Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realnoncho
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот realnoncho » 08 окт 2013 21:54

Тези с качулките и черните очила да си ги съберат от всички отбори и да ги пратят някъде надалеч, това не са привърженици на Левски и футбола и това го знаят всички които малко са ходили на мачове.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 21:55

От какво ви е срам? Че изразиха позиция и защитиха подкрепата си за Йоканович, сменен курвенски зад гърба му? От курвалъците на управата не ви е срам, а от това ви е срам? Ами елате утре на Герена и си изявете срама!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 окт 2013 21:56

„Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на Левсии не сте ни попитали дали може да я сложите. Свалете фланелката, тук треньор е този, който ние преценяваме. Ставаме по-зле от свинете. Няма как да се случат нещата. Съблечи фланелката и си тръгвай. Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски“

Има много истина и сила в тези думи. Тoва са истинските левскари.
Последна промяна от sirius123 на 08 окт 2013 21:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 окт 2013 21:56

Централен написа:
groti написа:
sslevski написа:Аз съм твърдо зад феновете.Трябваше някой да тропне по масата.Стига женски полови органи.Стига добро отношение.Стига далавери на гърба на Левски.Ако няма пари хайде Чао.
Не одобрявам унижението на Петев.Трябваше само да го изгонят.Прекалено крайно беше.

ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ Е ЕДИН: ТОДОР БАТКОВ.

И къде бяха тия силните фенове,като се появи Борат с охраната? Защо не съблекаха него? Много е лесно да се метнеш на един треньор,когато до теб са още 20 човека. Ама като се появи Боратко и се покриха,нали? И как така нямаше никаква охрана предвид драмата,която се заформя от вчера? Има нещо вкиснато в цялата работа.

А къде беше раев, че гледаше ехидно и не повика охраната на стадиона? ;)

А,де? Къде? Някак много лесно се случи това. Отнесе го един пътник..Тоя дето дойде да изгърми,като Ратко,Гонзо,Джуджето,Жадното,Ясен,Велев,Йока,Митов... Изгърмя тоя,дето с нищо не е виновен. Истинските палачи на Левски - Т ,С и Б никой не ги докосна. На следващия мач дали ще има плакати срещу Борат? Петев ли ни е виновен,че от 5 години нямаме титла? Петев ли е виновен за трансферите? Петев ли е виновен за Казанската афера? Не..Той просто е лесна мишена. Вече наистина си мисля,че това бе добре дирижирана постановка..В полза на кой не знам. Може би това беше начина Борат да се отърве от багажите - Мазния и Насо Фейса?
110 години любов!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 окт 2013 21:57

sslevski написа:
ralka_levskarka написа:
groti написа:
sslevski написа:Аз съм твърдо зад феновете.Трябваше някой да тропне по масата.Стига женски полови органи.Стига добро отношение.Стига далавери на гърба на Левски.Ако няма пари хайде Чао.
Не одобрявам унижението на Петев.Трябваше само да го изгонят.Прекалено крайно беше.

И къде бяха тия силните фенове,като се появи Борат с охраната? Защо не съблекаха него? Много е лесно да се метнеш на един треньор,когато до теб са още 20 човека. Ама като се появи Боратко и се покриха,нали? И как така нямаше никаква охрана предвид драмата,която се заформя от вчера? Има нещо вкиснато в цялата работа.

Да съблекат Гаджев, бе, да съблекат БРУталния? Да съблекат Макриев, те да не би да трябва да са в Левски? ХАХХА

До сега имаше толеранс към всички от сега нататък няма прошка за никой.
Няма Гаджев,няма Гонзо,няма Батков,няма Сираков...................разберете го има само Левски,всичко останало е преходно,а всичко преходно трябва да е хубаво ако не Чао!!!!

А бе вие бай ганя толкова време не можете да го мръднете той ми говори за край на толеранса...та скочихте на Петев!!!Хаха!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 08 окт 2013 21:58

Едно ГОЛЯМО ЕВАЛА на тези момчета , явно само на тях им пука ,че сме най-смешния отбор в А група ..
Явно само на тях им пука ,че сменят поредния треньор и се слага поредната пионка !
БАТКОФфф ДА ГО ДУХА , НАСКО СИРЕКОВ се гъзеше на наща публика ама вие явно го забравихте това и той е долна *****
Не става вечно тоя Мустакатия БАЙ ГАНьо да си поставя пионки нищо да не прави отбора и само да си търси оправдания
БРАВО НА МОМЧЕТАТА НА КОИТО ИМ ПУКА КАКВО СТАВА С НАШИЯ ОТБОРА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 окт 2013 21:58

Ама много сте отворени срещу Петев. Големи смешници сте. Какво направихте на Батков и Мазния питаме? Защо го отнесе Петев? Защо? Той ли е най-голямата беда за Левски? Той ли уволни Йока? Смешна работа. Приветствам бунта срещу Борат...който и този път бе потушен преди да е започнал :) Много умно,мнооооого
110 години любов!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 21:59

groti написа:
Централен написа:
groti написа:

А къде беше раев, че гледаше ехидно и не повика охраната на стадиона? ;)

А,де? Къде? Някак много лесно се случи това. Отнесе го един пътник..Тоя дето дойде да изгърми,като Ратко,Гонзо,Джуджето,Жадното,Ясен,Велев,Йока,Митов... Изгърмя тоя,дето с нищо не е виновен. Истинските палачи на Левски - Т ,С и Б никой не ги докосна. На следващия мач дали ще има плакати срещу Борат? Петев ли ни е виновен,че от 5 години нямаме титла? Петев ли е виновен за трансферите? Петев ли е виновен за Казанската афера? Не..Той просто е лесна мишена. Вече наистина си мисля,че това бе добре дирижирана постановка..В полза на кой не знам. Може би това беше начина Борат да се отърве от багажите - Мазния и Насо Фейса?

В твоите въпроси има много отговори. ;)
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 21:59

ribeiro написа:Искам да попитам "истинските" фенове, които се срамувате КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ, АКО СЕ СЛУЧИ НА ЛЕВСКИ ТОВА, КОЕТО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ С ЦСКА ЛЯТОТО ИЛИ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ С БОТЕВ ПРЕДИ ГОДИНИ????? Знаете ли какво ще направите.... НИЩО, а тези които отново ще опитат да направят нещо за отбора са ЛУМПЕНИТЕ, както ги наричате! Истинските левскари са тези, които правят и най-крайните неща за Левски, а не Вие клавиатурковците! Всички трябва да разберат, че с Левски никой не трябва да се подиграва, а назначението на Петев е най-голямата подигравка! Грешката на феновете е, че не го набиха барабар със Сираков...

БЛАГОДАРЯ ТИ БЕЕЕЕЕЕ ТОВА ОБЯСНЯВАМ НА ВСИЧКИ ТУК РЕВЛЬОВЦИ.БРАВО НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ,КОИТО БЯХА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА.
ЗАТОВА И ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА.
Най-сетне се намериха хора да кажат - БАСТА.
Аман се каза от циркове 5 години.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”