Ако ще се налагат юноши ,то трябва да се въоръжим с търпение понеже ще има доста подобни мачове.
Иначе колкото и да е странно аз съм доволен от днешния мач,може на някой да се стори парадоксално но за мен нашите момчета играха на прилично ниво. През по-голямата част от мача контролираха играта. В последните 15 минути вече видимо отстъпвахме ,но тогава на терена бяха момчета,които със сигурност няма да играят в официални мачове този сезон. Все пак гръбнака на този отбор бяха деца 97-ми отбор,като Г.Янев е даже 98.
Какво беше доброто:
1. За мен Б.Краев показа ,че най-силната му позиция е зад нападателя,според мен може да бъде и още по-полезен ако бъде върнат още малко по назад. На два пъти даде пас в стил"нати кьорчо голов пас". Само трябва с него да се работи за физическа сила.
2. Много приятно съм изненадан от кипъреца Константину , знаех че е много бърз и има много добър контрол над топката,но ме удиви с умението си да се открива,друг е въпроса защо нашите не му подаваха при положение ,че успяваше и без топка да избяга от защита и да стои свободен . Определено умее да използва пространството на терена.
3. Няколко много интересни отигравания направиха и Л.Матадос и Г.Янев(който между другото добре изпълнява и статични положения). За мен след А.Вутов и Б.Краев,Г.Янев ще бъде следващия голям талант излезнал от школата. Малко му е рано да играе като плеймейкър на мъжкия отбор.
За съжаление се оказва нещо ,за което и друг път е писано,че от школата излизат много надеждни халфове ,но не и защитници и нападатели. За мен трябва да се престане с опитите да се налага М.Орачев като ляв бек,неговото място е доста по-напред.
/контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Волга, 04.07.2015г. , 19:00
Player написа:Никога Левски не е играл добре когато е в бяло. Този екип трябва да го премахнат завинаги. Нито мога да си приема отбора в този цвят, нито играят добре с него. Ако някой, знае за силен мач с бял екип, да каже. Аз не знам и не мисля, че ще видя някога такъв. В жълто също изглеждаха нетипично. Трябва да бъде сив резервният екип. Но не графитено като юбилейния сега, а светло сив. При спортните марки, сивият цвят е сред най-продаваните.
Екипа не играе на терена... Важното е тези, които го носят да играят със сърце за Левски, а не за пари само.

А колкото до екипите за мен трябва да бъдат титулярения - син, резервния - жълто-червен и третия бял, сив, жълт или както се прецени.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Няколко неща:
Първо, от този състав днес ( и през двете полувремена) титуляри ще са точно 4 човека - Йоргачевич, Минев, Белаид и Прохазка. Краев е спорен. Последният, колкото и да се говори, че играел плеймейкър, за мен се губи сериозно в центъра и този пас за кипърчето е единственото добро за 90+2 мин. Второ, от този мач изводи могат да си правят само онези, които ореваха света, че трябвало да играем с юноши.. е, как да стане?! Тези момчета са хилави, неграмотни тактически, бавни ( Матадос има някаква скорост), ниски! Това е истината и се надявам да сте го разбрали. Ради Цонев излгеждаше като Лампард в най - добрите си години. Има хляб в Георги Янев и ако се работи правилно следващите 2 годинки ( силно се съмнявам) може да излезе нещо интересно. Трето, няколко думи за новото момче - направи впечатление, че умее да намира празните пространства и да иска топката именно там. Има скорост и дрибъл, вкара гол, но ще трябва малко време, защото си личеше, че е на една тренировка.
Този мач не е никакъв показател и не бива да се изпада в крайности, че сезона е провал. След мача с Локо (Пд) ще коментираме с различно настроение. Левски със сигурност ще е в 3ката!
Първо, от този състав днес ( и през двете полувремена) титуляри ще са точно 4 човека - Йоргачевич, Минев, Белаид и Прохазка. Краев е спорен. Последният, колкото и да се говори, че играел плеймейкър, за мен се губи сериозно в центъра и този пас за кипърчето е единственото добро за 90+2 мин. Второ, от този мач изводи могат да си правят само онези, които ореваха света, че трябвало да играем с юноши.. е, как да стане?! Тези момчета са хилави, неграмотни тактически, бавни ( Матадос има някаква скорост), ниски! Това е истината и се надявам да сте го разбрали. Ради Цонев излгеждаше като Лампард в най - добрите си години. Има хляб в Георги Янев и ако се работи правилно следващите 2 годинки ( силно се съмнявам) може да излезе нещо интересно. Трето, няколко думи за новото момче - направи впечатление, че умее да намира празните пространства и да иска топката именно там. Има скорост и дрибъл, вкара гол, но ще трябва малко време, защото си личеше, че е на една тренировка.
Този мач не е никакъв показател и не бива да се изпада в крайности, че сезона е провал. След мача с Локо (Пд) ще коментираме с различно настроение. Левски със сигурност ще е в 3ката!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- 7 е добро число
Преди беше само Гонзу , сега пък и тренора запя песента "юношките да го духаат" .
Поредните нулеви години се очертават , те ръководителите ни пак ще обиграват разни цвепнокожи като Педро , Абди и бивши звездЪ - Домовчийски , Сърмов . От които не взеха и един Лев трансферна сума даже ги изхвърлиха като мърши , обаче за всеки мач комисионната им течеше .
А може ли да дойдат тея с качулките и да паднете от клона , мамицатави .
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stoj ... ona-335659
Поредните нулеви години се очертават , те ръководителите ни пак ще обиграват разни цвепнокожи като Педро , Абди и бивши звездЪ - Домовчийски , Сърмов . От които не взеха и един Лев трансферна сума даже ги изхвърлиха като мърши , обаче за всеки мач комисионната им течеше .
А може ли да дойдат тея с качулките и да паднете от клона , мамицатави .
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stoj ... ona-335659
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

ehh написа:Момчета (и момиче), и този сезон не се зареждайте с каквито и да е било очаквания. Идеята този сезон, а и през следващите, е да се заздрави клуба. Дори в тази ситуация според мен е излишно да се правят селекции, защото и без това Топ 4 е мираж. Дали ще си 5,6 или 7 в крайното няма значение. От това, което виждам, през следващия сезон отново ми се струва, че ще сме във втората половина.
Няма, ЦСКА и Локо Сф вече ги няма, нивото на А група е още по-мижаво и от досегашното жалко такова, така че спокойно дори с този бездарен тим можете да бъдете 3-и или 4-и, да речем.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
russia написа:1982 написа:ehh написа:Момчета (и момиче), и този сезон не се зареждайте с каквито и да е било очаквания. Идеята този сезон, а и през следващите, е да се заздрави клуба. Дори в тази ситуация според мен е излишно да се правят селекции, защото и без това Топ 4 е мираж. Дали ще си 5,6 или 7 в крайното няма значение. От това, което виждам, през следващия сезон отново ми се струва, че ще сме във втората половина.
Няма, ЦСКА и Локо Сф вече ги няма, нивото на А група е още по-мижаво и от досегашното жалко такова, така че спокойно дори с този бездарен тим можете да бъдете 3-и или 4-и, да речем.
Абсурд! В най-добрия случай ще са над Пирин, Монтана и Славия, тоест-седми, което също не е сигурно.
Не съм съгласен-пловдивските отбори също са много зле,Литекс не е нищо особено....единствените два отбора за които на този етап е сигурно че са по-класни от Левски са Лудогорец и Берое.Всичко останало е на нашето и под нашето ниво....и по-точно- с Литекс,Славия и Черно море сме равностойни,а пловдивските отбори са по-слаби и от нас....Пирин и Монтана са загадка поне за сега

С този състав - битка за оставане в групата, независимо от нивото на останалите
Хехе къде видяхте че пловдивските отбори са по слаби от вас и Локото и ние направихме по добре селекция от вас, а единственото хубаво във вашата селекция до тук е напускането на Педро и Домовчийски. И не виждам защо си плюете юношите постояно ? Да нямат опит допускат грешки но все пак са едни от най добрите за възраста си в България. Естствено няма как да стане като пускаш едновремено 7-8 от тях в игра максимум 3-4 ма трябва да са едновремено на терена и останалите трябва да са играчи от 22 години на горе. До тук тези 3-4 ма ги имате Цоневи, Краев и Мисяк за останалите позиции ако имате умни началници ще вземете по опитни играчи.
Ние миналата година бяхме в същото положение даже и по зле но завършихме 6ти , а тази година Васев, Лазар Марин и Гамаков натрупаха доста опит и очаквам този сезон да играят още по добре и да дръпнем с поне две места в калсирането.
Ние миналата година бяхме в същото положение даже и по зле но завършихме 6ти , а тази година Васев, Лазар Марин и Гамаков натрупаха доста опит и очаквам този сезон да играят още по добре и да дръпнем с поне две места в калсирането.
Най-вероятно така и ще стане и ще завършите 8-ми
samobotev написа:Хехе къде видяхте че пловдивските отбори са по слаби от вас и Локото и ние направихме по добре селекция от вас, а единственото хубаво във вашата селекция до тук е напускането на Педро и Домовчийски. И не виждам защо си плюете юношите постояно ? Да нямат опит допускат грешки но все пак са едни от най добрите за възраста си в България. Естствено няма как да стане като пускаш едновремено 7-8 от тях в игра максимум 3-4 ма трябва да са едновремено на терена и останалите трябва да са играчи от 22 години на горе. До тук тези 3-4 ма ги имате Цоневи, Краев и Мисяк за останалите позиции ако имате умни началници ще вземете по опитни играчи.
За това ли Лазар Марин отиде на лагер в Тетевен? Май и Гамаков ще поеме към В група.