/контрола/ Левски - Бърно |06.02.2016| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Бърно |06.02.2016| 16:00 часа
Заслужена победа. В центъра и отзад супер, тия нямаха удар! Десен бек трябва да е Александров, че Прохазка се мъчи. Отпред ни трябва таран. Дано контузиите не са сериозни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Заслужена победа. В центъра и отзад супер, тия нямаха удар! Десен бек трябва да е Александров, че Прохазка се мъчи. Отпред ни трябва таран. Дано контузиите не са сериозни.
Ти май си гледал нещо друго - от центъра и назад и напред трагедия

alexdb написа:W84me написа:Заслужена победа. В центъра и отзад супер, тия нямаха удар! Десен бек трябва да е Александров, че Прохазка се мъчи. Отпред ни трябва таран. Дано контузиите не са сериозни.
Ти май си гледал нещо друго - от центъра и назад и напред трагедияМного зле. Дано това днес да се дължи на пазене, липсата на доста титуляри и някакви експерименти в отбора, защото иначе нещата просто са трагични.
Аз гледах, че ония не хванаха топката 90 минути. Безидейността според мен е проблем на атаката, а не на халфовата линия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Дано в последните контроли Стоев пусне титулярния състав за да добием представа за нивото на отбора като цяло, че с толкова смени и юноши е трудно да се разбере.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- santiliana
W84me написа:alexdb написа:W84me написа:Заслужена победа. В центъра и отзад супер, тия нямаха удар! Десен бек трябва да е Александров, че Прохазка се мъчи. Отпред ни трябва таран. Дано контузиите не са сериозни.
Ти май си гледал нещо друго - от центъра и назад и напред трагедияМного зле. Дано това днес да се дължи на пазене, липсата на доста титуляри и някакви експерименти в отбора, защото иначе нещата просто са трагични.
Аз гледах, че ония не хванаха топката 90 минути. Безидейността според мен е проблем на атаката, а не на халфовата линия.
Пич, та те само след 91-ата минута създадоха две положения пред нашата врата и то- в малкото наказателно поле...
Трябва да са по-смели и да не им пука ако пропуснат положение или не се получи точен паса. Много залагат сигурното, което не е изненадващо, атрактивно и яко.
W84me написа:alexdb написа:W84me написа:Заслужена победа. В центъра и отзад супер, тия нямаха удар! Десен бек трябва да е Александров, че Прохазка се мъчи. Отпред ни трябва таран. Дано контузиите не са сериозни.
Абе не знам какво са хванали и какво не са. Видях, че имаха три положения за гол и всичките след някакви безумни грешки в халфовата линия или защитата. А Левски за 90 мин. нямаше чисто положение. Вярно имаха териториално превъзходство, ама в центъра и толкова.
седемнамалко написа:Некадърници! О-СТАВ-КА! Толкова ли не можаха да видят от Лудогорец как се играе с тези същите чехи ми се излагат така! НЕма да им стъпя!
Ами виждаме ги и резаните какви чудеса правят срещу Слован

Някой с наблюдения за играта на Менголо ? 

- hristo1306
- Контакти:
korteneca написа:Има картина.ама е 3-4 минути назад.
Ами нормално закъснение, като точките в класирането - свиквайте!