Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Мнениеот фифи перото » 10 май 2013 22:55

sin4ec написа:
Red thunderstorm написа:В края на миналия сезон не беше "нормално" ЦСКА да стане шампион, въпреки преднината си от точки! Нямахме игра за шампион, а просто добро стечение на обстоятелствата ни държеше на повърхността почти до края! Сега няма да е нормално Левски да е шампион! Не защото гледам от "червената" камбанария, а защото те също нямат шампионска игра! Не че от Разград ни омайват с футболни вълшебства, но тази съдийска воня от пролетните мачове на "сините", някак трайно ни задръсти и накланя думите "заслужен шампион" към Лудогорец! Пък каквото стане в крайна сметка! Господ сигурно вече е решил!

Тезата за съдийска воня бих я приел, ако във всички спорни от това естество мачове, грешките бяха само в полза на сините. Обаче не са, навсякъде има и тежки грешки в наш ущърб! Факт, и то безспорен! За вас Лц не е заслужен, а желан шампион, което е нормално, миналата година ние бяхме така. Ако ние победим в този мач, няма кой и какво да оспори! Ако не-ние няма да оспорим тяхната титла. Нещата са прости и ясни!

Мани ги тея газопреносни системи!Левски е един!И след тях ще го има.А те отиват в небитието. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 10 май 2013 23:01

sin4ec написа:
Red thunderstorm написа:В края на миналия сезон не беше "нормално" ЦСКА да стане шампион, въпреки преднината си от точки! Нямахме игра за шампион, а просто добро стечение на обстоятелствата ни държеше на повърхността почти до края! Сега няма да е нормално Левски да е шампион! Не защото гледам от "червената" камбанария, а защото те също нямат шампионска игра! Не че от Разград ни омайват с футболни вълшебства, но тази съдийска воня от пролетните мачове на "сините", някак трайно ни задръсти и накланя думите "заслужен шампион" към Лудогорец! Пък каквото стане в крайна сметка! Господ сигурно вече е решил!

Тезата за съдийска воня бих я приел, ако във всички спорни от това естество мачове, грешките бяха само в полза на сините. Обаче не са, навсякъде има и тежки грешки в наш ущърб! Факт, и то безспорен! За вас Лц не е заслужен, а желан шампион, което е нормално, миналата година ние бяхме така. Ако ние победим в този мач, няма кой и какво да оспори! Ако не-ние няма да оспорим тяхната титла. Нещата са прости и ясни!

Така да бъде! Бийте ги и радостта ще е за Вас! Кво друго? :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2013 23:02

фифи перото написа:Могъл-стоварил се.Ти ревнуваш, че не е върху теб? :lol:

Стефан Павлов дали е умен колкото теб :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 май 2013 23:03

Няма друго.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 10 май 2013 23:05

Син до гроб_ написа:
gikahadji написа:
BadBoy написа:
LSFC 1914 написа:поздрави и на Рязанград. Чака ги тежко гостуване в София. ;)

В България отдавна няма тежки гостувания, а ако някой си мисли, че 10К създават невиждано напрежение се лъже доста много ;)
Единственото нещо, което искам от тези два мача е да не се коментира съдийте след тях, на единия ще е Георги Йорданов.

Аз пък искам и след двата мача да се съдерете от оплакване от съдията. Да ви вкарат гол от два метра засада, да им спестяват дузпи с червени картони, да ви изгонят по един-двама с червени картони, чист гол в 90' да ви отменят и т.н. Ама знам, че поне срещу Берое няма шанс, а срещу Лудогорец там вече не се знае...

Най-нормално питам: ти каква работа имаш в тази тема ? Финал за Купата с твоето отборче ли играем,решителен мач за титлата с твоето отборче ли ще трябва да играем? Съвсем сериозно питам-чий го крепиш в точно тази тема,в която авторът малко или много се опитва да надъха сините фенове?

Коментирам.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 май 2013 23:05

Кашчей написа:

А ти дали си умен колкото мен? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 май 2013 23:07

gikahadji написа:Коментирам.

петел, коментирай. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2013 23:12

фифи перото написа:
Кашчей написа:

Как да ти го обясня, като на софиянец..
Ако съм от София или региона, няма проблем да съм фен на Левски.Като съм на 300 километра от там-.... за чий ми е да съм фен на Левски.
Когато Левски печели така, както печелеше през сезон 94-95 никой няма и дума да обели за съдийство, но когато печели така, както в този сезон.. да им късам божури за букет ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 май 2013 23:17

Кашчей написа:
фифи перото написа:
Кашчей написа:

Как да ти го обясня, като на софиянец..
Ако съм от София или региона, няма проблем да съм фен на Левски.Като съм на 300 километра от там-.... за чий ми е да съм фен на Левски.
Когато Левски печели така, както печелеше през сезон 94-95 никой няма и дума да обели за съдийство, но когато печели така, както в този сезон.. да им късам божури за букет ли?

Не можеш да ми то обясниш.София не е само град или село, както е при вас.За нас, родените в София това е нещо повече от място където вие ядете и се.ете.Не обсъждай Левски.Малък си.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 10 май 2013 23:18

Супер! Почувствал си се част от клипа! Не можеш да избягаш от същността си! Сигурен бях, че ще забавиш отговора си, тъй като си ме търсил на "лични"! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”