Цесекари надраскаха рейса на Левски и свалиха номерата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Цесекари надраскаха рейса на Левски и свалиха номерата
Не трябва много разум, за да се разбере, че да се унижават двата най-славни клуба от привържениците на единия или на другия само ги прави по-малко славни и по-малко за уважение. Освен това не трябва да си кой знае колко зрял и поумнял, да се разграничиш от подобни "геройства" на умствени недоразслеци. За това тука трябва да става дума, а не за това кой първи и кой ще следващият. Срамът не е за показ и гордост, ама трябва все пак да имаш някакви човешки основания за това, че ходиш по тази земя.
Beck's написа:MORSKI написа:абе и вашите а същите. Каквито сте едните, такива и другите. Преди година ваши "хОлгани" потрошиха техния... После се чудите защо ви смятаме за двете страни на една монета!
Ти може да ни смяташ където си поискаш!
Ето ви един пример за едната страна на монетата, аз и мой приятел ( Левскар до мозъка на костите си ) ходихме заедно на МИлан - Интер 0:1 , както винаги аз фен на Интер , той на Милан и двамата сме в един сектор седалка до седалка ( ЦСКА-р до Левскар ), нито сме си драскали по колите, нито сме си лепили лепенки , нито сме си крали номерата!
Следващия път като слагаш всички под общ знаменател, се запитай : Ами ти от коя страна на барикадата си фенче?
Де да ви смятах само аз, даже тази тема показва, че случаи като твоя са 1 на 100.... За съжаление. Така е и с пловдивските отбори и с феновете на нашите във Варна..... То остана и на мач в чужбина на други отбори да се сбиете (приятели

Последна промяна от MORSKI на 27 фев 2012 15:41, променено общо 1 път.
След като нашите им наказаха знамената миналата година и публично ги унижихме на дербито, за да се стигне до лъжите на дудука, сега розовите са решили, че след като немогат да ни вземат знамената трябва да надраскат рейса, просто защото са безсилни да направят нещо повече.
- milen.hristov
- Контакти:
Странджата написа:Не трябва много разум, за да се разбере, че да се унижават двата най-славни клуба от привържениците на единия или на другия само ги прави по-малко славни и по-малко за уважение. Освен това не трябва да си кой знае колко зрял и поумнял, да се разграничиш от подобни "геройства" на умствени недоразслеци. За това тука трябва да става дума, а не за това кой първи и кой ще следващият. Срамът не е за показ и гордост, ама трябва все пак да имаш някакви човешки основания за това, че ходиш по тази земя.
Само бих добавил и как да се ограничът ще подобни героизми, докато намалеят напълно и стане като преди години за които сме слушали от бащите и дядоците си, някой сме гледали в началоти на 90 години , други даже са били активни фенове прз тези години. Щом тогава е могло значи може и сега.
Педлагам в темата да се предлагат решения срещу тези хулиганства, ясно е ,че нормалните хора сме против подобни прояви и евентуални реванши на другите хулигани.
MORSKI написа:Beck's написа:MORSKI написа:абе и вашите а същите. Каквито сте едните, такива и другите. Преди година ваши "хОлгани" потрошиха техния... После се чудите защо ви смятаме за двете страни на една монета!
Ти може да ни смяташ където си поискаш!
Ето ви един пример за едната страна на монетата, аз и мой приятел ( Левскар до мозъка на костите си ) ходихме заедно на МИлан - Интер 0:1 , както винаги аз фен на Интер , той на Милан и двамата сме в един сектор седалка до седалка ( ЦСКА-р до Левскар ), нито сме си драскали по колите, нито сме си лепили лепенки , нито сме си крали номерата!
Следващия път като слагаш всички под общ знаменател, се запитай : Ами ти от коя страна на барикадата си фенче?
Де да ви смятах само аз, темата показва, че случаи като твоя са 1 на 100.... За съжаление. Така е и с пловдивските отбори и с феновете на нашите във Варна..... То остана и на мач в чужбина на други отбори да се сбиете (приятели![]()
).... Направете го това на дербито Ви, седнете един до друг, но според мен няма да е много добър резултата( заради тези до вас)...
Не са 1 на 100, мога да се обзаложа, че много от сините и червените фенове имат и милеят за свойте приятели , без значение от фенщината, тези които твърдят и се борят срещу останалите са просто малки фенове с не достатъчно вещество! Да чупиш и да лепиш лепенки, да крадеш , това не е фенщина, това е хулиганство и се води под наказателна отговорност!
Мразя фсички сини фенове точно 90 минути !
- South_Park
мен пък ме кефят , няма само да слушаме за убийства и лайна ,нека има малко сеир 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
bigbonusprize написа::lol: Лепенето на лепенки и краденето на табели, няма да ви върне знамената
Ами вземете им обяснете на хората какво трябва да направят за да си върнат знамената или пък просто им ги върнете за да се спре с комплексарските изпълнения на сини и червени пубери.
Kerer написа:Каквито Феновете такъв и Отбора.................
Като тези ли?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOfNF_QXo6k[/youtube]
Що се касае до надрасканото, се учудвам, защото това NUP95 са фенове на Локомотив Пловдив. Аз съм виждал на наши мачове, при това точно срещу Левски техни фенове, но това беше преди десетина години.
П.П. Сега прочетох, че надрасканото е...надраскано преди 3 години и няма връзка с последния случай. Ами предлагам на шофьора да отлепи тези лепенки, ще му отнеме няколко минути.
Каквото и да е, тези изпълнения са неадекватни. Добре, че не са потрошили стъкла или нещо повече, какъвто беше случая със сините малоумници.
Последна промяна от Hrabar на 27 фев 2012 15:50, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- milen.hristov
- Контакти:
Beck's написа:MORSKI написа:Beck's написа:Ти може да ни смяташ където си поискаш!
Де да ви смятах само аз, темата показва, че случаи като твоя са 1 на 100.... За съжаление. Така е и с пловдивските отбори и с феновете на нашите във Варна..... То остана и на мач в чужбина на други отбори да се сбиете (приятели![]()
).... Направете го това на дербито Ви, седнете един до друг, но според мен няма да е много добър резултата( заради тези до вас)...
Не са 1 на 100, мога да се обзаложа, че много от сините и червените фенове имат и милеят за свойте приятели , без значение от фенщината, тези които твърдят и се борят срещу останалите са просто малки фенове с не достатъчно вещество! Да чупиш и да лепиш лепенки, да крадеш , това не е фенщина, това е хулиганство и се води под наказателна отговорност!
Мразя фсички сини фенове точно 90 минути !
Само да защитя тезата ти предиврем нкп на Левски излезе с декрация, че феновете на Левски нямаме приятели цскари , а ако някой левскар има някакви контакти с червените е защото се налагало по служебени дела.
После защо съм срещу гугутката, еки как да харесвам човек който подклажеда агресията във феновете, да не говоря ,че си позволи и да раздели феновете на Левски.
- Alexander Frei
- Контакти:
Странджата написа:Не трябва много разум, за да се разбере, че да се унижават двата най-славни клуба от привържениците на единия или на другия само ги прави по-малко славни и по-малко за уважение. Освен това не трябва да си кой знае колко зрял и поумнял, да се разграничиш от подобни "геройства" на умствени недоразслеци. За това тука трябва да става дума, а не за това кой първи и кой ще следващият. Срамът не е за показ и гордост, ама трябва все пак да имаш някакви човешки основания за това, че ходиш по тази земя.
+1

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!