Eminem написа:MagicMoments написа:Елементарна ситуация:Мурсия провали селекцията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гонзо сам каза, ЧЕ ТОЙ ЩЕ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА, но Мурсия я провалил....хаххахахахахахха
Не не не не не не не не
хахаха
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:MagicMoments написа:Елементарна ситуация:Мурсия провали селекцията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гонзо сам каза, ЧЕ ТОЙ ЩЕ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА, но Мурсия я провалил....хаххахахахахахха
Не не не не не не не не
Red_Neck написа:Тодар току що уреди 4 месеца гратис на Инженеро ....
щото след още 2 мача бе логично да си ходи:)
Ех, Тодаре, Тодаре, от стара коза яре си .....
Дорде има балъци, ще има и тарикати:)
джони написа:сега е началото на август,има още 20 дена за трансфери,че дори и за подготовка в движение,няма такъв филм да чакаш 4 месеца,ясно е че има далавера или Херо сега ще реди сега състава в сянка или нещо друго
Red_Neck написа:А вие след 2 мача ще я поискате ли на Гонзи ...... както се канехте?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Eminem написа:Red_Neck написа:А вие след 2 мача ще я поискате ли на Гонзи ...... както се канехте?
Да. Мурсия получи 3 мача и Гонзо трябва да си даде 3 мача. Топузаков до Нова година и това е.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не не не не не не не
scot написа:Добре са го намислили. След нова годена ше има остра борба във втората шестица и Херо ше е замесен.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 21 госта