Ето и цялата група на Левски за двубоя със Славия: Кристиян Наумовски, Пламен Илиев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Мики Орачев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Стефан Велев, Георги Сърмов, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Наджиб Аммари, Валери Домовчийски, Луис Педро
Левски (София) - Славия (София) | 2-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Славия (София) | 14.09.2014 - 20:15ч.
Avanti_Ragazzi написа:Равен 0-0! Без заплати толкова не, че със заплати щяха да играят нещо но поне желание щеше да има!
А сега без публика, без заплати, без мотивация едно 0-0 ми звучи най логичното.
Ами като са без заплати да разтрогват по вина на клуба.
И без това за нищо не стават.
Ама са наясно ,че никъде няма да ги вземат, затова стоят и се мърдосват.
Желанието ми е едно, но реалноста -друго.
Ако вземем нещо от този мач, то ще е с любезно съдействие на бат ....

Славия бие. Трябват им точки да не изпаднат, а Левски са също толкова безпарички и за сега са стабилни без да имат желание за първите места. Затова и са продали мача.
Дано Левски бие, че Славия да отпада.
Дано Левски бие, че Славия да отпада.
2:1 и отново сте най-великите. 
Водачът на втората шестица срещу предпоследния в класирането = върло дерби!
Разбира се, че ще подкрепяме "белите", тъй като са по-достоен съперник, все пак с тях завършихме наравно, докато другите си ги бихме на ходом!
Разбира се, че ще подкрепяме "белите", тъй като са по-достоен съперник, все пак с тях завършихме наравно, докато другите си ги бихме на ходом!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Love in blue
- Контакти:
russia написа:Водачът на втората шестица срещу предпоследния в класирането = върло дерби!![]()
То добре че водачът от първата 6тица са много добре и цъфнали и вързали?? Да даде господ да се сринат пак там където бяха и преди! Мачове има още, и нищо чудно! То точно това че завършихте наравно е показател за формата ви и това че сте на това място за сега е просто късмет! Другите не сте ги били на ходом, защото вие толкова си можете!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ако има желаещи от Х.Димитър да гледаме мача някъде,да пише ЛС.

Stahlgewitter написа:Ако има желаещи от Х.Димитър да гледаме мача някъде,да пише ЛС.
Чакай бе, пак ли сте наказани
някаква идея за линк, където да може да се гледа мача, защотот от Гонг Плей не са се сетили да предложат заплащане с СМС?
- modor
- Контакти:
klshff написа:някаква идея за линк, където да може да се гледа мача, защотот от Гонг Плей не са се сетили да предложат заплащане с СМС?
http://play.gong.bg/watch/match/2393
http://livetv.sx/eventinfo/255896_levski_slavia_sofia/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.