Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 06 май 2017 16:48

delqnski47 написа:''Идеята на този клуб'' може да и да е била приложима преди 100 години,но сега в момента не е по ред причини.В момента всеки професионален ритнитопковец го интересуват парите,а и това е нещо нормално,защото живеем в такива времена.''Колко съм щастлив,че подписЪх с Левски ВековенЪ.Же суис ''Левски''.От малък съм левскар'' са приказки за наивници на фенска основа.А ония,които са уж ''левскари'' и са професионални ритнитопкочовечета го казват това,защото не могат да се впишат в по стойностен отбор в чужбина и в общи линии са за вътрешна консумация.Жалко че тези изречения един редови български футболен фен не може да ги смели.Но това е нещо нормално.Все пак 90% от българските фенове са абсолютни дегенерати и олигофрени.

Приложима е тази идея и днес. Стига да има кой да я приложи. Любопитно ми е как ги изчисли точно на 90% кои какви са. Едва ли си познаваш всички и издаваш диагнози като Домуса.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 17:01

blue avalanche написа:А ние по кого трябва да се равняваме??? По Царско село ли???

Не сме стигнали нивото да купим играч за много пари и без значението от представянето му да избием парите многократно само от продажбата на артикули с името му.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 май 2017 17:14

blue avalanche написа:
koisa написа:

blue avalanche написа:Той и Ибрахимович не почна да "къса мрежи" от първия мач в МЮ. ;) Да не говорим как играеше Погба тогава. Значи, ако беше Левски щяха веднага да седната на пейката и през зимата да ги пратят в Хъл...или Лийдс...или който е там да се "обиграват".
А през лятото да ги отпратят по живо по здраво. :mrgreen: :mrgreen:
Но добре,че не са дошли в Левски и все още са си в МЮ. Ибрахимович не за дълго, ама по други причини.
Такива примери има много.

Какво общо имат Ибрахимович, МЮ и въобще западните отбори с нашата действителност.За пореден път ти казвам, че примерите със западните отбори не са подходящи за сравнение с родната картинка.

А ние по кого трябва да се равняваме??? По Царско село ли???

Скоро и по тях :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2017 17:24

delqnski47 написа:
Player написа:
delqnski47 написа:
На никой не му дреме за ''вековната ви история''.В днешно време хората се изхранват с пари,а не с ''истории'',които по принцип се пишат от победителите. ;) Така че вместо да им разказвате ''приказки'' им увеличете заплатите или ги изгонете.

Какви са тези кавички за вековната история? Хората винаги са се хранили с пари, а не с история. Само, че ако на някой не му пука къде си вади хляба, значи има проблем. Не говоря за неприлично големи пари, заради които ходят в Китай. За там на никой не му пука отбора дали е създаден вчера и дали се бори в турнири или за нещо. Там отиват само за пари. Никой няма да им брои кариерата за голяма каквото и да сторят там. И това е ясно. В Европа е различно. И по конкретно в Левски е различно. Идеята на този клуб с това име е много по различна от другите от създаването му. За разлика от клуб създаден от изметта на народа, която погуби цвета на военния ни елит, чрез атентат в църква. Елит които ни прослави в битки и войни и не остави и едно знаме да бъде пленено. После върха на гаврата е, че убийците на генералите ни да създадат клуб, които да се води военен. И жалките му безморални последователи да се наричат армейци, без да имат нищо общо с армията.

''Идеята на този клуб'' може да и да е била приложима преди 100 години,но сега в момента не е по ред причини.В момента всеки професионален ритнитопковец го интересуват парите,а и това е нещо нормално,защото живеем в такива времена.''Колко съм щастлив,че подписЪх с Левски ВековенЪ.Же суис ''Левски''.От малък съм левскар'' са приказки за наивници на фенска основа.А ония,които са уж ''левскари'' и са професионални ритнитопкочовечета го казват това,защото не могат да се впишат в по стойностен отбор в чужбина и в общи линии са за вътрешна консумация.Жалко че тези изречения един редови български футболен фен не може да ги смели.Но това е нещо нормално.Все пак 90% от българските фенове са абсолютни дегенерати и олигофрени.

Прав си, за тях е неприложимо, докато за вас е друго нещо. Купчина поздравления от играчи, минали през ЦСКА и "знаещи" разликата между ЦСКА и "ЦСКА-София" са се убили да ви пускат поздравителни адреси вчера. Всички останали наемници се интересуват само от парите, докато миналите през ЦСКА се вълнуват от съдбата на клуба! Как пък един от тях не прочете, че клубът, в чийто отбор е играл, фалира и вече го няма?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2017 17:49

koisa написа:
blue avalanche написа:А ние по кого трябва да се равняваме??? По Царско село ли???

Не сме стигнали нивото да купим играч за много пари и без значението от представянето му да избием парите многократно само от продажбата на артикули с името му.

А от тези, дето ги взимаме без пари или за жълти стотинки какво "избиваме"???

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 18:11

blue avalanche написа:
koisa написа:

А от тези, дето ги взимаме без пари или за жълти стотинки какво "избиваме"???

Нищо! Затъваме в дългове и показваме на останалите как не бива да функционират футболните клубове. Пълна противоположност сме на примерите дадени от теб!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 май 2017 18:47

Клуба трябва да вземе решения. Важни и малко по-дългосрочни. Както имаше план 2007 изготвен от Стоилов и Сираков. Иначе всичко е кръпки, както със случая с Митрев. Имаме двама резервни вратари, защото винаги може да се контузи титуляра или да е наказан, но като стана и на мига взеха 4-ти. Да избистрят идеята на отбора. Какъв бюджет ще има. Колко ще останат след дълговете които трябва да плащат. С какъв треньор ще е, какви цели ще се гонят. Какъв стил ще играе отбора,с каква схема и да се взимат играчи според тези нужди. Ако ще играят с центрирания например, да взимат играещи добре с глава и такива които центрират добре и отляво и отдясно и тн. Да изберат един път, който е постижим и да тръгнат смело по него. А не да тръгнат с нова схема за мач и половина например и то неподготвени за това и при издънка - пак отначало И всичко да е с дългосрочна идея. Не треньор за няколко мача или футболисти такива. На всички беше ясно, че Петрович е за малко, както и Живко Миланов миналата година. Пак бяха кръпки. И като си тръгнат и остава голяма дупка, заради която всички отива на кино.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 май 2017 21:01

metodito написа:...Това, че Огнянов е наш юноша, който си връщаме е... нищо обичайно за този клуб в последните години. Иначе аз все си мисля, че той не е крило. Не знам дали бъркам, но ако е така, значи просто не става, но мисля, че става, просто не играе там, където трябва. Може пък и да не става, де да знам. ...
Ако Кръстев не бе направил феноменален мач срещу ментето, достатъчно беше една грешка, като на Митрев, да допусне и си изгаряше като факла.
....
И аз това обяснявам тук на един колега, ама той не вярва. От един гол може да направим някой звезда и при два пропуска следващия мач да го сринем със земята и да го определим като пълен некадърник.

Методи, Кашчей, едно уточнение. Антон Огнянов не е юноша на "Левски". Както и да е. Не е важно. Дребна неточност.
Методи, споменаваш за колегата на когото обясняваш, а той не ти вярва. Не знам Кашчей, дали ще ти "верва". Негов проблем. Аз наистина не ти вярвам. Защо трябва да ти вярвам? Изкажи теза, защити я, докажи, че опонентът не е прав. Убедително, с реални доказателства. А не в твоя си стил да интерпретираш свободно коментарите на другите и дори да приписваш на някого неизказани съждения, които да оборваш. Аз не правя никого звезда от един мач. Нито сривам някого със земята заради два пропуска. След като твърдиш това би трябвало да го докажеш. Аз повторих многократно, че правя изказванията си за Митрев на базата на цялата му кариера и на статуса му в последните месеци. Аз не правя Ники Кръстев звезда от един мач. Дори много важен мач, в който заслугата му за победата е много голяма. Дори тук призовах няколко пъти за сдържаност в суперлативите. Не само за него. Аз критикувам Митов, но и редовно го поздравявам, че гласува доверие на юноши. Включително и в последния мач срещу ЦСКА-София. Въпреки слабата игра на някои от тях. Така се проверяват. Като играят в много мачове, включително и във важни мачове. Така показват възможностите си. Налагат се или отпадат. Тогава никой няма да протестира, треньорът/ите са провалили кариерата на някого.
Изказах мнение и за футболистите, чиито договори няма да бъдат продължени. Не съм отричал качествата им. Но съм се стремял да ги оценявам реално. Те са добри футболисти. Според мен не са най-добрите дори в България. А от няколко месеца играят слабо в "Левски". Не отричам правото им да искат договори с по-добри условия и да ги сключат с други клубове.
Не ти вярвам и ти опонирам, когато прекалено свободно боравиш с някои категории, науки, икономически субекти и т.н. Например организация, оценяване работата, счетоводство и т.н. в АД. Може би си голям специалист. Аз нямам подходящо образование и квалификация. Поради което нямам особени претенции. Малкият опит и познания ми дават основание да не се съглася с разсъжденията ти по темата.
Ни най-малко не оспорвам правото ти на мнение. Уверявам те, изобщо не ми е в стила. Не си длъжен да бъдеш коректен в твоите коментари. Ако някога някой модератор те накаже бъди сигурен, че няма да имам заслуга. Но не мога да ти обещая, че щке приемам априори всяко твое твърдение само и единствено защото самият ти се оценяваш като убедителен. Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2017 21:18

Живко6461 написа:Методи, Кашчей, едно уточнение. Антон Огнянов не е юноша на "Левски". Както и да е. Не е важно. Дребна неточност.
Методи, споменаваш за колегата на когото обясняваш, а той не ти вярва. Не знам Кашчей, дали ще ти "верва". Негов проблем. Аз наистина не ти вярвам. Защо трябва да ти вярвам? Изкажи теза, защити я, докажи, че опонентът не е прав. Убедително, с реални доказателства. А не в твоя си стил да интерпретираш свободно коментарите на другите и дори да приписваш на някого неизказани съждения, които да оборваш. Аз не правя никого звезда от един мач. Нито сривам някого със земята заради два пропуска. След като твърдиш това би трябвало да го докажеш. Аз повторих многократно, че правя изказванията си за Митрев на базата на цялата му кариера и на статуса му в последните месеци. Аз не правя Ники Кръстев звезда от един мач. Дори много важен мач, в който заслугата му за победата е много голяма. Дори тук призовах няколко пъти за сдържаност в суперлативите. Не само за него. Аз критикувам Митов, но и редовно го поздравявам, че гласува доверие на юноши. Включително и в последния мач срещу ЦСКА-София. Въпреки слабата игра на някои от тях. Така се проверяват. Като играят в много мачове, включително и във важни мачове. Така показват възможностите си. Налагат се или отпадат. Тогава никой няма да протестира, треньорът/ите са провалили кариерата на някого.
Изказах мнение и за футболистите, чиито договори няма да бъдат продължени. Не съм отричал качествата им. Но съм се стремял да ги оценявам реално. Те са добри футболисти. Според мен не са най-добрите дори в България. А от няколко месеца играят слабо в "Левски". Не отричам правото им да искат договори с по-добри условия и да ги сключат с други клубове.
Ни най-малко не оспорвам правото ти на мнение. Уверявам те, изобщо не ми е в стила. Не си длъжен да бъдеш коректен в твоите коментари. Ако някога някой модератор те накаже бъди сигурен, че няма да имам заслуга. Но не мога да ти обещая, че щке приемам априори всяко твое твърдение само и единствено защото самият ти се оценяваш като убедителен. Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения.

[offtopic]Човек, пак вземаш нещата много присърце. Да, за теб говоря, че не ми вярваш, но че за българина пътя от "Осанна" до "Разпни го" е мно'о кратък не е само мое мнение или на Кашо, ок? Все едно чужденец да дойде и да каже: "В България всички се кефят на чалга". Ти ще кажеш: "Не всички". Ок, така като искаш. Живко, Мето, Кашчей и не знам си кой не си подрусват телесата на чалга. Ма 3 000 000 (само не искай поименно да ги изброя) го правят. Заедно с тези в чужбина, повече. ОК? В България масово харесват чалга. Факт ли е? Факт е. Толкова по това.

Не съм ти изкривявал думите, пич. Интелигентен си, левскар си, кефиш ме. За чии да ти изкривявам думите?

Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения

Това на френски ли беше? Човек, и да съм тъп, съм прав за себе си. Не се връзвай толкова. Този "Левски" на лято изчезва. Добри-лоши, няма да ги има. Мен не ме е§е ни за Де Ноойер, ни за Мечката. На Краев не му е добре да излезе толкова млад, но смятам, че му е време да смени обстановката.

Щом такива, като Букарев, Пелето, Ели (сори, любимец ми е като футболист повече от Гонзо, най-малкото защото харесвам играта в защита повече от играта на другите) и Митов ще работят с това момче... еми то не баш де, доста изсилено, може би, но все едно даваш диамант на прасе. Ко ще се развие покрай такива? Не е ли така. Та... аз вече казах. Тъпо ми е за Прохито и донякъде за Сашко. Показва винаги благодарност, че е на терена. Няма значка качествата му. А тича наистина. Та така, де.

Не разбрах това за модераторите, Живко. Кой туй?[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 май 2017 21:51

Player написа:
delqnski47 написа:''Идеята на този клуб'' може да и да е била приложима преди 100 години,но сега в момента не е по ред причини.В момента всеки професионален ритнитопковец го интересуват парите,а и това е нещо нормално,защото живеем в такива времена.''Колко съм щастлив,че подписЪх с Левски ВековенЪ.Же суис ''Левски''.От малък съм левскар'' са приказки за наивници на фенска основа.А ония,които са уж ''левскари'' и са професионални ритнитопкочовечета го казват това,защото не могат да се впишат в по стойностен отбор в чужбина и в общи линии са за вътрешна консумация.Жалко че тези изречения един редови български футболен фен не може да ги смели.Но това е нещо нормално.Все пак 90% от българските фенове са абсолютни дегенерати и олигофрени.

Приложима е тази идея и днес. Стига да има кой да я приложи. Любопитно ми е как ги изчисли точно на 90% кои какви са. Едва ли си познаваш всички и издаваш диагнози като Домуса.

Интелигенцията на обществото се е събрала у редовия фен.Прав си.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”