърджан Лукин, Александър Александров, Максимилиан Карнер, Галин Ташев, Веселин Минев, Роман Прохазка, Мики Орачев, Мехди Бурабия, Георги Костадинов, Радослав Цонев, Мигел Бедоя, Франсис Нар, Божидар Краев, Борислав Цонев, Венцислав Христов, Бабатунде Адениджи

fac8 написа:Големи прогнози правите няма що...
Погледнете последните 6 мача, 4 победи, 1 равен и 1 загуба за Берое!
Вскички футболисти на Берое са онлайн за мача, така че, Стойчо не влезе ли сериозно в мача ще яде бахура.
Единствения мач в който ни бихте миналата година беше заради 2 грешки...
Нека по-добрият победи!
P.S. И не ми намесвайте оня шумеснки травестит в жълт цвят! Тоя е шибана лудогорска подлога!
krumeto написа:fac8 написа:Големи прогнози правите няма що...
Погледнете последните 6 мача, 4 победи, 1 равен и 1 загуба за Берое!
Вскички футболисти на Берое са онлайн за мача, така че, Стойчо не влезе ли сериозно в мача ще яде бахура.
Единствения мач в който ни бихте миналата година беше заради 2 грешки...
Нека по-добрият победи!
P.S. И не ми намесвайте оня шумеснки травестит в жълт цвят! Тоя е шибана лудогорска подлога!
Ти си голям "философ", но трябва повече да четеш. Не става само с драскане. Ето малко факти:
lavina написа:с този треньор дето се радва на равни мачове и равния ще е успех за нас , дано поне след този мач го махнат Стоев ,че да се оправи отбора най-после
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, futbolqga и 18 госта