Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 22 май 2017 20:42

boabbb написа:Абе, то пише, че и тоя щял да идва в Левски, даже вече бил подписал ... Мирише ми на събличане :lol:
Изображение

Е, няма да повтаряме номерата. Но ... знае ли човек. Ако вдъхновени от головете на Каранга привържениците на ЦСКА-София извадят плакатите за зоологическата градина може и нашите да си припомнят някой хит.

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 май 2017 20:49

https://www.sportal.bg/news.php?news=665423

Пълни изроди може ли на човека да му искат пари за 5 тениски .....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 май 2017 22:29

sin4ec написа:Айде пак нова печка на Герена...
Малко са ни Сукуна и Тунде, та и този. Да са комплект.
В интерес на истината го позагледах тези месеци и ми направи добро впечатление. Рядко техничен за ръста си, прави много добре финтове, типични за крило. Поема отговорност и не го е страх от нищо. Има данни, но има едно голямо НО...
Не им вярвам аз на тези. Мързеливи са и като направят договора, почват да се покриват. В Берое е едно, но тук е друго. Докато не покаже нещо сериозно, го слагам в графата " съмнителни ". Времето ще покаже...

Сукуна и Нар пътуват.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 май 2017 02:35

way написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=665423
Пълни изроди може ли на човека да му искат пари за 5 тениски .....

Защо са изроди? Защото си изпълняват задълженията. Това че в двата описани случая директорите Даниел Боримиров и Георги Иванов реагират така е показателно за нивото им. Но е проблем на "Левски". Много сериозен проблем. Промените в администрацията, за които се е заканил Боримиров са наложителни. Задължително е да се назначи компетентен спортно-технически директор.
Нека не изпадаме в екстаз от решението на Лукин без да имаме информация. Дали доброволно се лишава от 15000 евро или някакви лични причини налагат да поиска преждевременното освобождаване? Например - в новия клуб му поставят срок за присъединяване. Прозаично. Но съвсем не е прецедент.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 май 2017 09:39

В управата на клуба има какво да се желае за да цъкат нещата като по часовник.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 11:52

Player написа:В управата на клуба има какво да се желае за да цъкат нещата като по часовник.

Да, да ги изметат с голямата метла всите. Единствено тоя пич, изпълнителният директор да оставят. Другото всичкото, не им пожелавам такива "ръководители" и на... Павликени. Примерно. А Букарев да го връщат на Гришата.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 май 2017 13:39

metodito написа:
Player написа:В управата на клуба има какво да се желае за да цъкат нещата като по часовник.

Да, да ги изметат с голямата метла всите. Единствено тоя пич, изпълнителният директор да оставят. Другото всичкото, не им пожелавам такива "ръководители" и на... Павликени. Примерно. А Букарев да го връщат на Гришата.

Кои са тези, които трябва да метат с голямата метла и да оставят изпълнителния директор? Според мен той би трябвало да хваща метлата. И ... евентуално собственикът. Може би в израз на уважение използваш уважителна форма, когато го споменаваш, т.е. говориш за него "като за много хора - те". :)
P.S. 1. Доколкото разбирам в знак на добри чувства към някои други и Павликени не им пожелаваш такива "ръководители".
2. "Левски" все още ли притежава права да назначава, изпраща и връща Букарев? Доколкото си спомням Гришата, ако това е господин Ганчев, не е притежавал Букарев, че някои да му го връщат. :) :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 13:44

Ти разбра ли за кой директор говоря? Краси Иванов визирам.
1. Да. :P " 'убави хора са". В смисъл, от настоящия отбор сигурно не познавам. Бивши играчи.

2. Живко, Живко... поразпитай някой на стадиона за Буки... Току не би подпитвал така в твоя си стил.

Кои са тези,...

Не знам - оня, на който Русев му е солташак. Ти знаеш ли го?

Кой натири Стоев, примерно, знаеш ли? Защото аз не знам. Знам, че не е било решение, взето от много хора, а от един, но koj...?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 15:29

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 23 май 2017 15:43

metodito написа:Ти разбра ли за кой директор говоря? Краси Иванов визирам.
1. Да. :P " 'убави хора са". В смисъл, от настоящия отбор сигурно не познавам. Бивши играчи.

2. Живко, Живко... поразпитай някой на стадиона за Буки... Току не би подпитвал така в твоя си стил?

Е защо да питаме на стадиона, кажи ни ти направо, след като знаеш
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Върни се в “Левски”