Ботев (Пловдив) - Левски (София)|0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Ботев Пловдив и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)|23.11.2014г., 13:15ч.

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2014 11:34

boabbb написа:
TristaNNN написа:Очаквам трудно гостуване, защото жълтите са корав домакин на своя земя. Въпреки това, смятам че синият дух ще надделее и ще измъкнем една трудна и сладка победа с резултат 1-2
Предвид отсъствието на Николов и ужасната форма на Росен Колев, се надявам, че Бедоя и Аниете ще боцнат по един гол за радост на милионите сини фенове :)

Аниете май няма да играе :roll:

Кой казва така?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2014 11:37

TristaNNN написа:
boabbb написа:
TristaNNN написа:Очаквам трудно гостуване, защото жълтите са корав домакин на своя земя. Въпреки това, смятам че синият дух ще надделее и ще измъкнем една трудна и сладка победа с резултат 1-2
Предвид отсъствието на Николов и ужасната форма на Росен Колев, се надявам, че Бедоя и Аниете ще боцнат по един гол за радост на милионите сини фенове :)

Аниете май няма да играе :roll:

Кой казва така?

http://www.sportal.bg/news.php?news=519211
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2014 12:12

Вярвам само на ГОНГ и любимото вестниче! ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 ное 2014 14:25

Аз нямам нищо против да се играе този или който и да е друг мач на подобни тренировъчни игрища защото това си е техен избор. Всеки отбор сам си решава къде да играе, това си е негов избор.

За мен проблема е в пълните некадърници в ръководството като Баждеков, на които грам не им пука за нас феновете. За мен нашето ръководство трябва да намери начин както ръководството на Локото намери в последния мач за купата и за гостуванията на Ботев на Герена да получават толкова билети колкото ние сега. Щом дават 250 билета ОК, нема проблем ама на Герена и те трябва да получат толкова билети. Но за съжаление хората управляващи Левски са толкова некадърни, импотентни и прости, че подобни действия от тяхна страна никога няма да има.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 20 ное 2014 15:42

Залагам на едно рутинно 2-0,станало традиция вече :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 ное 2014 21:08

Avanti_Ragazzi написа:Аз нямам нищо против да се играе този или който и да е друг мач на подобни тренировъчни игрища защото това си е техен избор. Всеки отбор сам си решава къде да играе, това си е негов избор.

За мен проблема е в пълните некадърници в ръководството като Баждеков, на които грам не им пука за нас феновете. За мен нашето ръководство трябва да намери начин както ръководството на Локото намери в последния мач за купата и за гостуванията на Ботев на Герена да получават толкова билети колкото ние сега. Щом дават 250 билета ОК, нема проблем ама на Герена и те трябва да получат толкова билети. Но за съжаление хората управляващи Левски са толкова некадърни, импотентни и прости, че подобни действия от тяхна страна никога няма да има.

Ти хубаво искаш,ама като нямате пукнат лев в касата как да стане? Прости сметки-250 билета са приход 2500 кинта,1000 билета са 10 000.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 ное 2014 22:27

Този мач вече се е играл Мислехме че при "батето" е зле , ама при перуката е още по зле .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 ное 2014 02:19

Avanti_Ragazzi написа:Аз нямам нищо против да се играе този или който и да е друг мач на подобни тренировъчни игрища защото това си е техен избор. Всеки отбор сам си решава къде да играе, това си е негов избор.

Това е определено със закон, така че нито може да ограничиш, нито могат да те накарат на сила да дадеш или получиш повече от 10% от капацитета.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”