Phoenix_ написа:Играе ролята на боклук.. толкова прост, ограничен, смотан дебил..., че.. няма смисъл да му се създава тема даже...
+1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Phoenix_ написа:Играе ролята на боклук.. толкова прост, ограничен, смотан дебил..., че.. няма смисъл да му се създава тема даже...
samocskasamo написа:trakia написа:Да ве пичове ,тва от мача със Спартак Търнава остана недоизяснено ,закво си тръгнаха там феновете ? Да не е намесена въпросната Гугутка?
Нещата са изгладени вече,лек конфликт между София Запад и Южната Девизия
Keanu^Reeves написа:Здравейте Момчета,
Гордея се с вашата Смелост да се вдигнете на Въстание за собствения си СЕКТОР-Б !!! Там, където мнозина от вас са израсли с любимия отбор. Мисля, че на този етап представянето на отбора не е толкова важно колкото това, което чете че се случва в Агитката на ЛЕВСКИ. Не се ли оправят първо там проблемите и отбора никога няма да се оправи!
Аз съм един от най-големите Фенове на Левски от близкото минало, като на мачове в Сектор-Б ходих от Март, 1996-та година до ЗЛОЩАСТНИЯ Мач Левски-Лацио 0:4 през Септември, 2009, когато не се съгласявайки да подкрепя отбора на Левски в сектора, в който винаги съм посещавал - СЕКТОР-Б, някакво олигофренче ми счупи главата (явно нямайки си на представа аз от кога съм в този сектор, а него за пръв път го виждам) и ме изгониха никога повече да не стъпам на стадиона. Тогава на последния си мач само и единствено помня, че в Сектор-Б застанах очи в очи с абсолютно НОВИ и НЕПОЗНАТИ за мен Лица, нямайки ни най-малко следа от Старите Велики Привърженици на Левски от Сектор-Б. Тези новите, които видях на последния си мач на Левски се държаха буквално като някакви "СЕКТАНТИ".
Както и да е, не ми се говори вече, било каквото било. След 2009-та година бях принуден да напусна България и сега съм много надалеч в Чужбина, нямайки си ни най-малко на представа вече 2 години какво се случва в моя любим отбор Левски и най-вече в Сектор-Б.
Искам само да попитам все още ли са там хора като Птицата, Кънчо, Свинчо, Димитър Пешимаров, Бай Петко, Ръбара, Цецо Главата, Лудия, Чилика.
Едно време, когато аз бях в Сектор-Б в периода 1996-2009, там беше истинска СВОБОДА, всеки беше свободен да прави каквото поиска в името Доброто на Левски.
От това, което чета непрекъснато в Интернет през последните 2 години за Сектор-Б, оставам с представата или можеби Заблуждението, че Сектор-Б се е превърнал в РОБСТВО или КОМУНИЗЪМ, в който Сектор нямаш право на СВОБОДНА Воля, а трябва да се подчиняваш на Ратаите си, в противен случай те хвърлят в Конц-ЛаГера и Бойййй !!!
Така ли е наистина или не? Не значи ли името ЛЕВСКИ = СВОБОДА ???
samocskasamo написа:Гледам че от ваще не са ти отговорили защото явно не ги познават,затова аз ще ти помогна с информация-Баи Петко-Хулигана от Надежда всяко започване на пьрвенството носи торти,полива вода за кьсмет на Герена,увеличил е и медиините изяви,иначе е на всеки мач,синьт му Китаеца сьщо е запален фен на Левски и бе набит преди 3г от наши фенове в заведение в Надежда.Митко Пешимаров с още няколко момчета се отделиха от София-Запад и направиха фенклуб Сините старчета сьс седалище крьчмата на Пешимаров в Люлин.Освещаване на знамето правиха на мача с ЦСКА загубен 1-3.Сините старчета е крьстен фенклуба по подобие на фенклуба на Бока-Старчетата.Можеш да ги видиш всеки мач вьв В-сектор.Знамето е синьо старче с халба бира и келтски символи.Свинчо по едно време бе лидер или говорител на СЗ,ама сега шеф е Антон.Кьнчо Мустака продьлжава да е на всеки мач,ама вече на няколко пьти му разбиват главата,ама все още е идол на малките левскари,иначе кисне в Еврофутбола срещу Пирогов,Цецо Лудия след като Исуса изчезна бе набит и изгонен от София Запад а иначе бе стюарт.Ходи на мачове нищо че има забрана за 1г.С Чилика не сьм се виждал години но чух че и тои ходи.Дано сьм ти помогнал
pasaden написа:samocskasamo написа:Гледам че от ваще не са ти отговорили защото явно не ги познават,затова аз ще ти помогна с информация-Баи Петко-Хулигана от Надежда всяко започване на пьрвенството носи торти,полива вода за кьсмет на Герена,увеличил е и медиините изяви,иначе е на всеки мач,синьт му Китаеца сьщо е запален фен на Левски и бе набит преди 3г от наши фенове в заведение в Надежда.Митко Пешимаров с още няколко момчета се отделиха от София-Запад и направиха фенклуб Сините старчета сьс седалище крьчмата на Пешимаров в Люлин.Освещаване на знамето правиха на мача с ЦСКА загубен 1-3.Сините старчета е крьстен фенклуба по подобие на фенклуба на Бока-Старчетата.Можеш да ги видиш всеки мач вьв В-сектор.Знамето е синьо старче с халба бира и келтски символи.Свинчо по едно време бе лидер или говорител на СЗ,ама сега шеф е Антон.Кьнчо Мустака продьлжава да е на всеки мач,ама вече на няколко пьти му разбиват главата,ама все още е идол на малките левскари,иначе кисне в Еврофутбола срещу Пирогов,Цецо Лудия след като Исуса изчезна бе набит и изгонен от София Запад а иначе бе стюарт.Ходи на мачове нищо че има забрана за 1г.С Чилика не сьм се виждал години но чух че и тои ходи.Дано сьм ти помогнал
Хахаха, смятай какви фенове на Левски пишат тук, щом чорбар им обяснява какво става с хората от агитката им.
hrclspr12 написа:pasaden написа:samocskasamo написа:Гледам че от ваще не са ти отговорили защото явно не ги познават,затова аз ще ти помогна с информация-Баи Петко-Хулигана от Надежда всяко започване на пьрвенството носи торти,полива вода за кьсмет на Герена,увеличил е и медиините изяви,иначе е на всеки мач,синьт му Китаеца сьщо е запален фен на Левски и бе набит преди 3г от наши фенове в заведение в Надежда.Митко Пешимаров с още няколко момчета се отделиха от София-Запад и направиха фенклуб Сините старчета сьс седалище крьчмата на Пешимаров в Люлин.Освещаване на знамето правиха на мача с ЦСКА загубен 1-3.Сините старчета е крьстен фенклуба по подобие на фенклуба на Бока-Старчетата.Можеш да ги видиш всеки мач вьв В-сектор.Знамето е синьо старче с халба бира и келтски символи.Свинчо по едно време бе лидер или говорител на СЗ,ама сега шеф е Антон.Кьнчо Мустака продьлжава да е на всеки мач,ама вече на няколко пьти му разбиват главата,ама все още е идол на малките левскари,иначе кисне в Еврофутбола срещу Пирогов,Цецо Лудия след като Исуса изчезна бе набит и изгонен от София Запад а иначе бе стюарт.Ходи на мачове нищо че има забрана за 1г.С Чилика не сьм се виждал години но чух че и тои ходи.Дано сьм ти помогнал
Хахаха, смятай какви фенове на Левски пишат тук, щом чорбар им обяснява какво става с хората от агитката им.
Розов, какво правиш тук?
Потребители, разглеждащи този форум: suni и 150 госта