Живко6461 написа:Методи, Кашчей, едно уточнение. Антон Огнянов не е юноша на "Левски". Както и да е. Не е важно. Дребна неточност.
Методи, споменаваш за колегата на когото обясняваш, а той не ти вярва. Не знам Кашчей, дали ще ти "верва". Негов проблем. Аз наистина не ти вярвам. Защо трябва да ти вярвам? Изкажи теза, защити я, докажи, че опонентът не е прав. Убедително, с реални доказателства. А не в твоя си стил да интерпретираш свободно коментарите на другите и дори да приписваш на някого неизказани съждения, които да оборваш. Аз не правя никого звезда от един мач. Нито сривам някого със земята заради два пропуска. След като твърдиш това би трябвало да го докажеш. Аз повторих многократно, че правя изказванията си за Митрев на базата на цялата му кариера и на статуса му в последните месеци. Аз не правя Ники Кръстев звезда от един мач. Дори много важен мач, в който заслугата му за победата е много голяма. Дори тук призовах няколко пъти за сдържаност в суперлативите. Не само за него. Аз критикувам Митов, но и редовно го поздравявам, че гласува доверие на юноши. Включително и в последния мач срещу ЦСКА-София. Въпреки слабата игра на някои от тях. Така се проверяват. Като играят в много мачове, включително и във важни мачове. Така показват възможностите си. Налагат се или отпадат. Тогава никой няма да протестира, треньорът/ите са провалили кариерата на някого.
Изказах мнение и за футболистите, чиито договори няма да бъдат продължени. Не съм отричал качествата им. Но съм се стремял да ги оценявам реално. Те са добри футболисти. Според мен не са най-добрите дори в България. А от няколко месеца играят слабо в "Левски". Не отричам правото им да искат договори с по-добри условия и да ги сключат с други клубове.
Ни най-малко не оспорвам правото ти на мнение. Уверявам те, изобщо не ми е в стила. Не си длъжен да бъдеш коректен в твоите коментари. Ако някога някой модератор те накаже бъди сигурен, че няма да имам заслуга. Но не мога да ти обещая, че щке приемам априори всяко твое твърдение само и единствено защото самият ти се оценяваш като убедителен. Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения.
[offtopic]Човек, пак вземаш нещата много присърце. Да, за теб говоря, че не ми вярваш, но че за българина пътя от "Осанна" до "Разпни го" е мно'о кратък не е само мое мнение или на Кашо, ок? Все едно чужденец да дойде и да каже: "В България всички се кефят на чалга". Ти ще кажеш: "Не всички". Ок, така като искаш. Живко, Мето, Кашчей и не знам си кой не си подрусват телесата на чалга. Ма 3 000 000 (само не искай поименно да ги изброя) го правят. Заедно с тези в чужбина, повече. ОК? В България масово харесват чалга. Факт ли е? Факт е. Толкова по това.
Не съм ти изкривявал думите, пич. Интелигентен си, левскар си, кефиш ме. За чии да ти изкривявам думите?
Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения
Това на френски ли беше? Човек, и да съм тъп, съм прав за себе си. Не се връзвай толкова. Този "Левски" на лято изчезва. Добри-лоши, няма да ги има. Мен не ме е§е ни за Де Ноойер, ни за Мечката. На Краев не му е добре да излезе толкова млад, но смятам, че му е време да смени обстановката.
Щом такива, като Букарев, Пелето, Ели (сори, любимец ми е като футболист повече от Гонзо, най-малкото защото харесвам играта в защита повече от играта на другите) и Митов ще работят с това момче... еми то не баш де, доста изсилено, може би, но все едно даваш диамант на прасе. Ко ще се развие покрай такива? Не е ли така. Та... аз вече казах. Тъпо ми е за Прохито и донякъде за Сашко. Показва винаги благодарност, че е на терена. Няма значка качествата му. А тича наистина. Та така, де.
Не разбрах това за модераторите, Живко. Кой туй?[/offtopic]