Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя / 20:0

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2015 14:10

Green_Eagles написа:...
П.С. И не ми говорете синички фенчета каква опасна 10 хилядна публика сте, защото няколко пъти излизахме пред ТРОЙНО-ЧЕТВОРНО повече разпалени фенове на много по-врящия стадион на Партизан и всеки път същите тези феновете си тръгваха с наведени глави и отворени уста по играчите на Лудите!
...

Лека корекция: Това, което си написал е вярно, но за един друг отбор, в един друг сезон. ;) Сега важи не за "вас", като събирателен образ на зеления отбор, а строго индивидуално за Моци, Марселиньо и Дяков.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 окт 2015 15:00

Green_Eagles написа:Влезем ли пределно концентрирани и надъхани за победа - тежко и горко на синичките!
Победа за ЛУДИТЕ с разлика!

П.С. И не ми говорете синички фенчета каква опасна 10 хилядна публика сте, защото няколко пъти излизахме пред ТРОЙНО-ЧЕТВОРНО повече разпалени фенове на много по-врящия стадион на Партизан и всеки път същите тези феновете си тръгваха с наведени глави и отворени уста по играчите на Лудите!
Също не ми говорете колко сте много, а ние колко сме малко, защото времето работи за нас, имаме много преки контакти и впечатления - малките из цяла България лудват по Лудите! Ще си говорим след 5-10 години кой как ще си пълни стадиона, а вие си бъдете все така заблуденички!

А бе дреме ми дали ще се уплашат вашите велики футболисти, важното е, че още повече ще надъхаме нашите.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 окт 2015 16:41

Билетите за Б свършиха!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 13 окт 2015 16:43

Искам да питам левскарите. Защо не се изсипете 2000 в Разград а само в Ловеч ходите толкова.Tова комплекс ли е? Само да не минавате с оправданието за клеткана на стадиона.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 13 окт 2015 16:45

ralka_levskarka написа:Билетите за Б свършиха!

Кой взел-взел.
Най-късно утре до обяд ще свършат и за "В".
Ще трябва да отварят и "Г"адния сектор. :mrgreen:
Добри постъпления ще има от билети, за да закърпим бюджета.
Най-важното е, че стадиона ще ври и кипи. Такова нещо скоро България не е гледала.
Еуфорията е невъобразима.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 окт 2015 16:53

Изображение
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 13 окт 2015 17:38

Stahlgewitter написа:Айде стига бе,Герена ще ври и кипи.Играли срещу тия,срещу ония,а самите те нямат публика.Не искам дори и да ви пиша,но така се случи,че играем в едно и също първенство.Ще дойдете на Герена и ще се сдухате както всеки път,когато чуете стадиона.3-0 и тъжни 40 човека в Г,това е ситуацията,един мижав автобус с милионите фенове от Разград.

Няма спор, че на Герена ще ври и кипи...И..? И след като сме никакви и нямаш интерес от какъв зор се пениш толкова и от къв зор пълните стадиона с нас безинтересните? Дай ми пример кога Лудогорец са се сдухвали пред публика....? И вашата публика ли е най-най...сигурно няма други ? Айде по спокойно с изхвърлянията, че да не стане излязоха като аслани и се прибраха нас****...както доста често ви се е случвало.
Не отричам, че Лудогорец не са в най добрата си форма и че играта им не е тази, която беше, но пък не виждам Левски да са с класи над Лудогорец......Не е ли по добре да говорим след мача а?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 окт 2015 17:45

Каквото и да говорим Лудогорец, каквито и проблеми да имат продължават да са силни, но със търпелива, спокойна и задружна игра може да ги победим и то дори с разлика.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 13 окт 2015 18:11

Баси, бях си казал, че ще си взема билет за Б още в събота, ама ме домързя да се редя на касите. Днес пак ме домързя да ида до ОМВ-то и те свършили :D

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 окт 2015 18:42

MaX написа:Искам да питам левскарите. Защо не се изсипете 2000 в Разград а само в Ловеч ходите толкова.Tова комплекс ли е? Само да не минавате с оправданието за клеткана на стадиона.

Разстоянието е основна причина за това. Разград е два пъти по-далече от Ловеч.

Върни се в “Левски”