Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот modor » 23 дек 2011 12:41

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KpZU5Yv-sB0[/youtube] Blue Christmas :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 дек 2011 12:45

:lol: Разкрихме ТБ1957 чий ник е ли? :lol:
Иначе спокойно фенове. По-лошо от при Тодор може да е само, ако ни купи Митал и даде на Томов! :) Но при панчарево още откакто взеха да ги пробутват с Кремиковци, стана ясно, че Митал и 1 лев няма да даде за тях... При нас е различно. Банката почва като спонсор и налива сериозна сума, което ме кара да мисля, че ще сме продадени скоро. Нормално е преди празниците да не се мисли за работа и да не се подписват големи договори, не се тревожете... Отделно се спекулира се с плановете, в Левски да се наложи европейска организация. Дано са верни спекулациите. Колкото до рокадите, то няма нищо по-нормално от това. Дано само не сменят Ники Костов и го оставят на спокойствие да работи...
Мисля си, че ни чакат светли години. Дано съм прав!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 дек 2011 13:20

bigbonusprize написа::lol: Разкрихме ТБ1957 чий ник е ли? :lol:
Иначе спокойно фенове. По-лошо от при Тодор може да е само, ако ни купи Митал и даде на Томов! :) Но при панчарево още откакто взеха да ги пробутват с Кремиковци, стана ясно, че Митал и 1 лев няма да даде за тях... При нас е различно. Банката почва като спонсор и налива сериозна сума, което ме кара да мисля, че ще сме продадени скоро. Нормално е преди празниците да не се мисли за работа и да не се подписват големи договори, не се тревожете... Отделно се спекулира се с плановете, в Левски да се наложи европейска организация. Дано са верни спекулациите. Колкото до рокадите, то няма нищо по-нормално от това. Дано само не сменят Ники Костов и го оставят на спокойствие да работи...
Мисля си, че ни чакат светли години. Дано съм прав!

А дано! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 дек 2011 16:09

В Търговския регистър е публикуван годишният финансов отчет. Може да му хвърлите един поглед, най-вече тези потребители, които обичат да правят сметки без кръчмаря и от време на време "пресмятат" приходите и разходите на клуба, особено когато настъпи трансферен период и трябва да се купуват/продават футболисти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 дек 2011 16:11

Tommi написа:В Търговския регистър е публикуван годишният финансов отчет. Може да му хвърлите един поглед, най-вече тези потребители, които обичат да правят сметки без кръчмаря и от време на време "пресмятат" приходите и разходите на клуба, особено когато настъпи трансферен период и трябва да се купуват/продават футболисти.

Дай някво общо инфо, де!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 дек 2011 16:13

BLUE CHAMPIONS написа:
onegavon написа:Не, не съм ! Цесекар съм, защо се интересуваш?

Ами сега ще ти обесня подробно защо се интересувам. Една бърза проверка, виж каква статистика показва:
Преглеждане на профил - onegavon
Най-активен във форум: Левски
Най-активна тема: Георги Иванов-фен тема

Та, според тази статистика ми е изключително трудно да повярвам, че си цесекар.
А една друга бърза проверка показва , че един друг не по-малко известен "левскар", подвизаващ се с ник "тб1957", редовно влиза от твоя компютър във форума...,обаче знам ли, може да ползвате една и съща интернет зала или може би един и същи рутер :roll: . Та, какво е цесекарското в теб не ми е ясно???

Браво! :) Очаквам след като ги разкри да не се мяркат наоколо известно време!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 дек 2011 19:35

Как можеш да сравняваш моите постове с ония простотии за берекета и параклиса?Никога не съм си крил клубната принадлежност освен това имам програма с която може да се сменя адреса, но тук не я ползвам.Няма нищо за криене, естествено, че пиша тук повече защото вие сте ни опоненти.Така , че продължавайте търсенето на зевзека :lol: !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 дек 2011 19:49

onegavon написа:Как можеш да сравняваш моите постове с ония простотии за берекета и параклиса?Никога не съм си крил клубната принадлежност освен това имам програма с която може да се сменя адреса, но тук не я ползвам.Няма нищо за криене, естествено, че пиша тук повече защото вие сте ни опоненти.Така , че продължавайте търсенето на зевзека :lol: !

Не думай :shock: на някой друг ги разправяй тия 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 дек 2011 19:58

През оная работа ми е дали вярваш.Да не говорим , че ти доста често пишеш в нашия форум.Ето ти и програмата Тома Неверни http://www.hideyouripaddress.net/

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 дек 2011 20:10

onegavon написа:През оная работа ми е дали вярваш.Да не говорим , че ти доста често пишеш в нашия форум.Ето ти и програмата Тома Неверни /

Симпатяга, когато съм се учил на тези програми, ти знаеш ли къде си бил?,изтрий си линковете, не са ми нужни! Когато пиша във "вашия" форум, ако не си забелязъл не обиждам никого персонално по простата причина защото е цесекар. Старй се да не го правиш и ти! Не, че ми пречи , че това е любимият ти подфорум.
П.п. тази програма не може да скрие реалния ти ИП повярвай ми!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”