Левски пита: Кой?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Левски пита: Кой?
Как върви ремонта на сектор Г? Започнахте ли го вече?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Как върви ремонта на сектор Г? Започнахте ли го вече?
Да ти имам грижата

Последна промяна от ros на 27 авг 2014 17:23, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- modor
- Контакти:
Хайде да понамалим малко спама 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- валидол за теб
- Контакти:
Глупава декларация. А публиката, като изключим платените тарикати, си е на ниско ниво.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Докато не се изгонят тези които хвърлят пред очите ви бомбички и камъни така ще е.....Това със наказанията ще стане практика този сезон.Ще се усетят че може да наказват Левски без последствия и гледаите само колко доклади ще цъфнат на всеки мач.Еи така за спорта.Наскоро ходих на гости при едни приятели във Германия.Та се запознах със един техен съсед....целият в татуси...слаб един такъв остриган.Преди 20-25год бил заклет фен мразещ чужденци и други футболни фенове обожаващ боя и пререканията със всеки.Типичен представител на Нео движение.Днес корено различен.Пие си бира със чужденците там и си живее тихо и кротко.Та тои разправя какво му се е случвало при такива прояви на палежи и хвърляне на камъни по полицията.В повечето случаи са ги измитали от стадиона със палки и шутове без приказки и пазърлъци.Няма дискриминация няма жалби.Тотален бои със палки и сълзотворен газ.Едно че след това години никои не е искал да го наеме на работа.Друго че нямаше един зъб в устата.Всичко избито.В момента работи общ работник във месарска фирма.Трябва ли и тук да се случват подобни работи за да се озаптят някои тъпи глави.Едно е да подкрепяш отбора си друго е да мразиш противниците му дотолкова че да хвърляш железа ... камъни и бомбички.Каква е целта тогава...някои да умре ли...
- валидол за теб
- Контакти:
Eminem написа:Нито клубът, нито публика си взе поука, а обвиняват други. Ами после да не се чудят защо пак има наказание.
Този клуб е тотално сбъркан.
Най-точното мнение, но защо още не е изтрито

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
1982 написа:Не ме е грижа за никакъв сектор Б, но когато занимавате обществеността с неграмотните си и малоумни декларации, бълвани всеки ден, ще коментираме.
Стига вече сте се правили на жертви и репресирани, пак търсите проблема там, където не е.
Каза защитника на обществеността.

Каква общественост сме занимавали като медиите цитират декларацията от сайта на клуба. От клуба се обръщат към левскарите и БФС. Не към вас и другите отбори, че да ви занимава някой. Като си толкова голям защитник на обществеността, ходи реви по медиите, защо копират, цитират и занимават защитници като теб, с информация която не ви интересува.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Олеле, горкичките...само в Ловеч имали проблем с полицията. Това доколкото си спомням е от последното дерби на В.Левски. Интерсно ми е "страшните с маските" и тези които ритаха паднал полицай...какво се случи с тях? Осъдиха ли ги, погалиха ли ги, декларацийки някакви защо не пуснахте тогава? На Тара дечицата горкички:

Честно казано, някак си не мога да преглътна това "нараняване с последствия" и "нараняване без последствия"....
Направо си звучи идиотски, ама както и да е. Това в крайна сметка си е решение на Дисципа, а всички знаем, че там не са най-нормалните хора
Но двойният аршин си го има, а в крайна сметка и нежеланието на ченгетата да решат проблема също се вижда отдалеч...
Колкото до видеонаблюдението - в Ловеч стадионът е опасан с камери. Просто влизането на полицаите в сектора беше ненужно и безсмислено. Ако трябваше да направят нещо, то беше да се строят пред сектора, за да не допуснат фенове на игрището. После оглеждат видеозаписите, идентифицират и издирват нарушителите, арест, ако трябва и след 24 часа могат да се предявят обвинения... По същият начин се развиха нещата и преди 6 години в Стара Загора. Поне шест камери снимаха непрекъснато групата, от която хвърчаха бомбите... Въвеждането на полицията беше ненужно. Видеонаблюдението ще даде резултати едва когато бъдат произнесени първите ефективни присъди за хулиганство.

Колкото до видеонаблюдението - в Ловеч стадионът е опасан с камери. Просто влизането на полицаите в сектора беше ненужно и безсмислено. Ако трябваше да направят нещо, то беше да се строят пред сектора, за да не допуснат фенове на игрището. После оглеждат видеозаписите, идентифицират и издирват нарушителите, арест, ако трябва и след 24 часа могат да се предявят обвинения... По същият начин се развиха нещата и преди 6 години в Стара Загора. Поне шест камери снимаха непрекъснато групата, от която хвърчаха бомбите... Въвеждането на полицията беше ненужно. Видеонаблюдението ще даде резултати едва когато бъдат произнесени първите ефективни присъди за хулиганство.
- damyanov1963
ros написа:damyanov1963 написа:Как върви ремонта на сектор Г? Започнахте ли го вече?
Да ти имам грижатаНие можем да идем и в А и във В, а в следващите Ви два домакински мача ще се обръщат към Вас с "Драги телевизионни зрители"
Много важно! И с публика и без публика пак ще си паднеме

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч