КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
и веднага се сещам за голите селфита от банята му, както и как целува зърната на азис
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
milen.hristov написа:КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
и веднага се сещам за голите селфита от банята му, както и как целува зърната на азис
modor написа:milen.hristov написа:КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
Селфи, баня, целувки, зърна, Азис.......Това какво общо има с темата
terata написа:modor написа:milen.hristov написа:КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
Не се дърви на мода.
ПП: Я, то и ти си се издигнал в чин. Чак ся видях. Честито! Веднага да накажеш Милен за офтопика.
Иначе, Милене, какво прави Божинов в извънработно време надали е твоя работа. И Дембеле и много други вършеха щуротии по нощите, но на терена бяха номер едно. И на мен не ми харесват някои от божиновите изцепки, но важното е на терена да се раздава, а той го прави. И нека и не забравяме за каква заплата се нави да подпише и от колко пари се отказа (щото за него е без проблем да си намери отбор в чужбина за много, ама много повече пари), за разлика от много биещи се в гърдите пишман левскари.
milen.hristov написа:terata написа:modor написа:milen.hristov написа:КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
Не се дърви на мода.
ПП: Я, то и ти си се издигнал в чин. Чак ся видях. Честито! Веднага да накажеш Милен за офтопика.
Иначе, Милене, какво прави Божинов в извънработно време надали е твоя работа. И Дембеле и много други вършеха щуротии по нощите, но на терена бяха номер едно. И на мен не ми харесват някои от божиновите изцепки, но важното е на терена да се раздава, а той го прави. И нека и не забравяме за каква заплата се нави да подпише и от колко пари се отказа (щото за него е без проблем да си намери отбор в чужбина за много, ама много повече пари), за разлика от много биещи се в гърдите пишман левскари.
Не съм модератор по моя воля, останалите модератори могат да го потвърдят.
Едно е да си пияч като Дембеле и тези от 94' и да ти се отдава това. Друго е да си известен като футболната златка и да се буташ на всякъде да те снимат, и да си с нейният умствен капацитет, иначе доста от мъжете в днешно време са като него понеже така е модерно.
Останалото е просто ПР, аз ще играя в Левски години наред в Левски и ще се раздавам и за мнооого по-малко пари от него, и много по успешно, защото и аз подгизнал от бира мога да вкарам на ученици. Същите като него са и онези от слави българският меси и к. роналдо. Но аз не бих приел в Левски и самият кристиано, просто не понасям подобни мъже и жените с които излизат, пък за каквито и пари да играят и колкото и да се раздават
terata написа:milen.hristov написа:terata написа:modor написа:milen.hristov написа:КАН написа:Николета капитан , това истина ли е ?
Не се дърви на мода.
Не съм модератор по моя воля, останалите модератори могат да го потвърдят.
Едно е да си пияч като Дембеле и тези от 94' и да ти се отдава това. Друго е да си известен като футболната златка и да се буташ на всякъде да те снимат, и да си с нейният умствен капацитет, иначе доста от мъжете в днешно време са като него понеже така е модерно.
Останалото е просто ПР, аз ще играя в Левски години наред в Левски и ще се раздавам и за мнооого по-малко пари от него, и много по успешно, защото и аз подгизнал от бира мога да вкарам на ученици. Същите като него са и онези от слави българският меси и к. роналдо. Но аз не бих приел в Левски и самият кристиано, просто не понасям подобни мъже и жените с които излизат, пък за каквито и пари да играят и колкото и да се раздават
Знаем, знаем, ти си недооценена футболна дзвездЪ.И кво, не би ги приел щото са известни и по медиите, а не заради футболните им качества? Да ти имам и логиката.
ПП: Иначе тук от нашия подфорум можем да сглобим ебати футболния отбор.Оня вечно плюещия "бивш футболист на Левски, вкарвал в Европа"
, онзи неграмотния помощник-треньор крис ненам си кво, ся и подгизналия от бира и няколко класи над Божинов Милен... абе страховит отбор се получава. Само още няколко олигофрена да добавим и мачкаме...
milen.hristov написа:Не съм модератор по моя воля, останалите модератори могат да го потвърдят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта