Подкрепяйте Левски до край !!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Аз_съм_Спас

Re: Подкрепяйте Левски до край !!

Мнениеот Аз_съм_Спас » 13 апр 2012 09:30

Ама защо всички казват, че Тонев е довел Локото до провал ,аз само това не разбирам. Бяха на една победа от титлата през 2007-ма година, играха няколко пъти в Европа, включително и последния сезон, направиха серия от 8 мача без загуба в ЕКТ, прилично пртедставяне срещу много по-силни от тях отбори като Фейнорд и Рен...е какво искате повече от отбор като Локо(СФ)- да играят в ШЛ ли?...Тонев за мен е много кадърен ръководител- трябва му време да разчисти всички интриганти, "къртици" и тем подобни ТУМОРИ в отбора- и той вече почна да го прави със замах. Изгони Гонзо, натика Батков в ъгъла, изгони "къртиците" на Сираков които му снасяха всичко което става в отбора и съблекалнята.След края на сезона ще изрине и светата троица манекени ГТЙ...С Тонев, ЛЕВСКИ ще има големи успехи в следващите сезони-вярвайте ми! ;)

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 апр 2012 11:07

И едно голямо признание за феновете на Левски от фенове на други отбори в Европа :!: ;) :idea:
http://www.youtube.com/watch?v=wnDQkasE ... re=related

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 май 2012 21:42

Левски, когато е в криза завършва 2-ри или 3-ти. А сега какво? Разни отбори ни бият под път и над път. Е т'ва вече е голяма гавра.

Върни се в “Левски”