Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TodorT » 23 май 2017 16:51

metodito написа:
Краев... по-скоро бих го сравнил с Мюлер. Тоя футболист за мен си остава дърво. Обаче е най-резултатното дърво на Германия. Връзва ли му, добър ли е наистина... вкарва. За един нападател, това е важното. И Божо изглежда като фигура един дървен такъв, малко като робот се движи. Обаче е висок и за възрастта си, сравнявайки го с някакви 30-годишни, чак пък толкова зле не е. А при положение, че човек растял до 26-годишна възраст, вероятно на височина, още ще израсне. Позиционира се добре и го е доказал не един път. Може да мине един на един човек. И всъщност има доста широка крачка, ако се загледаш. За мен Краев трябва да бъде в предни позиции.

Преди единствения мач, в който Божо игра нападател - този с Локото, двама души написахме, че трябва да е на върха на атаката. Да видим кой чете форума... :mrgreen:

Само да напомня, че мачът с Локо Пд не се игра на терена! Краев можеше да вкара не 4, а 14 гола, които само да заблуждават него и феновете. Краев няма дори техниката за крило/10-ка. Медиите продължават да го възхваляват, а някои хора да го мислят за звезда. Докъде стигнахме, щом разчитаме на Краев да ни води в мачовете.... :oops: Най-лошото е, че нямаме никаква алтернатива по крилата. :oops:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 20:33

TodorT написа:Само да напомня, че мачът с Локо Пд не се игра на терена! Краев можеше да вкара не 4, а 14 гола, които само да заблуждават него и феновете. Краев няма дори техниката за крило/10-ка. Медиите продължават да го възхваляват, а някои хора да го мислят за звезда. Докъде стигнахме, щом разчитаме на Краев да ни води в мачовете.... :oops: Най-лошото е, че нямаме никаква алтернатива по крилата. :oops:

Краев никога не е бил крило. Такъв беше само в мислите на Гонзо и Стоев. Краев като профил, както казах, на мен поне ми мяза като профил на Мюлер. Не знам тоя как вкарва обаче вкарва. Това се иска от един нападтел, какъвто е и Краев. Да и аз мисля, че за десятка, доста му липсва. А това за как не се бил играл на терена, човек... предпочитам да не го коментирам.

Лично за мен има някаква странна тенденциозност да бъдат плюти български футболисти, и то такива, които стават. Гаджев бил най-големият проблем. Обиди, псувни, махна се Владо. Цъфнахме и вързахме! Добре, че беше Стойчо да реагира адекватно и да привлече ДВАМА футболисти на негово място, които едвам вършеха това, което вършеше сам. Йовов - псувни, некадърник. Човекът беше дал толкова. Хубаво, махна се Йовов. Странно, не цъфнахме и вързахме. Пламен Илиев бил най-черния. Никой не виждаше некадърниците пред него. Момчето игра няколко мача контузен и търпя. Никой нищо. Махна се Пламен. Цъфнахме и вързахме след него. Сега... поне във форума (псувните към Гаджев, Пламен и Христо, поне съм ги чувал офлайн) се превъзнася Бурабия. Колкото и техничен да е, този пич влиза по най-малоумния начин. С Разград чист червен картон му спестиха. Само там ли? За какво ти е този поглед, тази техника, която има, като явно пипето му е малко? Друг е въпроса, че го поставят за дефанзивен полузащитник и рушач на атаки, вместо да играе зад нападателите на мястото на Краев...

И за да подкрепя думите си с цифри. Пет червени карона в кариерата си има дотук Мехди:
http://int.soccerway.com/players/mehdi-bourabia/104710/

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 20:42

metodito написа:Лично за мен има някаква странна тенденциозност да бъдат плюти български футболисти, и то такива, които стават. Гаджев бил най-големият проблем. Обиди, псувни, махна се Владо. Цъфнахме и вързахме! Добре, че беше Стойчо да реагира адекватно и да привлече ДВАМА футболисти на негово място, които едвам вършеха това, което вършеше сам. Йовов - псувни, некадърник. Човекът беше дал толкова. Хубаво, махна се Йовов. Странно, не цъфнахме и вързахме. Пламен Илиев бил най-черния. Никой не виждаше некадърниците пред него. Момчето игра няколко мача контузен и търпя. Никой нищо. Махна се Пламен. Цъфнахме и вързахме след него. Сега... поне във форума (псувните към Гаджев, Пламен и Христо, поне съм ги чувал офлайн) се превъзнася Бурабия. Колкото и техничен да е, този пич влиза по най-малоумния начин. С Разград чист червен картон му спестиха. Само там ли? За какво ти е този поглед, тази техника, която има, като явно пипето му е малко?

Понеже Гаджев хич не влизаше като камикадзе в краката на противника, хич не си изкара супертъпанарски ЧК, хич не остави отбора с 10 човека на един мач в Ловеч, хич не му спестиха еннайсе ЧК...
Без изброените играчи може и да не сме постигнали кой знае какво, ама и те не цъфнаха и вързаха извън Левски.
Твоят любимец Гаджев в 4-та(ЧЕТВЪРТА) английска лига не го искат!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 21:01

А Пламен играе в шампиона на Румъния. Йовов беше в края на кариерата си. Къде да ходи? Гаджев... еми сам си го направи пича. Определено вземаше топката по-технично от Бурабия. И вкарваше голове. ;) Е, няма техниката и погледа на Мехди. Това няма спор! Владо, знам ли какво му стана?! Футбалерите не се славятт голямо IQ. Казват, че нещо жена някаква. Не знам. Определено не му беше "чиста" главата, както казват тренерите. Пак казвам, Владо сам си го направи. Можеше и по друг начин да му се развие кариерата сигурно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 21:18

metodito написа:А Пламен играе в шампиона на Румъния. Йовов беше в края на кариерата си. Къде да ходи? Гаджев... еми сам си го направи пича. Определено вземаше топката по-технично от Бурабия. И вкарваше голове. ;) Е, няма техниката и погледа на Мехди. Това няма спор! Владо, знам ли какво му стана?! Футбалерите не се славятт голямо IQ. Казват, че нещо жена някаква. Не знам. Определено не му беше "чиста" главата, както казват тренерите. Пак казвам, Владо сам си го направи. Можеше и по друг начин да му се развие кариерата сигурно.

Илиев седи на пейката в Астра. Общо взето... ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 21:28

Е, има мачове.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 май 2017 22:34

Хубаво сравнение между Мюлер и Краев. Само, че Краев е мнооого далеч от физическата мощ, с която разполага Мюлер.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 22:40

Още бая има да похапква. Па и то... не става само с Едене... Божидар, ако си мисли, че без да се поти във фитнеса ще стане работата... Аз като ги видя онези в Удинезе, при които отиде Вутов и като го видя нашия... То не смешно, митъжно да ти стане...
Пак казвам, зависи до голяма степен от Божидар какво ще стане с него. Ако си вирне носа и спре да работи, да забрави. Но и трябва доза късмет. И в живота и във футбола.
Последна промяна от metodito на 23 май 2017 22:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 22:41

bilyaletdinov написа:Хубаво сравнение между Мюлер и Краев. Само, че Краев е мнооого далеч от физическата мощ, с която разполага Мюлер.

Разполагаше. ;) Герд... :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 май 2017 23:36

metodito написа:Ти разбра ли за кой директор говоря? Краси Иванов визирам.
1. Да. :P " 'убави хора са". В смисъл, от настоящия отбор сигурно не познавам. Бивши играчи.
2. Живко, Живко... поразпитай някой на стадиона за Буки... Току не би подпитвал така в твоя си стил.
Кои са тези,...

Не знам - оня, на който Русев му е солташак. Ти знаеш ли го?
Кой натири Стоев, примерно, знаеш ли? Защото аз не знам. Знам, че не е било решение, взето от много хора, а от един, но koj...?

1. Методи, Методи, представи си разбрах много добре за кой директор говориш. Също така си представи, че знам кой е изпълнителния директор на "Левски". Интересно ми е коя част от коментара ми ти даде основание да предполагаш, че не съм кого визираш. Често с огромно самочувствие предлагаш идеи за финасовото стабилизиране, по-точно за спасението на "Левски". Според мен погрешни и обречени на неуспех. Няколко пъти си изложих аргументите. В тези дискусии останах изненадан, че на базата на споменатото малко по-горе самочувствие в областта на финансите изказа някои меко казано странни сентенции за организацията и функциите на акционерното дружество, в частност когато то е спортно дружество. Днес продължаваш да ме озадачаваш. Нима не знаеш мястото на изпълнителния директор в йерархията на акционерното дружество? Странно ли ти се струва, че изпълнителният директор е човекът, който има най-големи права, включително и да "размахва метлата"? Така че не е необходимо да уточняваш кого визираш. Може би все пак е редно да се съсредоточаваш върху написаното преди да формулираш громящите коментари.
Поради недобрата си информираност аз не бих се ангажирал с каквито и да са оценки за много от служителите в ПФК "Левски", още по-малко пък да препоръчвам масови уволнения. В друг коментар посочих, че служителят, който е поискал Лукин да върне или плати фланелките е действал абсолютно правилно и спортният директор трябва да се срамува от постъпката си. Лично мое мнение е, че специално за него метлата трябва да играе. Отново поради споменатата недобра информираност не знам кои са тези "убави хора" , за които говориш.
2. Тъй като отново идва ред на недобрата ми информираност относно делата и личностите в ПФК "Левски" АД тук вече ще се извиня на всички, че не съм запознат със статуса на Асен Букарев в момента. Признавам, че дори най-безотговорно не съм проявил интерес и ей така свободно си допуснах, че вече не е в "Левски". Благодаря за мъдрото напътствие да попитам някого на стадиона за Букарев, но няма да се възползвам. Утре бих отишъл на друго място, но поради други лични ангажименти няма да отида и там. Специално за Букарев мога да поразпитам, но не ми е приоритет. А току виж някой тук предоставил информацията и аз ще се възползам наготово.
3. Не знам Русев на кого е солташак. Не знам и кой натири Стоев.

Върни се в “Левски”