КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00

Мнениеот gzagorov » 27 май 2015 15:04

glarus_ds написа:Много комплексарски народ сме. Жалка история. Омразата ще погуби тази държава, да знаете! В темата са се изказали какви ли не индивиди, фенове на отбори извън финала. Пожелавайки лицемерно успех на Морето. Всъщност изливайки злобните си душички и омразата им към Левски. Пука им за Морето. Обединяват се около разни уговорки, съдии, просто да им е по-леко, ако Левски вземе Купата. Но въпреки "убедеността" им в уговорките, вътрешно се молят Левски да не вземе Купата, а не че им пука за Морето. Дребните душици писаха същите простотии и за финала с Берое, как е уреден, пък ако не е, съдията щял нещо си... Е, съдията тогава всъщност изгони пресилено Йовов. А те забравиха за "уговорките", радваха се за "калъфките"... Но това е нормално за дребният и тесногръд комплексиран човек. Ясно е, при синя победа в събота, ще ни надуят главите за "уговорките", а при зелен, ще забравят за тях. Омразата е водеща сила тук, за това циганизацията на държавата ни расте всеки ден.

По-добри сме, ясно е. Дано си изиграем мача сериозно, без издънки, да си вкараме положенията и ще вземем купата. Само Левски!

Подкрепям! И ми е болно. И не заради пристрастията на феновете и по кой отбор плюят, а заради това, че освен във футбола, подобна омраза се излива във всяка една сфера в живота ни. И всички страдаме заради това. ВСИЧКИ, ДО ЕДИН!
Финалът ще премине и ще се забрави, купа или калъфка за "Левски" няма значение, след години ще остане само една суха статистика, която децата и внуците ни ще четат, но ще мислят и ще чувстват за техни си, по-важни им неща. Същественото обаче е какво ще им завещаем. Защото ако това е днешната ни омраза, значи и те са обречени на същото това наше нещастие. И ще споделят нашето забвение, оставяйки след себе си една суха статистика на безкрайно дълъг период, изпълнен с престъпления, корупция, антирекорди и дъна на класации.
Ако наистина сме забравили как да се забавляваме без да се заяждаме, лъжем, обиждаме, бием, изнасилваме, ограбваме и убиваме, значи Бог да ни е на помощ!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 27 май 2015 15:11

Като гледам писаниците тук на армията явно са пуснали тока :idea: и всички други мижитурки които остават незабелязани в нормалния живот имат шанс да изпъкнат с мъдро мнение в подфорума на на най-големия български отбор Левски.
Скучна победа с 3-1 и те така

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 27 май 2015 15:12

icko65 написа:
glarus_ds написа:
hajitsu написа:Пожелавам успех на Черно Море! 8-)

Ами пожелай им го в техния форум!

ЩО бе!Този твоя ли е?Тук е темата тук пожелава-забрана ли има?Аман от докачливи фенове...Благодаря на колегата че забравих.

Коментирайте мача, няма нужда от лицемерни пожелания....
CHELSEA

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 27 май 2015 15:14

glarus_ds написа:
icko65 написа:
glarus_ds написа:

ЩО бе!Този твоя ли е?Тук е темата тук пожелава-забрана ли има?Аман от докачливи фенове...Благодаря на колегата че забравих.

Кой го каза :lol: Вие не се спирате в нашия форум, ама ние не може във вашия, така ли? КУПАТА Е ЗЕЛЕНА!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 27 май 2015 15:16

DanielGeorgiev написа:
glarus_ds написа:
icko65 написа:
glarus_ds написа:

Кой го каза :lol: Вие не се спирате в нашия форум, ама ние не може във вашия, така ли? КУПАТА Е ЗЕЛЕНА!

Аз във вашето форумче половин път не съм влизал и не знам какво става там. Но виждам, че вие се ръгате при нас. Няма лошо, но като си на гости, се дръж прилично. А вкъщи си показвай спокойно магариите...
CHELSEA

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 27 май 2015 15:17

Аз също пожелавам успех на моряците,явно съм дребна дущица според левскарите.Всеки има право да симпатизира на единия финалист.
Защо не се замисляте за вашата арогатност към феновете на другите отбори,за това и повечето извън София фенове ще ни пожелават успех. ;) Ей богу!Дано купата е зелено-бяла! :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 27 май 2015 15:25

moreto vn написа:Аз също пожелавам успех на моряците,явно съм дребна дущица според левскарите.Всеки има право да симпатизира на единия финалист.
Защо не се замисляте за вашата арогатност към феновете на другите отбори,за това и повечето извън София фенове ще ни пожелават успех. ;) Ей богу!Дано купата е зелено-бяла! :mrgreen: :geek:

Зелено-бяла купа може и да видиш-зависи с какви очила я гледаш :lol: :lol:
Едни розови си вземи или жълти-та СИНЯТА да ти си види зелено-бяла....................

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2015 15:29

Господ и късмета да е с Черно море!Да вземем купата тоя път-успех моряци!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 27 май 2015 15:30

Tepkobek написа:
moreto vn написа:Аз също пожелавам успех на моряците,явно съм дребна дущица според левскарите.Всеки има право да симпатизира на единия финалист.

Зелено-бяла купа може и да видиш-зависи с какви очила я гледаш :lol: :lol:
Едни розови си вземи или жълти-та СИНЯТА да ти си види зелено-бяла....................

Смени си това "tepko" от ника със "selski" и ще се получи.

Върни се в “Левски”