Teo написа:Captain Stottlemeyer написа:Teo написа:Те от 10 години нямат победа над нас с повече от 2 гола бе
Тръгнали да си го мерят с някакви паяжинови резултати, когато футбола се играл ходом...
1. Това, че през последните години нямаме победа с повече от 2 гола разлика е безсъмнено голям успех за красноармейците, който следва да бъде отбелязан подобаващо от червеното паство. От победата ни за купата през 1998 г. с 5:0 в чест на "червената" 50-годишнина наистина са минали цели 15 години.![]()
2. Тео, детенце мамино златно!...Това, че ти гледаш футбол от 10-на години не ти дава право да даваш оценки за играта преди 20, 30 и повече години. Ти едва ли си чувал за ерата на тоталния футбол, кога и кой отбор поставя нейното начало, с какво се характеризира този футбол...
![]()
3. А погромите с "паяжинови" резултати са си погроми, дори футболът да се е практикувал не ходом, ами на заден ход. Ако питаш мен, дори са по-болезнени...
1. Синко тоталния футбол го въвежда Аякс пиленце периода 70-73.
2. Знам, партията майка си отиде, а с нея си отидоха и смешните ви седмици, 10 години нямате победа над нас с 2 гола разлика и в следващите 10 няма и да имате.
3. Европейски отбор като нас, не ни интересуваше мача с вас. Ние бяхме сред голЯмите, а на вас това ви беше евромача.
По т. 1 имаш добре, редник. А имаш ли представа, как тичаха футболистите на "Аякс" тогава - мачовете от английското първенство изглеждат като на забавен каданс.

2. За партията - майка по-добре да не беше споменавал. Всички знаем, чии фенове бяха вторият и третият човек в държавата след Тато - другарите Балев и Джуров.

3. Хубаво е да спазваш правописа, правилното глаголно време и правилното обръщение, моето момче. Правилното време, защото при 7:2 ти си бил още в далечните планове на бъдещите си родители. Правилното обръщение, защото аз със сигурност съм по-голям от баща ти. "Синко" викай на сина си, когато пораснеш и успееш да си направиш такъв.