Живко6461 написа:[....
Ами за мен тук на първо време виждам дискриминация. Не е само при нас: много пъти чужденците получават повече от местните - в случая са българи, но предполагам, че така е в Сърбия, може би и в Турция... Формирането на заплащането и премирането явно не е справедливо. И защо да не е в правото си? Казват му: трябва да стягаме коланите. Ма на Сандберг не му свалят заплатата. Костадинов казва: "Искам да получавам, колкото Санди". Онея му казват: "Не може". На какво основание?
Отделно, Пелето се изпусна за нещо в началото на сезона, което... скандално е. За премиите. Пелето призна, че се дават пари под масата. Поне аз така го разбрах, когато каза, че премиалната схема се е променила. Ако е черно на бяло, това е нарушение на договора и футбалерите могат да ги съдят, нали? Явно обаче е устна договорка. Сезонът е започнал и те променят премиалната схема. wtf? Ако подпишеш договор при едни условия и след две седмици ти кажат, че бонусната схема (която е изрично изложена в договора) се премахва, какво става? Само че... така аз го разбирам... тези пари не присъстват черно на бяло и заради това нищо не могат да им кажат? Не е ли така? Във всеки случай, ако ми направят такава курв@ачка и ме питат в края на договора ми, ще подписваш ли... Ми един път, като са ме излъгали и втори път ще го направят. Много ясно, че ще отида в друга фирма, където са коректни. Отделно от това, Мечков на два пъти заявява, че подписването на нов договор не е проблем. Вторият път го каза след мача с ЦСКА-София. Явно обаче, някой не иска Мечков в "Левски". Ще видим, дали ще се почувства липсата му, но мисля, че вече няколко мача всички виждат, че липсва.