АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Ще ходя на мачовете
67
50%
Няма да ходя на мачовете
68
50%

Общо гласове: 135

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Мнениеот злато1234 » 05 авг 2014 10:18

Никакъв бойкот. Трябват действия, а не бездействия. С бездействие само ще помогнем на душманите БаткоФ и ТотонеФ. Пълна подкрепа за отбора и скандиране "БАТКОФ ВЪН" 8-) Вън боклуците от българският футбол. Това трябва да направят и останалите отбори, без Локо Пд, те вече го сториха. ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:29

Синичко написа:Какво ще постигнете като оставите сектора празен? Така ще осигурите много по-голям комфорт на Батков, на него не му пука дали има 1000 или 10 000 човека.

Именно затова ми се струва, че и по 30 000 на мач всеки кръг да го хранят Борат ако му изнася ще си прави оглушки.
Той просто ще чака. Рано или късно хората ще се уморят и да го хранят. Така, както примерно феновете на Локо и Славия постепенно се примириха с Гигов и Стефанов. Не мислете адвоката за глупав. Това, че ръководи Левски по кошмарен начин не го прави тъп. Просто или спецификата на управлението на клуба излиза извън разбиранията му... или крайната му цел наистина е да превърне отбора в нещо като Локо София. Накъдето върви в момента с пълна сила.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 05 авг 2014 10:31

Като напълните стадиона ще му дадете 100 хил. лева в джоба,
той за тая цифра ще преглътне 2-3 псувни, ако станат
повече си има "София-запад" и се прибирате с червени нослета. :lol:

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 05 авг 2014 10:38

Аз моето съм решение съм го взел преди около 10месеца. От тогава не съм стъпвал на стадиона с изкл. на мача с Лацио. Гледал съм 5-6 мача по ТВ и всеки път съжалявам, че го правих. Дори жена ми не може да повярва, че Батков успя да ме отдалечи от Левски. Най-интересно е, че с десетина приятели ходихме на мачове на Левски от деца, от преди повече от 35 години, а сега никой от тях не желае даже да се съберем и пред телевизора. Жалко, защото Левски вече не е тази магия и не привлича малките деца. Батков унищожава Левски с всеки ден- това е моето мнение.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 05 авг 2014 10:39

аз може да не съм доволен от смяната на Мурсия ,но Левски ще подкрепям винаги и мач няма да изпускам,ще подкрепям отбора до край ! САМО ЛЕВСКИ !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 05 авг 2014 10:57

Няма значение Батков, Гонзо и който и да и било! Има значение Левски София! Отивайки на стадиона, ние подкрепяме отбора, емблемата и вековната история. Какво значи "магията я няма" и "любовта изчезна"? Дали Левски ще се бори за шампионската титла или ще е в борбата за изпадане, това няма да намали моята привързаност към него, най-много още повече да я подсили. Да си фен на футболен отбор означава много, а да си такъв на Левски - страшно много. Не може шепа хора да ви откажат от вашия идеал. Да, може да ви боли и да страдате, но въпреки всичко трябва да сте с отбора. Лесно е, когато си на върха. Истинската любов се показва в тежките моменти, точно както и истинското приятелство.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 05 авг 2014 10:59

POPCORN на 05 Авг 2014 08:05

mor написа:А червените фенове ...(и прикритите такива представящи се за сини във форума)...да не дават съвети,защото те не милеят за отбора!

ти тотално си се побъркал.кой фен на ЦСКА ще се прави все едно е фен на Левски.ако са искали да са фенове на Левски отдавна да са станали . пък и да ти кажа всеки трезво мислещ цскар надали му е през оная работа дали ще ходите на стадиона или няма да ходите .. параноята е лощо нещо !

Ха ха ха...тотално и окончателно...хахаха ...така си е....не претендирам,че съм умствено уравновесен колко една пуканка...хахаха
А че има провокаторчета представящи се за сини фенове в форума си е истина.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 05 авг 2014 11:10

Нямам голямо право да вземам отношение по този въпрос,
тъй като съм от Варна и на мачове ходя много рядко. Мисля, че
правилното в случая е да се ходи на стадиона и да се скандира
против Батков, това може да става и от други сектори. Ако сред
ходещите в сектор Б наистина има такива които им се плаща и
заплашват протестиращите срещу мустака, най-логично е да
се ходи в другите сектори. Струва ми се, че докато Гонзо е в отбора
протести срещу помака няма да има.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 авг 2014 11:19

Щом сте против Гонзо и Батков,а според вас СЗ няма да позволят протест,отивайте във В сектор!Бойкота е тъпня и оправдание!

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 05 авг 2014 11:31

Бойкот до дупка, тази гавра трябва да спрем не може през месец два да се излиза с нови планове, проекти и всичко да продължава по същия начин
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”