Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
siniq_fen написа:Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:Успех на отбора! Все си мисля, че в Пловдив мача ще го вземем по- лесно, отколкото в Бургас. Дано момчетата се справят. Тези два мача ще покажат дали наистина имаме потенциала да сме шампиони!
Аз пък мисля точно обратното. Очаквам победа в Бургас, а в Пловдив ще е голяма мъка и изобщо не съм сигурен, че дори точка ще вземем...
Абсолютно съм съгласен, с изключение на това, че очаквам Х в Пловдив. Иначе за Бургас не се съмнявам в победата, стига им толкова аванти на Черноморец
petkan написа: благодарение на нас миналата година излязохте в Европа ли? Кой на кого пусна аванта? Късата памет не говори добре за теб![]()
То хубаво да имаш самочувствие, само че забравяш, че есента в София ни бихте с едно на мъка и в никакъв случай не ни надиграхте, докато Ботев си ги бихте почти безпроблемно след това. Да идва 3-ти и да ви почваме![]()
Rivaldo10 написа:petkan написа: благодарение на нас миналата година излязохте в Европа ли? Кой на кого пусна аванта? Късата памет не говори добре за теб![]()
То хубаво да имаш самочувствие, само че забравяш, че есента в София ни бихте с едно на мъка и в никакъв случай не ни надиграхте, докато Ботев си ги бихте почти безпроблемно след това. Да идва 3-ти и да ви почваме![]()
Есента минахте 5 пъти центъра и имахте точно 2 опасни контраатаки! Това не е надиграване?
ralka_levskarka написа:Ивчо, то, че ще е прекрасно ще бъде, но направим ли Х нали знаеш какво ще стане? Пак ще искат оставки, пак този Левски не бил добре пък не искам да си представям, ако загубим, мале, мале, може да има самоубийстваНО както сами си знаем дори и с 14 победи и един равен пак не успяхме да станем шампиони
, така че..
ralka_levskarka написа:Ивчо, то, че ще е прекрасно ще бъде, но направим ли Х нали знаеш какво ще стане? Пак ще искат оставки, пак този Левски не бил добре пък не искам да си представям, ако загубим, мале, мале, може да има самоубийстваНО както сами си знаем дори и с 14 победи и един равен пак не успяхме да станем шампиони
, така че..
siniq_fen написа:ralka_levskarka написа:Ивчо, то, че ще е прекрасно ще бъде, но направим ли Х нали знаеш какво ще стане? Пак ще искат оставки, пак този Левски не бил добре пък не искам да си представям, ако загубим, мале, мале, може да има самоубийстваНО както сами си знаем дори и с 14 победи и един равен пак не успяхме да станем шампиони
, така че..
Е тоя път не виждам как няма да станем шампиони с 14 победиЧакай да ги направим само
![]()
Иначе би било глупаво да се почва с оставките веднага, все пак да не забравяме, че играем с едни от най-силните отбори в България и е нормално да сбъркаме някъдеВсеки иска да бием постоянно, но е невъзможно
Иначе кога сме имали 14 победи и 1 Х, че нещо не си спомнямПомня като ни биха ЦСКА, че после направихме 13 победи и Х в Перник с една дузина пропуски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта