Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 20:00

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 апр 2015 17:48

metodito написа:
Eminem написа:Еххххх този Гонзо бе...вкарал Черно Море в първата шестица. Това е нещо уникално, феноменално.
Ще кажеш, че в тройката ги вкарал.

Откъдето и да погледнеш направи две много редки постижения, които няма кой да ги повтори - вкара "морето" в шестицата, но по-невероятното - изкара "Левски" от нея. :mrgreen: :evil:
Аз ти казвам, че докато го има този формат, ние втори път в шестицата няма да играем (освен ако разбира се и следващия сезон Гонзо е на Герена), както не вярвам пък Черно море да се окаже "горе". С Мастиката те си станаха пак оня отбор - смели вкъщи, навън - ходят да паднат по-малко... То... той може и да можеше да ги вкара, хайде не в тройката - в Европа, ма не поиска...

Kaкво е направил в Черно Море ни най-малко не ме бърка нито мен, нито теб, нито който и да е фен на Левски! Нас ни бърка само и единствено това което прави в Левски като директор, а то за втори път заедно с предишното му изживяване при нас като такъв е ПЪЛНА НУЛА!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2015 19:06

metodito написа:
Eminem написа:Еххххх този Гонзо бе...вкарал Черно Море в първата шестица. Това е нещо уникално, феноменално.
Ще кажеш, че в тройката ги вкарал.

Откъдето и да погледнеш направи две много редки постижения, които няма кой да ги повтори - вкара "морето" в шестицата, но по-невероятното - изкара "Левски" от нея. :mrgreen: :evil:
Аз ти казвам, че докато го има този формат, ние втори път в шестицата няма да играем (освен ако разбира се и следващия сезон Гонзо е на Герена), както не вярвам пък Черно море да се окаже "горе". С Мастиката те си станаха пак оня отбор - смели вкъщи, навън - ходят да паднат по-малко... То... той може и да можеше да ги вкара, хайде не в тройката - в Европа, ма не поиска...

По времето когато Гонзо беше а Тича,конюнктурата беше да не се дават пари/достатъчно за нещо по значимо/,а просто да се живурка в златната среда.Аз съм на мнение,че ако на Гозно не му бяха раздали играчите,можеше и да ни набута в Европа.Според мен не е толкова некадърен,колкото се опитват да го изкарат/макар и да е без основно,макар и инж/.А ние под пътвите шест за последните няколко години/около 10/май не сме били,изключвам тази.Така че,ако Гонзо е направил нещо рядко,то това е да набута Левски там,където му е мястото-при борещите се да не изпаднат отбори.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 02 апр 2015 22:56

Eminem написа:Феновете на Черно Море са едни от най-противните в света, така че не ми пука какво ще правят футболистите, не ми пука дали ще припадат от умора след мача, победата е задължителна!

Как искам да ви бутнат столчето утре и да ти видя противната мутра как увисва в мълчание и тъга.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 апр 2015 00:39

morqche написа:
Eminem написа:Феновете на Черно Море са едни от най-противните в света, така че не ми пука какво ще правят футболистите, не ми пука дали ще припадат от умора след мача, победата е задължителна!

Как искам да ви бутнат столчето утре и да ти видя противната мутра как увисва в мълчание и тъга.

Искам да ви бием в 95мин. при 1 мин. продължение, а голът да е с ръка на 2м. от съдията.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 03 апр 2015 08:41

Виждам гръмкото заглавие :Удобният Черно море идва на Левски, и в този ред на мисли искам да попитам Левскарите, Черно море по удобен ли ви е от Хасково ???

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2015 09:49

emokanar написа:Виждам гръмкото заглавие :Удобният Черно море идва на Левски, и в този ред на мисли искам да попитам Левскарите, Черно море по удобен ли ви е от Хасково ???

Да, по-удобен е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 апр 2015 09:51

TristaNNN написа:
emokanar написа:Виждам гръмкото заглавие :Удобният Черно море идва на Левски, и в този ред на мисли искам да попитам Левскарите, Черно море по удобен ли ви е от Хасково ???

Да, по-удобен е.

Наистина, Хасково ни направиха равен в София, не помня ЧМ да са ни вземали точки...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 апр 2015 10:54

Eminem написа:
morqche написа:

Искам да ви бием в 95мин. при 1 мин. продължение, а голът да е с ръка на 2м. от съдията.

Прочетох как едно момче с италиански акцент,недоумява че не ви обичали не само във ВАРНА,а навсякъде.Изрежда доста градове и отбори,като пропуска Иртьiш,може би защото там ви обичат!Гледайки горното мнение,отговорът сам се налага!Не ви обича никой,защото мачът,като се закучи съдията ви подарява нередовен гол!Така беше в последния мач с ЧЕРНО МОРЕ в София,така е било с отбори от цяла БЪЛГАРИЯ!А както се вижда,това ви доставя удоволствие....и си го чакате с нетърпение!Само,че днес подобен сценарий,нищо реално няма да ви донесе!Мачът е протоколен и е без значение!Съдията по навик може да ви подари гол с ръка,но това нищо няма да ви донесе.Защото за да се изложите пак на международна сцена,ще трябва да изиграете едни други мачове.....А ако минете случайно през Лудогорец,на финала може да се срещнем пак!Тогава ще е по интересно!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 апр 2015 11:05

КироВарна написа:
Eminem написа:
morqche написа:

Прочетох как едно момче с италиански акцент,недоумява че не ви обичали не само във ВАРНА,а навсякъде.Изрежда доста градове и отбори,като пропуска Иртьiш,може би защото там ви обичат!Гледайки горното мнение,отговорът сам се налага!Не ви обича никой,защото мачът,като се закучи съдията ви подарява нередовен гол!Така беше в последния мач с ЧЕРНО МОРЕ в София,така е било с отбори от цяла БЪЛГАРИЯ!А както се вижда,това ви доставя удоволствие....и си го чакате с нетърпение!Само,че днес подобен сценарий,нищо реално няма да ви донесе!Мачът е протоколен и е без значение!Съдията по навик може да ви подари гол с ръка,но това нищо няма да ви донесе.Защото за да се изложите пак на международна сцена,ще трябва да изиграете едни други мачове.....А ако минете случайно през Лудогорец,на финала може да се срещнем пак!Тогава ще е по интересно!

Че защо трябва другите хора или противниците да ни обичат? Важното е феновете на Левски да обичат отбора си, какво ни пука дали ти ни мразиш или някой друг? Имаше един отбор, който искаше да се хареса на всички (Лудогорец) но се видя щом биеш бързо те намразват хората и спряха да си играят на харесване. Същото е при вас, толкова години сте яли бой от Левски, че как да ни обичате? Добре, че в последните 5 години ръковдните фактори в Левски бавно съсипват отбора за да можете подобни фенчета на Черно Море, Берое, Ботев и т.н да изпълзите от дупките където се криехте и да си придавате важност. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 апр 2015 11:13

Вие ни мразите не поради глупостите които си написъл а поради съвсем друго нещо наричащо се комплекс. Комплекс от отбор мачкал ви като маче из дирек десетилетия наред. Затова и ни мразите, защото сега може да сме зле, но спомена от преди винаги е във вас. Освен това ви е предално ясно, че състоянието на Левски сега е временно явление. Може да трае още година, две, три, четири но накрая Левски пак ще е там където винаги е бил на върха. Затова сега ви е паднало да понамалите статистиката ви с нас, защото това сега няма да продължава вечно. И после пак ще има да чакате отново 30 години за победа над Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”