ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София
Toва е тема за мача. Обсъждайте си ръководствата в спам темата.
2-3.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4PZwDdCM1Lo[/youtube]
- popokutepetel
- Контакти:
Leeroy написа:Трябва едно да е ясно, никаква прошка за сините в Събота! Трябва да използваме всяка възможност да ги мачкаме и унижаваме в чисто футболен аспект.
В събота става, в неделя обаче ще е друго

- popokutepetel
- Контакти:
727150 написа:2-3.

popokutepetel написа:727150 написа:2-3.
![]()
![]()
Кой ще ги вкара тия три гола
![]()
![]()
Е как кой? Сърмов, Стойчев и Прохазка

Не се напъвайте да гадаете за крайният резултат.... Той е ясен - след здраво ръгане, лежане, симулации и търкаляне ще победи ХАОСА! На никой от днешните "играчи" не му пука за кой играе, а за какво играе. Треньорите ще се оправдаят със съдията - познато, ще се изсипят сума тъпи клишета- познато, публиката ще запее старите рефрени -познато.
Обачеееее, какъв ще е резултата - АЗ ВИ КАЗВАМ: победител ще е отборът на когото ХАОСЪТ му е стил на живот в последните години.А кой е той?
Вие си го знаете.....
Обачеееее, какъв ще е резултата - АЗ ВИ КАЗВАМ: победител ще е отборът на когото ХАОСЪТ му е стил на живот в последните години.А кой е той?
Вие си го знаете.....
- amstel_beer
- Контакти:
Аз няма да се правя на интересен
Левски няма да падне, но дали ще бие, зависи от новия испанец 

Прогнозирам победа за любимия Левски, но не защото в момента блестим с невероятен отбор, а защото ония имат много кофти гостуване в Молдова. Освен това молдованите хич няма да ги жалят, което е предпоставка за умора и контузии(не го пожелавам никому, но е възможно). Освен това, както вече прогнозирах в техния подфорум, очаквам да бъдат елиминрани и да кацнат с оцапани гащи в петък, което значи че имат един ден за подготовка преди дербито. Тук е важно да се отбележи, че кондиционният им спец избяга нанякъде и Бог знае кой ги подготвя физически. Едва ли ще смеят да пият сироп за кашлица, ама знае ли ги човек и в тоя ред на мисли Бащицата да не дрънка глупости за братския съветски народ ами да види как стоят нещата с допинг контрола преди мача.
Ние пък от своя страна сме значително по-добре физически от тях, да не кажа и психически, защото едва нчколко единици от сегашния ни състав са обременени с четири поредни загуби от вечния съперник. Останалите момчета влизат в мача с чисти глави, така да се каже. Ся, тук идва вече баш главният герой-Пепе Мурсия и уменията му да мотивира отбора си
Много е важно да покаже и смелост и да се възползва от изброените по-горе червени проблеми. Далеч съм от мисълта сега да му редя състава и да казвам кой къде да застава, негова си работа.
САМО ЛЕВСКИ!
Ние пък от своя страна сме значително по-добре физически от тях, да не кажа и психически, защото едва нчколко единици от сегашния ни състав са обременени с четири поредни загуби от вечния съперник. Останалите момчета влизат в мача с чисти глави, така да се каже. Ся, тук идва вече баш главният герой-Пепе Мурсия и уменията му да мотивира отбора си

САМО ЛЕВСКИ!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На практика и двата тима са с нови селекции. Добре, че носят екипи с различен цвят, та да знаят на кого да подават.
Стойчо ще паркира автобуса, но едва ли и Мурсия ще тръгне да рискува. Ще има надхитряне, надлъгване, дебнене... Най-вероятно мачът ще завърши наравно, но са възможни всякакви обрати.