Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спонсорите на Левски

Мнениеот Red_Neck » 16 сеп 2015 13:11

korteneca написа:
Red_Neck написа:
korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията. 8-)

Не са теории ....
Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг :?: :mrgreen:

Ходи питай Щрабаг каква полза имат да рекламират чрез най-популярния и най-големия отбор в България с доказано най-много привърженици в страната. Всичко което пишете са ваши измислици лежащи на предположения. 8-)

Мене Щрабаг са ми ясни, ясни са ми и подбудите .... предполагам са ти ясни и на теб, но все пак кажи ти какво мислиш по въпроса?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2015 13:12

PFC Litex написа:
1982 написа:Ау, нешлифован диамант били. :mrgreen: :mrgreen:

Ама трябваше Бойко да да се върне на власт, за да го разберат това фирмите, че нещо миналата година и нещо всички се дърпаха като дявол от тамян и Левски го закъса здраво с парите.

Ти гледай само, ако пак падне предсрочно, как ще гледаш филма с ВТБ Кепитъл и "Да изчезнеш за 60 секунди". :mrgreen: :mrgreen:

Естествено, че са нешлифован диамант.
Футболен клуб с много отличия и огромна фенска маса, който в момента е в лошо икономическо и спортно-техническо положения, и съумее ли се тези неща да се оправят историята, фенската маса и т.н., ще са полезни за много от спонсорите - точно за това определих клуба, като нешлифован диамант.

Та, като толкова се изтъква този цървул Бойко, каква е неговата полза от всичко това?

Не се ли сещаш?Като си сложил регулировчик на пътя,той определя движението на колите.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 сеп 2015 13:12

ralka_levskarka написа:Фирмата ще строи сектора, толкоЗ !

Коя фирма и кой сектор? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 сеп 2015 13:13

ralka_levskarka написа:Мда, потекоха пачките и привлякохме Погба, Депай, Бентеке и Джан 8-)

Миланов, Гаджев и Киткабяла :)
Тия горните не съм ги чувал :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 16 сеп 2015 13:16

Red_Neck написа:
korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията. 8-)

Не са теории ....
Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг :?: :mrgreen:

Някой ще даде ли смислен отговор на зададените въпроси или само ще пишете глупости?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 сеп 2015 13:17

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:Фирмата ще строи сектора, толкоЗ !

Коя фирма и кой сектор? :?

Strabag или както е там, мисля, че ще помогне за стадиона. :?
Просто е малоумно от няколко години да въртят една и съща плоча, а ние да не можем да станем шампиони. Разбирам всяка година да привличахме ебати звездите и да сме спечелили купи и титли, а то..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2015 13:17

1982 написа:
Red_Neck написа:
1982 написа:
Achtung_Juden написа:А ти с твоите умни примери виждаш ли в Левски да има пари?

Ами, наместникът на Бойко в Левски - Иво Тонев, твърди че в последните месеци сте изплатили над 3 млн. дългове, това си е бая пара и идва отнякъде. ;) ;)

Той и Лупи на пресконференции "изплащаше" дългове с бясни темпове година и половина, .... пък каква стана тя ... :)

Тъй де, ама Лупи само си дрънкаше, аз нямам спомен да е докарал някакъв сериозен спонсор, докато шефчето на Иво Тонев докарва фирма след фирма на Герена, тоест, там май не са само празни обещания.

Няма на кого да се сърдим.Ако Тонев беше дошъл/той на 40г щеше да стане правоверен ЦСКА-р/сега при нас щеше да гъчкано със спонсори.Да ама си избрахме
гениален икономист.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 13:19

ralka_levskarka написа:
ceBep написа:Какъв диамант е левски бе ало, нормалните хора отдавна не ходят на стадиона, а сектора им е фабрика за деграданти. На всичкото отгоре за нас говорят за държавна помощ и всичко на готово, ебати наглите копелета.

"Ало" , аз и още доста нормални продължаваме да ходим. Деграданти и копелета на някой друг, защото аз не се имам за такава, особено за второто.
Фирмата ще строи сектора, толкоЗ !

Не знам колко "нормални" ходите, ама стадионът ви почти всеки мач е празен, а изцепките на въпросните хора непрестанно хвърлят кал и петно върху името на Левски.

Каквото и да си говорим, Левски е много лош продукт, чрез който да рекламираш, както е и всеки друг български клуб, изключая Разград, заради резултатите им в ЕКТ последните години и, като цяло, положителният имидж, който си създадоха покрай това.

За съжаление, в България знаем как се случват нещата и, че цялата ни икономика е подвластна на шепата политически елит, които я рекетират за своите си цели. Затова и много инвеститори напуснаха България, защото тук нормален бин бизнес е невъзможно да се прави, без да слугуваш на някого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 сеп 2015 13:19

ralka_levskarka написа:Strabag или както е там, мисля, че ще помогне за стадиона. :?

За стадиона не знам, за сектор "А" са сключени всички договори, освен договор за козирка. Strabag май не се занимават с козирки, по-скоро може да помогнат за сектор "Б". :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 13:24

petko.h.markov написа:Няма на кого да се сърдим.Ако Тонев беше дошъл/той на 40г щеше да стане правоверен ЦСКА-р/сега при нас щеше да гъчкано със спонсори.Да ама си избрахме
гениален икономист.

Аз не се сърдя на никого за нищо, просто си коментирам.

А такива мазни кукли на конци като Тонев никога не бих желал на Армията. Специално Ивчо Тотото, дето преди години се кле във вярност на Локо Сф, така, между другото, няма и как да дойде в ЦСКА, защото кукловодът му е фен на друг отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”