Левски София - ЦСКА София - 1:3
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА София
Мисля че мача клони към 0:2,даже предчувствам как Мболи ще вкара 3-ти гол със шут от собствената си врата,който обаче ще бъде отменен поради засада.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Троен мач .. Двата отбора са слаби,но се надявам да ги ударим най-накрая.
- atanas7510
- Контакти:
Едно е сигурно който вкара гол печели .Мисля, че е ред на Левски предните два мача късмета бе на страната на Стойчо. Време е да му обърне гръб 0:0 или 1:0 за Левски.
Ivanov_95 написа:Троен мач .. Двата отбора са слаби,но се надявам да ги ударим най-накрая.
И аз се надявам да се сбъднат думите на пророчицата Гаджев и Левски да победи.Ако това стане нека феномена Гаджев заеме достойното си място на ясновидка в някоя от телевизиите,което е негова отколешна мечта.Така ще отърве Левски от нахалното си присъствие и интригите в отбора.Нека вземе със себе си възлюбления си Гонзо за да може клуба най-сетне да тръгне напред.
- damyanov1963
Историята показва, че ЦСКА един път би Левски три пъти подред и след това изяде пердах с 4:1, така че време е Левски да се отпуши, макар и с не толкова - 2:1
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Математически погледнато Левски все още има шанс за титлата и не вярвам нашите да го изпуснат точно в този двубой.
volf написа:Математически погледнато Левски все още има шанс за титлата и не вярвам нашите да го изпуснат точно в този двубой.

Ти ме разби.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:volf написа:Математически погледнато Левски все още има шанс за титлата и не вярвам нашите да го изпуснат точно в този двубой.
![]()
![]()
![]()
Ти ме разби.
Математиката е безпристрастна наука!
6*3=18 (брой оставащи двубои х точките от победите в съответните = общия брой точки от двубоите )
53+18=71 (настоящият брой точки + точките които ще спечелим от оставащите двубои = общият брой точки за шампионата, които са с една повече от тези на Лудогорец и съответно са достатъчни за да смешампуони)!
Искам да те уверя че това дори не е логическа задача, а елементарна математическа операция за втори клас.
Даже искам да те уверя, че е и нелогична, защото логиката въобще не предполага подобен резултат!
На нас и петолъчките винаги ни е било по-удобно да тънем в мракобесие и да чакане нещата да се наредят от самосебеси, но от когато партията не решава тази задача тя вече е с логическо условие!!!
0:3 ми е прогнозата!
2:1 за Левски