Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
zap_lv написа:Трябва да имаме 2-ри отбор в Б група ,но да е съставен изцяло от резервите от първия отбор +юноши .Малките ще могат да се учат покрай батковците ,а батковците ще могат да трупат опит .Митрев ако беше играл 1-2 месеца в Левски 2 смятам ,че щеше да се представи доста по-добре последния мач.Незнам как някой нахъсан младеж като го пратиш в аматьорски отбор от Първа лига под наем ще продължи да се развива ,докато търка пейката .По-добре иди виж малките как играят в гарнитурите ,набележи 3-4 които имат качества и за да ги следиш ги прати в дубъла за 1 -2 сезона ,а на третия ги налагай като последна резерва ,после като втора и след това като първа резерва ,като стане готов го пускай титуляр.
Интересно ми е във Втора лига на мач на ЦСКА-София 2 с Литекс (Луковит) дали ще има претенции за феърплей ? Отделно колко струва да имаш 1 отбор в Първа лига и 2 във Втора ? Микренския си е направил сметката ,че по-добре да ги пуска под наем в Литекс ,отколкото да поддържа 3 отбора . Пък и в Литекс предполагам се работи по същата методология като на дубъла ,а не аматьорски като в полувината Първа лига .
Betchualeng Arnaikem написа:Тези хора могат да държат като заложник клуба само при собственик, който се интересува от съдбата на отбора. Точно така накараха Батков да се съобразява с тях. Окончателно се огъна мисля след 1 мач със Сиони, на който му демонстрираха какво са готови да направят. Защото колкото и странно да звучи на някои хора Борат направи доста глупости, но се интересуваше от този отбор. Но сбърка в подхода към тези хора.
На собствениците, на които не им пука за отбора тези хора не могат да направят нищо. Няма как да изнудиш 1 Спас Русев с проблеми за Левски ако на него не му дреме за отбора.
Проблема е, че тези хора са вързани към клуба така както клуба е вързан към други интереси (напоследък - Виваком). И когато съответния човек дойде, той приема да им пуска на тях каквото трябва... а те ще са в услуга на когото трябва. Не задължително на "футболно" ниво. И ако този човек си тръгне, то следващия ще ги приеме като част от клуба, а това, което те получават - като част от сделката.
Живко6461 написа:[
Аз съм реагирал и в други случаи на озадачаващи привличания и включвания в титулярния състав. Когато единствения аргумент е "левскар, дал много на "Левски"". Митрев е левскар, дал малко на "Левски" и взел немалко от "Левски". Но защо желае да взема още от "Левски"? От какво е предизвикано желанието, явно не само негово, да се ощетява "Левски"? Спортно-технически и финансово.
Струва ми се, че нямаме съществени различия по отношение политиката на ПФК "Левски" АД.
Serafim написа:Аз мисля, че Ники Митов направи нечовешка грешка с тази тактика в началото на мача с червено-оранжевите. После не можа по никакъв начин да промени облика и нагласата на отбора. С други думи - тотално се срина. Сега, дали е било кофти момент, защото има такива, в които нищо не се получава или просто толкова си може - ще видим. По-скоро е второто, според мен.
Той обаче показа нагледно как трябва да се работи с юнпшите. Намери се един, който се престраши да пуска юноши за по-дълго. Само така може да видим кой става и кой не. Кръстев определено показа качества. Найденов се включи добре също. Боримиров - прекалено малко игра и не показа нищо, а Станислав Иванов е пълна дупка за момента и почти няма вярно отиграване.
Дали се гипсира яко, че му се гласува доверие, дали му е малко рано и по-добре да влиза за по-малко време, отколкото да седи по 60-70 минути не знам. Не трябва да го отписваме, просто явно не е узрял още.
blue avalanche написа:korteneca написа:mikata, пишеш само глупости. Прохазка е един от най-добрите ни играчи. Само вратар не е играл и има повече голове от нападателите ни.
Но, според мен, прави слаб сезон. Това,че е вкарал повече от другите в Левски не е критерий. То не е много трудно.
gihuelo написа:Пресен е примера с Николай Кръстев ,който беше преотстъпен в Несебър и беше резерва там . А ако го бяха оставили още една две години под наем там?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, Google [Bot] и 15 госта