А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / Сряда / 18

Мнениеот zlatan » 29 фев 2016 22:28

тук рутинно 2:0.Убеден съм .
LEVSKI_FOREVER

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 01 мар 2016 00:03

LSFC 1914 написа:
csimoen2 написа:Стоев е не лош треньор, но не е за Левски, показал го е доста пъти...

Виждам, че си "голям" специалист. Я кажи кой е за Левски?

Защо му обръщаш внимание на тоя ? Още като видях , че почна да пише за "факти" ми стана ясно кой е.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 00:23

anker1878 написа:Монтана не са по-слаби от Ч.море , имат амбициозен треньор и им пари под краката.

За какво им пари под краката?
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2016 10:42

Монтана са ми много симпатични, а Кокалеску ми е любимец ("Ти па си Ален Делон" е култово), ама голям пердах ще ядат. Кофти серия с Лудогорец и "Левски" за Монтана.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 01 мар 2016 13:51

първо се надявам да няма подценяване ! иначе след като Тунди подписа се очртава атомно нападение, от ляво Нар , в средата Тунди и отдясно Менголо , Менголо и Нар се адаптираха бързо и вече показаха ,че са най-добрите крила в А група, утре чакаме и Тунди да почне да мачка !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 мар 2016 16:14

PFK_Levski написа:
LSFC 1914 написа:
csimoen2 написа:Стоев е не лош треньор, но не е за Левски, показал го е доста пъти...

Виждам, че си "голям" специалист. Я кажи кой е за Левски?

Защо му обръщаш внимание на тоя ? Още като видях , че почна да пише за "факти" ми стана ясно кой е.

Момчета, не целя заяждане, просто нещата са такива според мен...

Такъв кредит на доверие не е давано на друг треньор близките 5 години, проверете последните треньори минали през отбора и тогава говорете, това са ФАКТИТЕ...

Иначе за треньора Стоев мога да ти изброя следното:

1. Финал за купата - 1 важен мач да имаш и да не можеш да го вземеш (смяна на Аниенте, неумение да затвори мач при 10 човека противник);
2. Мач с Ловеч за купата - тотално тактическо надиграване от страна на Люпко Петрович, при положение, че не се използва инерцията от победата за първенство 1:2. Пак надиграване с 10 човека;
3. Мач за първенство с Литекс - губене с 1:0, на собствен терен, с 10 човека. Вярно, оставащо цяло полувреме, но надявам се никой не мисли, че щяхме да вкараме 3-4 гола, при положение, че нямаме победа повече от 2:0 над отбори от долната половина на таблицата;
4. Загуби в почти всички гостувания - Пирин, Берое, Локо Пд, Лудогорец....
5. Мач за оставане в горна шестица - загуба от Лудогорец...
6. Загуба от Лудогорец само преди няколко дни за първенство...
7. Еднотипна постройка на игра, не правилен избор на изпълнители, без значително подобрение в играта на Левски, само моментни проблясъци, главно заради индивидуални прояви на играчи (Аниенте срещу Лудогорец на 1/2 финал и т.н.)
8. Водене на вече 3-та подготовка на отбора, без видими резултати, след 3-ти трансферен прозорец;
9. Одобрение за привлечане на футболисти, разтрогнали с клуба само след 1/2 сезон - в следствие парично ощетяване на Левски за заплати, комисионни, разтрагване и т.н.;
10. При А група с 9 отбора, слаб Лудогорец (мачовете от първия полусезон), без ЦСКА и Локо Сф, вече и без Литекс, да не може да станеш шампион и само да слушаме за бъдещи подобрения в играта - е това вече е СМЕШНО...
11. Левски бе на първо място едва няколко кръга - гарнирано с празненства, интервюта, величаене и т.н., а не се използва умело това - без нужната мотивация, без нужното умение от страна на Стоев за задържане на водачеството...

Питам: на кой друг треньор му бе дадено такова спокойствие????

Ако същото време бе предоставено на Йоканович - сега щяхме да сме убедителен водач в А група, поне така мисля...

Ходя на мачове от над 25 години, бил съм във всеки град в БГ, ходил съм и в чужбина, не че има някакво значение, но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 мар 2016 16:21

korteneca написа:
csimoen2 написа:
korteneca написа:И какво се оказва, че треньора ни е егати некадърника... Добре, че са играчите с индивидуалната си класа... :lol: Явно някои хора имат огромното желание да видят Гонзо като треньор отново. :( Няма угодия и това си е.

Треньора не е лош, но не е за Левски, мога да ти изброя десетки примери, подкрепени с факти...

Гонзо е още по-зле, освен за футболист за друго не става, като ръководител е под нулата, пак мога да ти дам десетки примери, подкрепени с факти...

Ще ми е интересно да разбера кой треньор е подходящ за Левски? Ако може подкрепено с десетки примери и факти. :)

Ако на теб ти харесва Стоев да е треньор на Левски - ОК. Пак ти казвам, че не е лош такъв, но за да стигне Левски там където му е мястото - няма как да стане с него...

Ако говорим за треньор с качества мога да ти предложа вариант с Херо (тук не става въпрос за тлеещата вече 1 година вражда с Гонзо), Грозни, Мъри (макар да не съм му фен, но е факт, че има израстване и при него), европеец с прилична визитка, водил отбор от региона (Източна Европа)...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2016 16:32

Пич, защо се опитваш да убедиш колегите, че Стоев не е правилният треньор за Левски? ОК, имаш виждане, че не става за нас. Не е нужно да се опитваш да наложиш мнението си. Колегите са се аргументирали. За мен самия Стоев е доста противоречив. Определено стегна защитата, нещо което не бях виждал от има-няма 10 години. Вече не треперя при всеки корнер пред нашата врата. Определено има трески за дялане. Като например безумния опит да налага Прохазка като десен бек, с което си скопява отбора. При положение, че този тим се развие и бъде добавена още щипка класа, титлата догодина ще бъде задължителна. На този етап място в тройката и обиграване на отбора е целта. С оглед на програмата можем спокойно да направим една серия от 10 поредни победи до 4-ия мач с Лудогорец пък там, ако точките са 3 или по-малко нищо не се знае...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 мар 2016 16:44

bilyaletdinov написа:Пич, защо се опитваш да убедиш колегите, че Стоев не е правилният треньор за Левски? ОК, имаш виждане, че не става за нас. Не е нужно да се опитваш да наложиш мнението си. Колегите са се аргументирали. За мен самия Стоев е доста противоречив. Определено стегна защитата, нещо което не бях виждал от има-няма 10 години. Вече не треперя при всеки корнер пред нашата врата. Определено има трески за дялане. Като например безумния опит да налага Прохазка като десен бек, с което си скопява отбора. При положение, че този тим се развие и бъде добавена още щипка класа, титлата догодина ще бъде задължителна. На този етап място в тройката и обиграване на отбора е целта. С оглед на програмата можем спокойно да направим една серия от 10 поредни победи до 4-ия мач с Лудогорец пък там, ако точките са 3 или по-малко нищо не се знае...

Никого не се опитвам да убедя, просто изказвам мнение, уважавам чуждото такова, но да се примиряваме с този треньор ми се струва посредствено....

Върни се в “Левски”