Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юли 2012 15:55

СВОБОДЕН написа:Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски. От това ще има смисъл само, ако обявят оставките си!

1.Ти имаш ли готови варианти за техните места?! Или дай така да си пишем, да се намираме на работа... Преди време искахме Илиев за треньор, как пък сега след 2 истински мача (1 победа и 1 загуба) вече не го искаме!?.....
2.Навсякъде по света на правителствата дават 100 (сто) дни без критика. Колко време са начело на "Левски" Илиев, Тонев и Донев!?
3. От колко време се сработва сегашният състав на "Левски"? Казвам сегашния, нямам предвид 90-те човека, минали през последните 4 години...
4. Какво спечелихме вчера, като напсувахме играчите?
- тези, на които "Левски" е през онази работа, си го преместиха от единия в другия; те пак ще разхождат сините фланелки, вЕрвайте ми;
- онези (те за мен са много повече), на които им пука за "Левски", които се срамуват от направените грешки и искат да ги поправят, сега са обидени; те ще се страхуват да излязат на терена на "Георги Аспарухов", за да не отнесат още псувни и закани. 8-)
П.П. Наистина, какво стана с темата "До Сараево и назад..."?! Кого настъпи по мазола нейният автор?! :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 30 юли 2012 16:11

Абе какви сработвания ви гонят ? Сараево с 8 нови футболиста и ги разчекнаха в двата мача нашите примадони, които им трябват месеци да се сработят ? :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 30 юли 2012 16:32

По-бездушен отбор Левски никога не е имал !!!
Пелето-Иванов-Гаджев трябва моментално да ги изгонят от Левски !

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 юли 2012 16:41

Като за начало Тонев трябва да направи решителна стъпка по ОСВОБОЖДАВАНЕТО на Гаджевци, Ивота, Йововци и всякакви други плачковци или некадърници. Дали ще късат по взаимно съгласие ще ги подарява на който ги иска (за съжаление е пари да даваме няма кой да ги вземе тези) или по друг начин ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. Ако трябва и неустойки да им плати, но ВЪН. След това нещата има шанс да се норламилизат само и единствено с назначаването на ЧУЖДЕСТРАНЕН треньор от държави като Белгия, Украйна, Чехия, Русия, Словакия, Полша и подобни, в които футбола е в ПОДЕМ. Точно от такива специалисти от развиващи се футболно страни Левски има много какво да научи за модерната игра. И другото нещо. Ако не се коригират сериозно КРИТЕРИИТЕ, ПО КОИТО СЕ ПРИВЛИЧАТ нови играчи, гаранция че скоро може да цъфне поредното лекенце НЕЗАИНТЕРЕСОВАНО да се развива като футболист НЯМА.

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 30 юли 2012 16:44

balef написа:По-бездушен отбор Левски никога не е имал !!!
Пелето-Иванов-Гаджев трябва моментално да ги изгонят от Левски !

Ако съм на Батков и Тонев ще освободя целия отбор и ще пусна юношите ,да видим тогава колко от "феновете на Левски" дето ходихте да псувате и да се правите на мъже ще сте на стадиона. Като ни опънат първите 5 кръга с по 3-4:0 ще ви видя каква песен ще запеете ,ама защо да страдаме всички фенове на Левски заради 50-60 човека
Изображение

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 30 юли 2012 17:45

да гоним гаджев, иво, рамос и йовов до дупка! докато ги изгоним веднъж за винаги от Левски! ако илиян и тонев ги покриват да изгоним и тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 юли 2012 17:59

По-скоро Тонев и компания трябва да четат голямото конско на Владимиров и компания!

Ако не бяха Владимиров и компания да вдигнат цяла Босна на война срещу нас можеше и да отстраним Сараево!

Ако не бяха Владимиров и компания да залеят с най-разнообразни действия с чувство на омерзение всичко, което е що-годе читав човек с левскарски ценности, сега нямаше да се чудят кого да обвиняват, че събират 20 пъти по-малко хора от капацитета на поетата от тях институция! :evil: :evil: :evil:

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 30 юли 2012 18:22

Съгласен съм и с горното мнение. НО ГАДЖЕВ, ИВО, РАМОС И ЙОВОВ -ВЪН!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 юли 2012 18:53

Аз лично не виждам смисъл да се правя на експерт, да плюя футболистите или ръководството. Имам няколко въпроси, които ме интересуват живо. С техните отговори ще мога да си направя сметка, накъде сме поели. Моля, някой да ги попита на срещата, ако ходи:
Каква им е стратегията за бъдещето? Пак ли като при Гонзо ще се търсят бързи резултати или ще се заложи на един състав, който да се изгражда, колкото време е нужно и то около българско ядро! И в този ред на мисли, какво стана с българите в отбора?

Между другото много е лесно да се хвърли вината върху Влади. Аз лично го подкрепям и очаквам от него да е лидера на отбора, заедно с Пелето... Ицо да окачи бутоните и да помага... Капитана написа много верни работи, както винаги...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2012 19:06

Йовов, Гаджев и Главата д си е.ават майката моментално!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”