metodito написа:Ти разбра ли за кой директор говоря? Краси Иванов визирам.
1. Да.

" 'убави хора са". В смисъл, от настоящия отбор сигурно не познавам. Бивши играчи.
2. Живко, Живко... поразпитай някой на стадиона за Буки... Току не би подпитвал така в твоя си стил.
Кои са тези,...
Не знам - оня, на който Русев му е солташак. Ти знаеш ли го?
Кой натири Стоев, примерно, знаеш ли? Защото аз не знам. Знам, че не е било решение, взето от много хора, а от един, но koj...?
1. Методи, Методи, представи си разбрах много добре за кой директор говориш. Също така си представи, че знам кой е изпълнителния директор на "Левски". Интересно ми е коя част от коментара ми ти даде основание да предполагаш, че не съм кого визираш. Често с огромно самочувствие предлагаш идеи за финасовото стабилизиране, по-точно за спасението на "Левски". Според мен погрешни и обречени на неуспех. Няколко пъти си изложих аргументите. В тези дискусии останах изненадан, че на базата на споменатото малко по-горе самочувствие в областта на финансите изказа някои меко казано странни сентенции за организацията и функциите на акционерното дружество, в частност когато то е спортно дружество. Днес продължаваш да ме озадачаваш. Нима не знаеш мястото на изпълнителния директор в йерархията на акционерното дружество? Странно ли ти се струва, че изпълнителният директор е човекът, който има най-големи права, включително и да "размахва метлата"? Така че не е необходимо да уточняваш кого визираш. Може би все пак е редно да се съсредоточаваш върху написаното преди да формулираш громящите коментари.
Поради недобрата си информираност аз не бих се ангажирал с каквито и да са оценки за много от служителите в ПФК "Левски", още по-малко пък да препоръчвам масови уволнения. В друг коментар посочих, че служителят, който е поискал Лукин да върне или плати фланелките е действал абсолютно правилно и спортният директор трябва да се срамува от постъпката си. Лично мое мнение е, че специално за него метлата трябва да играе. Отново поради споменатата недобра информираност не знам кои са тези "убави хора" , за които говориш.
2. Тъй като отново идва ред на недобрата ми информираност относно делата и личностите в ПФК "Левски" АД тук вече ще се извиня на всички, че не съм запознат със статуса на Асен Букарев в момента. Признавам, че дори най-безотговорно не съм проявил интерес и ей така свободно си допуснах, че вече не е в "Левски". Благодаря за мъдрото напътствие да попитам някого на стадиона за Букарев, но няма да се възползвам. Утре бих отишъл на друго място, но поради други лични ангажименти няма да отида и там. Специално за Букарев мога да поразпитам, но не ми е приоритет. А току виж някой тук предоставил информацията и аз ще се възползам наготово.
3. Не знам Русев на кого е солташак. Не знам и кой натири Стоев.