Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 04 май 2017 12:39

Когато е прав, Червения_Врат е прав.... :roll: :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 май 2017 12:44

Дубъл във втора лига си е още едно допълнително перо в бюджета( заплати, осигуровки, треньори и тн.) а не играеш за нищо. Напълно безмислено начинанание, поне по нашите ширини. Отбор сателит е по добрият вариант.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 май 2017 12:45

Така или иначе ще имаме втори отбор, а вие не . Може дълго да се спори дали има смисъл от втори отбор, но щом има Барселона Б не би трябвало много да се мисли по въпроса.Стига да има пари разбира се. Като няма пари кой накъдето му видят очите и читавите преотстъпени пък каквото стане.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 май 2017 13:02

zap_lv написа:Трябва да имаме 2-ри отбор в Б група ,но да е съставен изцяло от резервите от първия отбор +юноши .Малките ще могат да се учат покрай батковците ,а батковците ще могат да трупат опит .Митрев ако беше играл 1-2 месеца в Левски 2 смятам ,че щеше да се представи доста по-добре последния мач.Незнам как някой нахъсан младеж като го пратиш в аматьорски отбор от Първа лига под наем ще продължи да се развива ,докато търка пейката .По-добре иди виж малките как играят в гарнитурите ,набележи 3-4 които имат качества и за да ги следиш ги прати в дубъла за 1 -2 сезона ,а на третия ги налагай като последна резерва ,после като втора и след това като първа резерва ,като стане готов го пускай титуляр.
Интересно ми е във Втора лига на мач на ЦСКА-София 2 с Литекс (Луковит) дали ще има претенции за феърплей ? Отделно колко струва да имаш 1 отбор в Първа лига и 2 във Втора ? Микренския си е направил сметката ,че по-добре да ги пуска под наем в Литекс ,отколкото да поддържа 3 отбора . Пък и в Литекс предполагам се работи по същата методология като на дубъла ,а не аматьорски като в полувината Първа лига .

Пресен е примера с Николай Кръстев ,който беше преотстъпен в Несебър и беше резерва там . А ако го бяха оставили още една две години под наем там?
Иначе за разходите аз мисля ,че не са толкова много . В ЦСКА 2 играят резервите на А отбора плюс най-добрите юноши от 19 и 17 год. , първите така или иначе взимат заплати а вторите ако взимат такива не са големи, така че остават разходите по мачовете.За отборите дали са малко или много не забравяй ,че всеки кръг има по 5-6 мача на които може да се залага по цял свят :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 май 2017 14:11

Аз мисля, че Ники Митов направи нечовешка грешка с тази тактика в началото на мача с червено-оранжевите. После не можа по никакъв начин да промени облика и нагласата на отбора. С други думи - тотално се срина. Сега, дали е било кофти момент, защото има такива, в които нищо не се получава или просто толкова си може - ще видим. По-скоро е второто, според мен.
Той обаче показа нагледно как трябва да се работи с юнпшите. Намери се един, който се престраши да пуска юноши за по-дълго. Само така може да видим кой става и кой не. Кръстев определено показа качества. Найденов се включи добре също. Боримиров - прекалено малко игра и не показа нищо, а Станислав Иванов е пълна дупка за момента и почти няма вярно отиграване.
Дали се гипсира яко, че му се гласува доверие, дали му е малко рано и по-добре да влиза за по-малко време, отколкото да седи по 60-70 минути не знам. Не трябва да го отписваме, просто явно не е узрял още.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 15:54

Betchualeng Arnaikem написа:Тези хора могат да държат като заложник клуба само при собственик, който се интересува от съдбата на отбора. Точно така накараха Батков да се съобразява с тях. Окончателно се огъна мисля след 1 мач със Сиони, на който му демонстрираха какво са готови да направят. Защото колкото и странно да звучи на някои хора Борат направи доста глупости, но се интересуваше от този отбор. Но сбърка в подхода към тези хора.

На собствениците, на които не им пука за отбора тези хора не могат да направят нищо. Няма как да изнудиш 1 Спас Русев с проблеми за Левски ако на него не му дреме за отбора.

Проблема е, че тези хора са вързани към клуба така както клуба е вързан към други интереси (напоследък - Виваком). И когато съответния човек дойде, той приема да им пуска на тях каквото трябва... а те ще са в услуга на когото трябва. Не задължително на "футболно" ниво. И ако този човек си тръгне, то следващия ще ги приеме като част от клуба, а това, което те получават - като част от сделката.

Задаваш интересна линия, за която не се бях замислял - "Виваком". И двамата знаем кой е началника и че без да му се плати, в тая държава бизнес и сделка не минават. Иначе това със Сиони го припомням няколко пъти и аз. Само че не знаех, че са СЗ. А то това не се ли случи тогава от А сектор (към Б)? Предвид спечелената сериозна сума от пробива, опитът за съпротива на Батков е щял да му струва злато. И тогава бях убеден, че е провокация и сега, когато го споменаваш ми се затвърждава впечатлението. То остави глобата де щяха да ни тръснат и неучастието в ЛЕ, ми могат да станат много по-големи дивотии. "Сараите" ли си бяха подпалили стадиона?

Убеден съм, че това няма да е последната им подобна постъпка. Браво на хората, които са ги снимали, ама какво от това?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 16:03

Живко6461 написа:[
Аз съм реагирал и в други случаи на озадачаващи привличания и включвания в титулярния състав. Когато единствения аргумент е "левскар, дал много на "Левски"". Митрев е левскар, дал малко на "Левски" и взел немалко от "Левски". Но защо желае да взема още от "Левски"? От какво е предизвикано желанието, явно не само негово, да се ощетява "Левски"? Спортно-технически и финансово.
Струва ми се, че нямаме съществени различия по отношение политиката на ПФК "Левски" АД.

Е, айде сега, Митрев виновен за нещо. Като вратар не ми допада и на мен. Не е висок и не знам дали не е късоглед. На мача с Вердер трябваше да варди той, а не на мокета синковеца... Момчето са му казали: "Идвай. За "Левски". Предполагам.

Аз друго не мога да се начудя. От колко време един и същ некадърен лекарски състав работи в "Левски"? :evil: Йорга, Давид, Кръстев, Пиргов, Веско, Лукин, Бурабия. Някои ще кажат подготовка, ма... на Кръстев и Йорга не я ли провежда треньорът на вратарите, не испанчето? В предни години, по-назад да си спомним най-големия гаф за мен - Гонзо. След това Пламен Илиев, Владо Гаджев. Издънката с Де Карвальо, която беше безумна. Със сигурност и още примери има...

Ние към края на първенството имаме все пълен лазарет. БасИ!
Последна промяна от metodito на 04 май 2017 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 16:12

Serafim написа:Аз мисля, че Ники Митов направи нечовешка грешка с тази тактика в началото на мача с червено-оранжевите. После не можа по никакъв начин да промени облика и нагласата на отбора. С други думи - тотално се срина. Сега, дали е било кофти момент, защото има такива, в които нищо не се получава или просто толкова си може - ще видим. По-скоро е второто, според мен.
Той обаче показа нагледно как трябва да се работи с юнпшите. Намери се един, който се престраши да пуска юноши за по-дълго. Само така може да видим кой става и кой не. Кръстев определено показа качества. Найденов се включи добре също. Боримиров - прекалено малко игра и не показа нищо, а Станислав Иванов е пълна дупка за момента и почти няма вярно отиграване.
Дали се гипсира яко, че му се гласува доверие, дали му е малко рано и по-добре да влиза за по-малко време, отколкото да седи по 60-70 минути не знам. Не трябва да го отписваме, просто явно не е узрял още.

Абсолютно съгласен с теб. И аз мисля така. Първо за това, че най-после се намери някой с топки не само за три минути в решени мачове да пуска малките, а наистина да ги пуска. Не знам чува ли Гонзо на последната му пресконференция, но той се изтъпани и каза, че били интегрирали шестима юношки. Щях да падна. И за това съм съгласен - Кръстев и Найденов - да! Тези момчета поеха отговорността, особено Кръстев. Само така можеш да разбереш стават ли за нещо или не. Хвърляш ги в огъня и това е! Найденов също демонстрира непривично самочувствие - в положителния смисъл на думата. Стаси... кой знае?! И аз мисля, че не е готово детето. То баш на детенце си прилича. Може да си е глътнал граматиката. Може Митов да го е гипсирал или да не му е обяснил какво точно трябва да прави... Знам ли?! Мъничък е още. Може би след година-две. Но има техника. Просто един плах такъв...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 16:22

blue avalanche написа:
korteneca написа:mikata, пишеш само глупости. Прохазка е един от най-добрите ни играчи. Само вратар не е играл и има повече голове от нападателите ни. :)

Но, според мен, прави слаб сезон. Това,че е вкарал повече от другите в Левски не е критерий. То не е много трудно. :mrgreen:

Изображение

Колко гола, отнети топки, пасове, при положение, че в едно две-трети от мачовете през сезона го слагаха на бека. Ужас. А иначе не просто не е за бека, ми е вреден там Роман. Той си има позиция и във всяко интервю го питат и той казва едно и също. Някой ще ми припомни ли спечелен мач с Роман на бека? "Нямало кой". Бе как веднъж не видях Иниеста на бека, бе? Тея в Барса гоуеми тъпаци. Да вземат ноу-хау от нас. Иначе да, там има случай на преквалифициран дефанзивен халф в защитник, ама... друго е. На бека се иска яко тичане. Дефанзивните халфове не са обикновено "бегачи". Ако има подходящ за тази позиция, мисля е крило.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 май 2017 16:30

gihuelo написа:Пресен е примера с Николай Кръстев ,който беше преотстъпен в Несебър и беше резерва там . А ако го бяха оставили още една две години под наем там?

Ами на запад, като дават някого под наем, в договорите има клауза-да изиграе например определен брой мачове, или процент мачове на отбора, нещо такова. Това е въпрос на преговори. Дори може да има съгласие за позицията, на която да бъде пускан играчът. И ако тези неща не се спазват, наемът може да бъде прекратен.

Колкото до това, че в единия отбор ще им нахлузели ботушите, в другия тарторите щели да го смачкат-ами няма да го пращаш в подобен отбор. Или ако стане веднъж така, повече не им пращаш младежи. В тая държава все има 2-3 отбора от А и Б група, които са склонни да си сътрудничат с Левски в това отношение. Което разбира се не значи, че автоматично ни стават сателит и няма да се напрягат срещу нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”