Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
Победа за Левски над рижавите муцуни и Левски есенен първенец !
- сини шампиони
sin4ec написа:caci написа:Гонгаджиите изтриха темата за селекцията в която Жейнов критикува ръководството за това,че се взимат само напълно некадърни футболистчета,без мачове и без да са наблюдавани.И на тях нещо не им изнася темата.Защо ли? Всъщност сега ни очаква и нова загуба от същите.
Заври си я тая тема отзад! Я да видим дали Костадинов, Нойер и Карнер са напълно некадърни футболистчета, без мачове и без да са наблюдавани, а? Аниете, Бедоя и вратарчето и те ли падат в тази графа? Живко и той ли?
Като почнете да си говорите с гъзовете, еби му майката, значи...
Всички ни боли за снощи, ама айде малко и да мислим.
Сничец това, че селекцията е пълен т...к е ясно. Не може Гонзо да говори, че отзад сме добре, а да ни вкарат 3 гола за 10 минути. Отпред сме пълна щета. Общо нападателите ни са вкарали 1 гол. Единствено случи със средата на терена. Там може би имаме най-добрата халфова линия в България, но всичко друго си е тотална щета. Йоргата колкото и да го харесвам, няма никакво пласиране. Минев е на възраст, а Живко едва ли ще остане и след нова година. Дидо се справяше много добре в центъра и дано да е същия и след контузията. За Белаид никога не съм имал добро мнение нищо, че има проблясъци от време на време. Центъра е ясен, но крила нямаме. Каквото и да си говорим нито Краев става, нито ПРохазка. Бедоя не е същия от миналата година и ми си струва, че там му липсва Аниете бяха се сработили доста добре. За нападението какво да говорим, то резултата говори сам за себе си. Тогава какво ни остава. Дано колкото и да подценяват тренера да го оставят на спокойствие и сам да си направи селекцията, че иначе ще се окаже че купуваме играчи, а те са контузени преди да излязат на терена.

И само Левски оле
На мен лично още ми горчи от вчера, може би ще е така доста дълго, но и няма да забия поглед в земята, защото Левскар глава не скланя и, въпреки всичко, ще прогнозирам победа за любимия Левски. Оптимизмът ми се дължи на това, че Ловеч реално не ни надиграха, просто ние не успяхме да реализираме положенията си, когато можехме и трябваше. Това, което очаквам да се случи в събота е, да видя отново един агресивен и непримирим отбор, изпълнен с жажда за справедлива мъст. Да, вероятно липсата на Миланов и проф. Де Нойер ще се усети, но не мисля че Гаджев ще се справи зле, а да не съм на мястото на ловешкото крилце, което ще се изправи срещу Александров, усещам че ще хвърчат зъби и перушина. Надявам се също така, мачът да не се превърне в едно голямо меле, но не изключвам и този вариант, но все пак да му мисли съдията. Единствено се притеснявам за физическото състояние на отбора, но пък вярвам, че момчетата ще се окрилят от публиката и факта, че след този мач могат спокойно да запразнят. САМО ЛЕВСКИ!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

сини шампиони написа:. Не може Гонзо да говори, че отзад сме добре, а да ни вкарат 3 гола за 10 минути. ...
Ако ми позволиш, бих желал да ти кажа, че в момента сме отборът с най-малко допуснати голове в първенството, едва 10. Предполагам, че и сам можеш да направиш едно просто статистическо сравнение на цифрите от предходни сезони, така че Гонзо е прав в случая.
Последна промяна от TristaNNN на 09 дек 2015 21:26, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

За 10 дни се изиграха 4 мача. Този път имаме 3 дни до мача, което направи си е като ваканция. Излизаме и бием, във всякакъв смисъл. Особено онова черното дето рита светената вода, не трябва да излиза здрав от стадиона. Надявам се някой да му влезе така добре, че да не види терен дълго време мангала.
- сини шампиони
TristaNNN написа:сини шампиони написа:. Не може Гонзо да говори, че отзад сме добре, а да ни вкарат 3 гола за 10 минути. ...
Ако ми позволиш, бих желал да ти кажа, че в момента, сме отборът с най-малко допуснати голове в първенството, едва 10. Предполагам, че и сам можеш да направиш едно просто статистическо сравнение на цифрите от предходни сезони, така че Гонзо е прав в случая.
Съгласен съм с теб, но това по скоро се дължи на добия ни център. Докато Де Нойер и Костадинов се справят и защитата е добре. Всички видяхме какво се случи след смяната на първия.

И само Левски оле
- housestyle
- Контакти:
Бой, бой,бой и пак бой 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
сини шампиони написа:TristaNNN написа:сини шампиони написа:. Не може Гонзо да говори, че отзад сме добре, а да ни вкарат 3 гола за 10 минути. ...
Ако ми позволиш, бих желал да ти кажа, че в момента, сме отборът с най-малко допуснати голове в първенството, едва 10. Предполагам, че и сам можеш да направиш едно просто статистическо сравнение на цифрите от предходни сезони, така че Гонзо е прав в случая.
Съгласен съм с теб, но това по скоро се дължи на добия ни център. Докато Де Нойер и Костадинов се справят и защитата е добре. Всички видяхме какво се случи след смяната на първия.
Да, но основен постулат във футбола е, че добрата защита е заслуга на целия отбор, а не само на бранителите и добрите халфове, а и разбира се, също така трябва да се отдаде заслуженото на вратаря.
Според мен изхождаш от конкретния мач за купата, което е грешно заключение, просто естеството на директните елиминационни мачове е доста по-различно.
[offtopic]
[/offtopic]

Всичко освен победа ще е провал!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]